Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

50 komentářů

Je GTI opruz?
GTI je z meho pohledu misty komicky a mozna i smesny inventar tohoto serveru. Ale nerad bych mu krivdil a musi se nechat, ze malokdo ma takovy dar psani a v jeho pripade tomu doakze dat i vecnou napln a svuj nazor, se kterym muzes nebo nemusis souhlasit, ale to je asi tak vsechno.

Ale takovehöle diskuze sem nepatri. tady je to o autech a hotovo. Melo by se to zamknout.
Ne.
Co je to opruz??? Nepanimaju... :shock:
Charger
nepřeháníte to trochu?? Taky mě někdy naštve, ale takové pitomosti kvůli tomu dělat nebudu :roll:
Hele pokud mas na nekoho zlost vybijej si ji jinak ale tohle tema by snad zalozilo maly dite ve skolce ktery se zlobi na kamarada...
Kvůli tomuhle jsem se zaregistroval. Možná, že GTI je v jádru dobrák, ale na diskuzi vystupuje skutečně jako neodbytnej opruz!!
proste se smir s tim ze jsou lidi co maji jiny nazory a tobe se nemusi zdat, ale to proste prejdu protoze kdybych mel resit kazdyho cloveka co mi nesedne tak bych se zblaznil a nedelal nic jinyho. Jinak GTI je to psano obecne a ne proti tobe...
No však ano, to je přirozené, že co člověk to názor. A můj názor je, že GTI je opruz a až na výjimky svými žvásty przní diskusi. Já to tady prezentuji stejně jako tu může kdokoliv prezentovat cokoliv. Ke všemu jsem si jist, že toto téma nebude mít dlouhou životnost, takže za chvíli zmizí z očí a bude klid 😉
jojo tak s tou zivotnosti souhlasim... 😁
To je ale kravina... podle mě není GTI "opruz", i když s jeho některými názory nesouhlasím, tohle o něm psát je hnus. Neznám ho osobně, jeho reakce jsem četl, někdy se pobavím, někdy si řeknu, že plácá nesmysly, ale říkat, že je "opruz" ? No nezlobte se na mě, ale to svědčí jen o neinteligenci autora tématu. Když vám jeho komentáře vadí, nečtěte je, neragujte na ně. Je to snadné, jeho podpis je velmi dobře čitelný a není nic jednoduššího, než se jeho reakci prostě vyhnout.
:idea: souhlas...
Pánové obávám se ,že toto GTI nezaslouží.Jeho teorie mají pevný základ 😉 a často časem s ním musím souhlasit, ale to nejsem VW fanda! >😁
JOB
fiumicino: Každej jsme nějakej.Jak by se ti líbylo kdyby tu byla stejná anketa o tobě ?
mě by to bylo tak nějak jedno, každej má nárok vyjádřit svůj názor či pocit
..hlas Boží, že? po tomhle námětu do fóra odpouštím GTI-mu jakoukoliv blbost co kdy napíše až do konce auto.cz! amen

a fiumicino, uliční výbory se svými posudky už jsou naštěstí v prachu!
být tohle na warforu tak ten topic zamknu a dam autorovi hodnost W.A.R. Vymrzovač (všechno je vždycky všude špatně, jen já všemu rozumím úplně nejlíp na celým světě, což mě opravňuje ostatním do všeho kecat... a kupodivu mě nikdo nemá rád.)

...

fakt hnus takove tema :?
fiumicino zde plká stejné nesmysly jako GTI, ale mám dojem, že ten kdo tady rozumí všemu na světě nejlíp je právě GTI viz. výstižný příspěvěk FSI: "Mám silný pocit, že GTI, je takový zhmotnělý Brandon Walsh. Správňák, se spoustou zkušeností, vlastně v podstatě nejzkušenější ve všech oborech o disciplínách, tak trošku bejček, co nemá rád hochy v růžovém, kovboj autosalónů věhlasných značek, v zaměstnání nejúspěšnější, v kolektivu nejoblíbenější, ženami nejobdivovanější. Především je ovšem naprosto neomylný, na všechno zná odpověď a je majitelem několika diplomů zejména v oblasti poučování, zesměšňování a jeho specialitou je disciplína "argumentum ad absurdum". ----- Jediné v čem se podle mě GTI doopravdy vyzná je jak si zapnout řemínek na svých papučích..."
Charger
to rusholme: ano, FSI to napsal velmi vtipně a vcelku výstižně.. >😁
wolff
A největší legrace je, že ti co se nejvíc rozhořčují, jak je toto téma možné, že uliční výbory jsou v prachu a podobně a sami by nejraději hned toto téma zamkli... >😁

Na internetu je nejhorší to, že nějaký GTI tady může psát své výplody a úplně v opozitu ta stejná osoba může psát úplně jiné výplody a třeba ta osoba může vést vášnivou diskuzi vlastně sama se sebou. (Stačí mít jen dva, tři počítače, aby byla jiná IP adresa a ani to enní podmínkou)

Můj názor je, že GTI má někdy opruz příspěvky, neb všeho moc škodí a jeho čiré nadšení z VW (dle mého soudu špatné to naci automobilky) je někdy opravdu komické. Ale stejně tak jako autor tohoto fóra tak jako další má právo tady svoje názory psát. Tak mu ho neberu, někdy se s ním pobavím, zašpásuji s jeho myšlenkovými pochody a tak to má být. Bez urážek, nadávek... Je zvláštní, že jiné VW fanatiky bych už dávno poslal do ...,ale GTIho ne (snad pro společný náhled na nákup japonských a jiných to šikmookých aut). Je fakt, že jeho forma diskuze ač úsměvná, bývá vždy slušná (a jak tady někdo podotkl, občas - zřídka založena na pevných základech)... :!:
No vážne pre nás slovákov, hoci viem celkom dobre po česky ale čo je opruz neviem , a proto nemužu hlasovat kluci !
Myslim ze se GTI zucastnil nekterych akci redakce serveru, takze pro ne az takovy "vopruz" nebude.

GTI ma svuj nazor a ma na nej pravo. Od toho konec koncu diskuse jsou.

Se mnou take ne vsichni souhlasi a ja jim to nemam za zle, nebot vetsinou v diskusich vychazime z vlastnich zkusenosti.

Je pravda, ze se cas od casu GTI necha unest, ale jiste to nemysli zle 😁

Jinak - jaký je přesně jeho nick? Nikdo jmenující se GTI v seznamu uživatelů není.

protoze GTI řádí v diskusich pod clanky na [odkaz]

např. [odkaz]

samozrejme nejvice pod clanky spadajici pod koncern VW
wolff
Něcoo jako ...Měl si někdy vlka?

Jako na perdeli?

Už víš co je to opruz... Něco hooodně nepříjemného... 😁
Jak byla myšlena ta naci automobilka? :shock:

Doufám že ne tak jak si myslím.
😲ops: >😁 >😁

Tak potom ten GTI je fakt "opruz"

Pre mna hlavne vteda, ked pise uplne od veci - co je pomerne casto :roll:
RonJeremy
Je opruz, protože spolu se svými "kamarády" pravidelně zahnojí diskusi pod libovolným článkem většinou OT příspěvky tak, že v podstatě ztrácí smysl je číst. :roll: Uvažuji, že si napíšu do prohlížeče nějaký userscript, který libovolný podstrom za příspěvkem od GTI odřízne.

Navíc, kdo má potřebu vystupovat s takovou pózou, jakou předvádí GTI, je ve skutečnosti buď arogantní náfuka (všude byl nejmíň 3x), nebo zamindrákovaný chudák, který si grafomanskými výlevy něco kompenzuje.

Co si mám myslet o někom, kdo napíše skoro povídku o tom, jak je skvělé zajet si autem jen tak na večeři do Berlína, a pak má ohromný zážitek z toho, že se podíval do Německa a co tam viděl na silnicích... >😁
Aj ked s tvojim nazorom nesuhlasim, tak budem bojovat do poslednej kvapky krvi, aby si ho mohol slobodne prezentovat(mozno to nie je ako v originale,ale podstatu to vystihuje). Ja som si inak myslel, ze auto.cz je o autach, o ich nadsencoch, milovnikoch, kde sa vymienaju skusenosti, rady,kde sa clovek vzdelava a kam clovek chodi rad. Chodim sem uz asi tak dva a pol roka, ale taku stupidnu temu, ako je ociernovanie niekoho, kto obohacuje diskusie, som vazne este nezazil. Ved preco nenechat niekoho zit podla jeho predstav a potom o tom poreferovat? Pripadne povedat jeho nazor?
Obohacuje? Čím? Už dopředu je jasné, že se pod každým článkem objeví řeči, že Golf, Passat neboprostěcokolivodVW je lepší, proložené ... obvykle ... zbytečným ... množstvím ... [alt+0133]
A málem bych zapomněl, každý oponent buď určitě jezdí nějakým šuntem nebo má pochybnou sexuální orientaci >😁 >😁 proto hlasuji ANO.
m4lcolm: a co kdyz dana osoba je pochybne sexualni orientace a jeste jezdi suntem....
Já nikoho neočerňuji. Pouze jsem vznesl otázku... klidně tu mohlo být 100% NE, ale není. Stejně jak může prezentovat svůj názor GTI(majitel, korejského vozu je totální ubožák protože neumí vydělat na prémiovej segment, a porsche v obýváku není metou jeho života), mohu ho prezentovat i já, ty a ostatní. Jestli jedna anketka na fóru GTImu může narušit život podle jeho představ, tak potěš pánbuh, kdyby se přestal vyrábět GURU nebo APOŠTOL...

P. S. nevím, proč na tuto "stupidnú tému" tedy reaguješ, stačí ji jednoduše přehlédnout...
Alessio1
zatím je GTI opruz...kdyby vyhrálo "NE", tak se změní? Asi ne, že... tohle je zbytečná,leč zajímavá anketa 😄
Alessio: uvidis az prijde Suba s turbodehtem, tak nam potecou slzy smutku a GTI bude rvat smichy pres 3 diskuzni fora >😁
@pucmeloud

Do skupiny lidí, kteří se opovážili nesouhlasit s Neomylným a Nejvkusnějším, patří možná většina návštěvníků tohoto serveru, tak nevím... Asi to tu je gay server pro nemajetné 😁
Jiný pohled na věc je většinou dobrý, ale já jeho příspěvky nedokážu číst. Zpočátku jsem to zkoušel, ale vždycky jsem se za chvíli ztratil a nedopátral se, co chce říci. Bohužel je řada lidí, kteří na něj reagují agresivně a výsledkem je jeho dlouhý příspěvek bez informační hodnoty + následující flame také o ničem.

Jo, podle mne splňuje podmínky, je opruz.
ale no co to je za tema...GTI to nezasluži...

niekedy ma zvlaštne prispevky to je fakt,ale väčšinou sa da suhlasit...

autor tohto clanku...to je opruz...
dokonaly opruz 😉
No vidíš to tumore, a já si zas myslím, že by sis mohl s GTIm podat ruku...
a ty si mentalne postihnuty chudak >😁
Aha, a z čeho tak usuzuješ, smím-li se ptáti? Že tě házím s GTIm do jednoho pytle? Mimochodem tobě přijde mentální postižení k smíchu, že se tak blbě utlemuješ tumore?
protože většinou odvede diskusi z technické stránky věci k pocitům a dojmům, z nichž pouze ty jeho jsou ty správné.
spitfire
to matematik: píšeš, že GTI "...odvede diskusi z technické stránky věci k pocitům a dojmům..." - no a proč ne? K čemu by diskusní fóra byly, kdybychom se tady nebavili o svých pocitech a dojmech?

m4lcolm: Aspoň vyvažuje názory těch e😜ertů, co naopak o všem, co jenom tochu připomíná VW, automaticky prohlašují, že je to *** >😁
Je to opruz, lhar, manipulator & arogantni pozer.
@spitfire

při citaci matematika jsi zapomněl na dovětek "...z nichž pouze ty jeho jsou ty správné." A o tom to je. Ad vyvažování těch anti-VW e😜ertů: dělá jen to samé naruby, nemusím je ani jeho.
spitfire
to m4lcolm: Nezapoměl. Každý má tendenci své názory považovat za ty správné, nejenom GTI, já to dělám a ty podle všeho taky, považuju to za celkem normální a pochopitelnou věc....i když je fakt, že někteří lidé jenom velmi obtížně chápou, že tak nějak prostě není možné, aby měli pravdu vždy a za každých okolností >😁
Zajímavé téma, už dvě stránky o ničem. Je opruz? Není opruz? Filosofická otázka měsíce :roll:

Mě by spíš zajímalo o kom to mluvíte. Ano, jsem na tomhle fóru poměrně nový, ale přecejenom už tu nějakou dobu sem a nezaregistroval jsem jediný příspěvek od někoho s nickem GTI. Přehlídl jsem ho? Nevěnoval jsem mu pozornost? Je to dost dobře možné, čtu jen tématu která mě zaujmou názvem. Nebo se tahle diskuze rozpoutala nesmyslně v době, kdy se tu GTI vůbec neukazuje?

Jinak - jaký je přesně jeho nick? Nikdo jmenující se GTI v seznamu uživatelů není.
Tom69 & spitfire😒br />
Nikdo netvrdi, ze GTI nema pravo na svuj subjektivni nazor. A je legracni, ze to rikate, protoze jsme hned u toho, cim se GTI vyznacuje - ma tendenci ostatni za jejich odlisne nazory ponizovat. (V ocich normalnich lidi tim samozrejme ponizuje toliko sam sebe, ale to nic nemeni na faktu, ze je to opruz.)

Jeste bych se vratil k tomu "prece nevadi, ze nekdo odvadi tema"; opet je velice priznacne, ze to rikate, protoze je tomu asi tyden, co GTI zacal uzivatele s nickem Tom peskovat, ze si dovolil psat OT (thread byl radne oznacen), a ze to muze jen Marko. (Diskuse pod clankem o Fordu GT.)

Kdyz vyse zminene shrnu, vychazi mi z toho, ze jste ho jeste "nezazili" (mozna jenom neprojevili v diskusi odlisny nazor?) ... A rekl bych, ze na zaklade stejne blazene nevedomosti se rozhodovala valna cast v ankete hlasujicich.

Nevim, na co jste zvykli vy, ale z toho, jak sam sebe GTI rad vykresluje (vsude byl, vsim jel apod.), bych cekal, ze se dokaze chovat jako dospely clovek; k nicemu mi neni informace, ze v realu je mozna fajn (cemuz neverim), kdyz se tady chova jako idi0t.

Nejakou dobu jsem oddeloval GTIho (IMO kycovity) styl psani od GTIho samotneho, ale casem jsem se presvedcil, ze ten clovek ma problem.

Ad "pro redakci neni GTI opruz" - precijenom redakce je provozovatel, my jsme uzivatele, proto nemam pocit, ze tohle je relevantni.

Jestli GTI neni opruz, pak asi spatne chapu vyznam toho slova.
GTI je sice opruz jak noha, ale komu to vadí? člověk, kterej plevelí v diskuzích takovým tempem a frekvencí jako on, prostě nemůže mít čas si sednout do auta celej den, tak se nenechte vytáčet nějakým teoretikem a běžte se projet. 😉 Tip: předváděcí jízdy vám nabídnou tolik svezení v tolika autech, že pak pro vás teoretické diskuze zda je lepší to či ono pozbudou smyslu, protože si to zjistíte sami.
owner26: jasne, mas do jisty miru pravdu; taky smysl tyhle ankety nevidim nez v pouhym konstatovani jednoho faktu (ze se tim neco vyresi, asi necekal ani fiumicino)