Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

3 komentáře

impaler
Sporťáku, díky, tak se bohužel potvrzuje, co jsem slyšel (o Polákách za volantem) a viděl (cestou do Krakova kdysi).

Auto to tedy nebude a od západu budu holt dál jezdit cik cak přes Rozvadov, ale po nejlepším kusu dálnice na trase Brusel-Ostrava (D5 mám na mysli).
Tak je to stejny jako pred lety. Byl jsem nedavno v Krakowe, jel jsem pres Cesky Tesin a trvalo mi to z hranic pres tri hodiny! Je tam silnice rozkopana na nekolika mistech - dlouhe useky, tragicky je zejmena usek, kdy se musi projet pres Bielsko-Bialu, tam jsem z kolonach stravil hodinu, vsude kamiony, traktory nebo vytuzingovane Maluchy. Hruza !!!

Jel jsem i z Nachoda do Warszawy a to je skoro stejne. NAvic Polaci jezdi jako dobytkove, nekolikrat me malem sejmul kamion, ktery na neprehlednem useku predjizdel, samozrejme pres plnou a na zakazu. Do Polska jezdim jen v nejnutnejsich pripadech, kdyz neni jina moznost.
impaler
Má někdo prosím aktuální zkušenost, jaký to je zážitek a na jak dlouho? Můj zážitek před asi 4-5 roky byl dost otřesný (4 hodiny krokem za traktorama a podobně), třeba je to dávno jinak.

Případně jakékoli tipy i pro Polsko obecně (třeba ze západu na východ do Bohumína kolem české severní hranice)...

Díky