27 komentářů
Mam moznost zohnat si letecky petrolej PL7 s nemrznucou I prisadou pretoze ked som kupoval aditivum od Texaca kvoli lepsej startovatelnosti nafty, skoro ma slahlo ked som si precital ze to ma petrolejovy zaklad a stalo to 160Sk za mozno liter (uz si nepamatam presne). Takze ak mas moznost zohnat letecky petrolej, nevahaj a co sa tyka pomeru, na celu nadrz kludne nalej aj 2 litre.
pokud nebudes brat naftu v JZD tak nemusis pridavat nic...ja beru naftu u Shellu a nemel jsem za celou lonskou zimu problem...dnesni nafta uz je delana na zimni provoz...uz to neni jako drive...pridavam teda aditivum Castrol TDA-ale to neni zadne zimni aditivum...pouzivam ho celorocne
Nafta od Shellu celkem spolehlivě začíná tuhnout při -22 stupňů, mám to potvrzeno oficiálně od jejich zastoupení (viz níže). Považuji za slušnost, že to přiznají, nicméně spoléhat se na to, že při velkém mrazu nezatuhne je hloupost, která se může celkem prodražit...
Vážený pane (....),
Dovolte mi, prosím, reagovat tímto e-mailem na Vaši stížnost a těžkosti, které Vám nastaly po natankování motorové nafty na čerpacích stanicích Shell Praha 5 - Stodůlky.
Pro zimní období od 16.11. do 28.2. v České republice platí pro motorovou naftu závazná norma ČSN EN 590 MN třídy F mírné klima. Konkrétně to znamená, že tato nafta typu F musí splňovat tyto parametry😒br />
- teplotu vylučování parafinů (TVP) od -8°C. Po překročení této teploty se nafta začne zakalovat.
- teplotu filtrovatelnosti (CFPP) od -20 °C. Při této teplotě vyloučené parafiny již mohou ucpat palivový filtr.
Pokud ovšem dojde k tomu, že teplota klesne pod -20°C, na některých místech v republice, jak víte, nebyly výjimkou teploty blížící se -38°C ( Vámi zmíněná Šumava ), začnou s naftou problémy.
Naše společnost se samozřejmě nesmiřuje s tímto konstatováním, v minulosti jsme měli možnost zásobovat vybrané čerpací stanice takzvanou Arktickou naftou. (podle výrobce nafta třída 2), která má filtrovatelnost až -35°C.
O tuto možnost jsme, bohužel, byli připraveni. Arktická nafta je vyrobena ze směsi motorové nafty a petroleje. Vzhledem k potřebnému poměrně vysokému podílu petroleje, aby palivo dosáhlo požadovaných nízkoteplotních vlastností, toto palivo nevyhovuje v jiných parametrech našim normám. Z tohoto důvodu se u nás nevyrábí a ani nemáme možnost Arktickou naftu dovézt ze zahraničí.
Dovolím si pouze konstatovat, že na Šumavě by řidič s největší pravděpodobností nenastartoval ani s Arktickou zimní naftou.
Ani s tímto konstatováním se samozřejmě nesmiřujeme. Proto v zimním období přidáváme do motorové nafty tzv. zimní balíček aditiv, kterým se snažíme ovlivňovat nízkoteplotní vlastnosti.
V případech, kdy na území České republiky propuknou arktické mrazy, je obsluha čerpací stanice povinna poskytnout informaci, jakou naftu mají právě v prodeji, tento dotaz můžete samozřejmě položit obsluze již před tankováním.
(......)
Best regards,
Marketa Jakoubkova
Supply Operations - Aviation Liaison focal point
E-mail: marketa.jakoubkova@shell.com
Tel.: +420 244 025 933
Mobil: +420 737 272 846
Fax: +420 244 025 818
Vážený pane (....),
Dovolte mi, prosím, reagovat tímto e-mailem na Vaši stížnost a těžkosti, které Vám nastaly po natankování motorové nafty na čerpacích stanicích Shell Praha 5 - Stodůlky.
Pro zimní období od 16.11. do 28.2. v České republice platí pro motorovou naftu závazná norma ČSN EN 590 MN třídy F mírné klima. Konkrétně to znamená, že tato nafta typu F musí splňovat tyto parametry😒br />
- teplotu vylučování parafinů (TVP) od -8°C. Po překročení této teploty se nafta začne zakalovat.
- teplotu filtrovatelnosti (CFPP) od -20 °C. Při této teplotě vyloučené parafiny již mohou ucpat palivový filtr.
Pokud ovšem dojde k tomu, že teplota klesne pod -20°C, na některých místech v republice, jak víte, nebyly výjimkou teploty blížící se -38°C ( Vámi zmíněná Šumava ), začnou s naftou problémy.
Naše společnost se samozřejmě nesmiřuje s tímto konstatováním, v minulosti jsme měli možnost zásobovat vybrané čerpací stanice takzvanou Arktickou naftou. (podle výrobce nafta třída 2), která má filtrovatelnost až -35°C.
O tuto možnost jsme, bohužel, byli připraveni. Arktická nafta je vyrobena ze směsi motorové nafty a petroleje. Vzhledem k potřebnému poměrně vysokému podílu petroleje, aby palivo dosáhlo požadovaných nízkoteplotních vlastností, toto palivo nevyhovuje v jiných parametrech našim normám. Z tohoto důvodu se u nás nevyrábí a ani nemáme možnost Arktickou naftu dovézt ze zahraničí.
Dovolím si pouze konstatovat, že na Šumavě by řidič s největší pravděpodobností nenastartoval ani s Arktickou zimní naftou.
Ani s tímto konstatováním se samozřejmě nesmiřujeme. Proto v zimním období přidáváme do motorové nafty tzv. zimní balíček aditiv, kterým se snažíme ovlivňovat nízkoteplotní vlastnosti.
V případech, kdy na území České republiky propuknou arktické mrazy, je obsluha čerpací stanice povinna poskytnout informaci, jakou naftu mají právě v prodeji, tento dotaz můžete samozřejmě položit obsluze již před tankováním.
(......)
Best regards,
Marketa Jakoubkova
Supply Operations - Aviation Liaison focal point
E-mail: marketa.jakoubkova@shell.com
Tel.: +420 244 025 933
Mobil: +420 737 272 846
Fax: +420 244 025 818
Pěkný, pěkný. Až na to Best regards. To je nějakej novej pozdrav hochů, co spolu chodí?? >😁
No a z tohoto plyne: Shell používá úplně obyč. českou naftu do které dává vlastní aditiva. Takže když já koupím u Makra, Globusu, Jetu apod. budu mít stejnou naftu jen bez aditiv, které si tam můžu dát sám a levněji 😁
Já dosud používal - celoročně VIF super diesel aditiv 1:1000 v silném mrazu i 1:500 a ani v -30 mi nafta nezamrzla. Nyní mám koupený celoroční a letní Bishop. Zatím jsem dal letní a jak začne mrznout přejdu na celoroční. Pro teploty kolem -30 stačí dávkování u toho celoročního kolem 1:4000.
Věčné téma.Nafta a zima.Nevím,co je to problém.
Protože můj palivový systém stojí něco kolem 200 tis,tak u toho Makra pro jistotu nekupuji a beru Shell+ aditivum.S tím jsem do nafty šel,už se to tu řešilo porůznu stokrát,každý jiný názor,já mám stejný jako PetrT a ten píše dost u Mondea 2,2 TDCI,ale princip je obecný.
Ono jde o to, jaký motor budeme řešit. Do starého Zetoru se dá nalét i močůvka a nějak to pojede, akorát ty spaliny budou trochu zapáhat,jinak se nic dramatického nestane.
Každý strůjcem svého štěstí.Lejme tam co kdo chce.
Loni nafta celou zimu s aditivem absolutně bez problémů, ráno bylo pod -20C, auto stálo v "tunelu" mezi domy,kde neskutečně foukalo a chytalo v pohodě napoprvé.
Ale musí se měnit i paliv.filtr.
Pamatuji zimu ze Silvestra 1980 na 1.1.1981,pokles teploty o nějakých 30C,zastavilo se vše,i to,co bylo na el.proud,benzín,naftu,úplně vše.Celá ČSSR.Asi za to mohli komunisti nebo chartisti,nebo kdo,nevím,ale nejezdilo nic,ani ťuk... 😁
Protože můj palivový systém stojí něco kolem 200 tis,tak u toho Makra pro jistotu nekupuji a beru Shell+ aditivum.S tím jsem do nafty šel,už se to tu řešilo porůznu stokrát,každý jiný názor,já mám stejný jako PetrT a ten píše dost u Mondea 2,2 TDCI,ale princip je obecný.
Ono jde o to, jaký motor budeme řešit. Do starého Zetoru se dá nalét i močůvka a nějak to pojede, akorát ty spaliny budou trochu zapáhat,jinak se nic dramatického nestane.
Každý strůjcem svého štěstí.Lejme tam co kdo chce.
Loni nafta celou zimu s aditivem absolutně bez problémů, ráno bylo pod -20C, auto stálo v "tunelu" mezi domy,kde neskutečně foukalo a chytalo v pohodě napoprvé.
Ale musí se měnit i paliv.filtr.
Pamatuji zimu ze Silvestra 1980 na 1.1.1981,pokles teploty o nějakých 30C,zastavilo se vše,i to,co bylo na el.proud,benzín,naftu,úplně vše.Celá ČSSR.Asi za to mohli komunisti nebo chartisti,nebo kdo,nevím,ale nejezdilo nic,ani ťuk... 😁
Kdyby se chtelo, tak sikovnejsi kutil si vyrobi predehrev nafty a je to 😉
K tomu stara dobra vec z druhe svetove - Pekne si doma ohrat olej, nalit ho do auta, nastartovat a neni, co resit 😉
BTW: A co kdyz si kazdy doma udela tusvoji arktickou naftu? ...Jakoze fajn doleju tam petrak - ale co na to COMMON RAIL?
K tomu stara dobra vec z druhe svetove - Pekne si doma ohrat olej, nalit ho do auta, nastartovat a neni, co resit 😉
BTW: A co kdyz si kazdy doma udela tusvoji arktickou naftu? ...Jakoze fajn doleju tam petrak - ale co na to COMMON RAIL?
Do starších motorů je nejlevněší a naprostosto spolehlivé řešení již zmiňovaný benzín. V nějvětších mrazech jsem dával 5l benzínu na 20l nafty......
JOB
No tak novější auta už předehřev mají,a benzín bych do dnešních dieselů nepřidával.Naučme se už konečně používat věci k čemu jsou určený >😁
Opravil bych: P?edeh?ev nafty má drtivá v?tšina ropák? vyrobených po roce 1990, ale ne?eší to dopravu parafinujícího paliva z nádrže (typicky vzadu) do p?edeh?ívaného filtru (typicky v motorovém prostoru) a dále ucpávání palivové cesty mezi p?edeh?evem a vst?iky v okamžiku startování. Benzin má podobné složení jako v?tšina látek používaných pro snižování bodu tuhnutí nafty, proto jeho p?idávání do paliva v extrémních mrazech nejen že povoluje, ale dokonce doporu?uje ?ada výrobc? moderních common-rail ropák?. ?idší nafta s p?ím?sí benzinu je pro moderní vst?ikovací soustavy zejména p?i startování nesrovnateln? šetrn?jší než parafinující palivo.
Specializovaná aditiva mají samoz?ejm? vhodn?jší složení než benzin, ale (i vzhledem ke koncentraci) se mnohem h?? rovnom?rn? promíchávají s palivem, zejména pokud nejsou do nádrže nality p?ed ?erpáním aby je promíchala p?itékající nafta. V p?ípad? prudkého ochlazování, pokud už je v nádrži nafta s nevyhovujícím bodem tuhnutí je do?erpání 5-25% benzinu nejlepším možným ?ešením.
Specializovaná aditiva mají samoz?ejm? vhodn?jší složení než benzin, ale (i vzhledem ke koncentraci) se mnohem h?? rovnom?rn? promíchávají s palivem, zejména pokud nejsou do nádrže nality p?ed ?erpáním aby je promíchala p?itékající nafta. V p?ípad? prudkého ochlazování, pokud už je v nádrži nafta s nevyhovujícím bodem tuhnutí je do?erpání 5-25% benzinu nejlepším možným ?ešením.
neví n?kdo, jak to funguje za polárním kruhem, kde jsou ješt? nižší teploty než má tzv. "arktická" nafta? tam se motory nejspíš v?bec nevypínají a jen se dolévá diesel do nádrží, ale jestli jsou zah?ívané v?etn? palivového potrubí, to je mi záhadou.
Tak sov?ti tam jezdí naprosto v pohod? zima nezima a NO PROBLEM, zbytek sv?ta je normální a bere "naftu" z Makra, což je sm?s nafty,benálu,pertáku,sliv?e,vo?avky,H2O a fritovacího oleje,m?že být už trochu ?erný,tím líp.Pom?r je tajemství,protože vše se vykecat nesmí,ale úsp?ch je zaru?en >😁 >😁 >😁 .
No, on Shrk je docela blízko pravd?. Za bolševíka jsem d?lal n?jaký projekt pro dnes už zaniklé ?KD Lokomotivka (dnes na jeho míst? stojí Sazka Aréna). Vyráb?li dieselelektrické lokomotivy pro Rusko (nap?. ?ME3 zvaný ?melák, cca 300ks/ro?n?). Ty jednak m?ly r?zné 'arktické' úpravy, ale opravdu na Sibi?i se dieselagregáty p?es zimu s výjimkou havárie nebo opravy ve vytáp?né hale nevypínaly!! Na to byly striktní sov?tské p?edpisy, v podstat? oprávn?né, nap?. proto, že se tam v chladivu nepoužíval žádný fridex, výjíme?n? glycerín. Netuším ovšem, jak trestali n?jakého fíru když se ožral (vícemén? permanentní stav) a chcíplo mu to. Na Sibi? už ho poslat nemohli - tam už p?ece byl 😡 ....tak ho asi na míst? zast?elili, nebo mu snížili p?íd?l vodky 😄.
Složení Ruské nafty dodnes p?ipomíná n?co co zhruba popsal IT, nafta byla léta v Rusku palivo pouze pro stroje, i nákla?áky (s výjimkou ?eských Tater) jezdily vesm?s na benzin.
Dodnes ukrajinci v nemalé mí?e vozí naftu pro osobáky ze Slovenska. Stejn? tam naftové motory mají dost omezenou životnost, a ur?it? nemalé procento agregát? z kradených koncernových voz? kon?í práv? tam. Na druhé stran?, díky zastaralé koncepci TDI motory nekvalitní palivo snáší mnohem lépe, než moderní common-raily, proto se pro východní trh taky lépe prodávají (a více kradou). Ale to už jsem odbo?il od p?vodního tématu.
Složení Ruské nafty dodnes p?ipomíná n?co co zhruba popsal IT, nafta byla léta v Rusku palivo pouze pro stroje, i nákla?áky (s výjimkou ?eských Tater) jezdily vesm?s na benzin.
Dodnes ukrajinci v nemalé mí?e vozí naftu pro osobáky ze Slovenska. Stejn? tam naftové motory mají dost omezenou životnost, a ur?it? nemalé procento agregát? z kradených koncernových voz? kon?í práv? tam. Na druhé stran?, díky zastaralé koncepci TDI motory nekvalitní palivo snáší mnohem lépe, než moderní common-raily, proto se pro východní trh taky lépe prodávají (a více kradou). Ale to už jsem odbo?il od p?vodního tématu.
Koupil jsem teď STP Diesel Treatment. Motor se zklidnil, po studenym startu má zvuk, jako bez aditiv zahřátej (takže traktor 😉 ). Uvidíme co bude, až pořádně přituhne, jestli letos vůbec. Přidává se 1x za 2000km do nádrže (max 60l). Cena v Makru cca 120,-.
Za naftu z Makra =složení se omlouvám,ale mně to připadlo jako nejvíce pravdivé,co o ní vím... 😢
Jsem rád,že je tu další člověk(alu), který "slyší", že se aditivem motor ztiší.Tuhle drzost jsem napsal někdy 2 roky nazad a někoho to tak vytočilo,že od té doby jsem se rozhodl: Každý strůjcem svého štěsí, ať si tam leje každý co sám uzná za vhodné,ale pak ať se zde na nic neptá a nechce slyšet názor.
Je to jak v jedné reklamě: Někdo má, někdo nemá...Takže: Někdo slyší,někdo neslyší. O nic nejde,ne vše je geniální věc a ne vše je podvod. Je třeba hledat nějaké optimum...absolutní pravda neexistuje. Nebo jo,nevím. 😢
Včera jsem bral 60 litříků u Slell+aditivum Castrol TDA, motor běží naprosto nádherně.
Jsem rád,že je tu další člověk(alu), který "slyší", že se aditivem motor ztiší.Tuhle drzost jsem napsal někdy 2 roky nazad a někoho to tak vytočilo,že od té doby jsem se rozhodl: Každý strůjcem svého štěsí, ať si tam leje každý co sám uzná za vhodné,ale pak ať se zde na nic neptá a nechce slyšet názor.
Je to jak v jedné reklamě: Někdo má, někdo nemá...Takže: Někdo slyší,někdo neslyší. O nic nejde,ne vše je geniální věc a ne vše je podvod. Je třeba hledat nějaké optimum...absolutní pravda neexistuje. Nebo jo,nevím. 😢
Včera jsem bral 60 litříků u Slell+aditivum Castrol TDA, motor běží naprosto nádherně.
Podle toho, co jsem tak někde vyčetl, tak benzín do nafty je pro moderní common rail jeho podepsaný ortel. Možná se v zimě lépe rozběhne, ale dlouho mu to nevydrží.
2Jenyk: Ono bohatě stačí,že spediční firma vezla v cisterně benál,pak naftu a je jasné,jak poctivě odpustili dle předpisů a norem z prostoru ventilů....takže to máme mixované i tak. 😢
Nicméně benál v naftě,ale klidně i u PD(tam jsou ještě vyšší tlaky=205MPa) je smrtící injekce. CR je jasné,tam též... >😒]
BTW:Konečně,stačí i stará "klasika" a O1 TDI 81W a je vystaráno. Však jsem psal,že ty Autoškoly nic neučí(jinde, u testů),ani jezdit,natož o konstrukci a užívání.
Nicméně benál v naftě,ale klidně i u PD(tam jsou ještě vyšší tlaky=205MPa) je smrtící injekce. CR je jasné,tam též... >😒]
BTW:Konečně,stačí i stará "klasika" a O1 TDI 81W a je vystaráno. Však jsem psal,že ty Autoškoly nic neučí(jinde, u testů),ani jezdit,natož o konstrukci a užívání.
IT: Já zas tehdá dostal čudku, když jsem napsal, že cítím rozdíl mezi ShellN95 vs Shell VP. Takže třeba je to opět s tím aditivem subjektivní pocit, ale je fakt, že to tak nemlátí, než se zahřeje. To by snad poznalo i jelito...
Ještě se chci zeptat : Castrol TDA má jakej poměr ředění a kolik stojí? Mě příjde za to STP 120,- dost peněz, páč se ředí 1:250. Navíc se má přidat, v mým případě, každý druhý tankování. A co se bude v mrazech dít, když to tam zrovna nebude? Jde mi teda spíš o praktičnost, páč STP tam naleju celou lahvičku a musím tudíž myslet na to, že si mám koupit další. A třeba na dovolenou jet s kartonem aditiva se mi nějak nechce 😉
Ještě se chci zeptat : Castrol TDA má jakej poměr ředění a kolik stojí? Mě příjde za to STP 120,- dost peněz, páč se ředí 1:250. Navíc se má přidat, v mým případě, každý druhý tankování. A co se bude v mrazech dít, když to tam zrovna nebude? Jde mi teda spíš o praktičnost, páč STP tam naleju celou lahvičku a musím tudíž myslet na to, že si mám koupit další. A třeba na dovolenou jet s kartonem aditiva se mi nějak nechce 😉
Já občas Stp použiju ale spíš čistič vstřikovacího systému. Většinou to koupím 1x za rok když na netu objednávám olej. To průběžné aditivum od STP ma přijde dost drahé. Dosud jsem průběžně používal Vif super diesel aditiv a nyní jsem přešel na Bishop.
kapitán
Asi 5 let jsem mel Ibizu (1714ccm nafta,starý brazilský dýzl od fiatu)lil jsem tam tehdy bionaftu,občas na plnou asi 2-3 deci benzínu nebo lihu,chytala dobře i při -20,za to teplá v létě nechtěla chytnout (bez žhavicích svíček),nevín co je na tom pravdy,ale větráci údajně dávaj použitý friťák lidem jako palivo,na to jezdí v pandě jeden majitel "garážovýho servisu".On jezdí zadarmo a větrák šetří za ekologickou likvidaci.Nový HDI,CDI a kdo ví jak se všechny nazývají jsou asi na kvalitu paliva trochu jiný.
2alu: Castrolu trochu,"odhadem a zkušeností"(vím, že je to bagatelizace),ale za několik let praxe,je tam stupnice....kupuji to mimo síť benzinek,tuším 180 Kč,nemusí se dávat mnoho,vydrží mi to na 7-8 nádrží,dojezd mám přes tisíc km,cena je solidní,nic drahého.U Shell,kde je znám, zase až tak o moc nejde,jestli dáš trošku jinak...jinde neberu.Pokud není zbytí.Pak raději přidám.
Zkoušel jsem jiná aditiva,ale tohle vyšlo jako nejlepší.Už tím, že se skvěle dávkuje,člověk není upatlaný,ale funguje to.Nikdy žádný problém. Jistě že nevím,jaký je podíl,že beru naftu na konkr.místech,že měním olej po 15 tis,paliv.filtr po 30 tis.,slušně zacházím atd...Každý den mi to poslouchá v práci mechanik a palec je stále nahoru,že zvuk motoru OK.To je člověk,který slyší naprosto vše.Loni mi jel měnit gumy,okamžitě vypl rádio a povídá,že píská spojka.Fakt jsem nic neslyšel.Přiznám to.
Ale jo,měl pravdu,když se sešlápla spojka,ozval se strašně nepatrně zvuk, který tam asi nepatřil,nicméně za 2 roky jsem si toho nevšiml. Nakonec byla asi za 3 měsíce svolávačka a měnili spojkové válce i u aut po záruce.Už to není slyšet. Měl zase pravdu,jako vždy...Je dobrý.
Když vím,že někdo umí,proč mu nevěřit?Lze se smát, ale je to každého věc.
Ono hledat za každou cenu ekonomiku počínání,pak je třeba si auto nikdy nekoupit,když dojde na věc. Jiní třeba kouří+jezdí,takže jsem možná celkově stále v plusu,ale i kdyby ne,je to fuk.Neřeším.
Aditivum podle nás neuškodí a fakt netušíme,co se odehrálo mezi rafinerií a pistolí.
Zkoušel jsem jiná aditiva,ale tohle vyšlo jako nejlepší.Už tím, že se skvěle dávkuje,člověk není upatlaný,ale funguje to.Nikdy žádný problém. Jistě že nevím,jaký je podíl,že beru naftu na konkr.místech,že měním olej po 15 tis,paliv.filtr po 30 tis.,slušně zacházím atd...Každý den mi to poslouchá v práci mechanik a palec je stále nahoru,že zvuk motoru OK.To je člověk,který slyší naprosto vše.Loni mi jel měnit gumy,okamžitě vypl rádio a povídá,že píská spojka.Fakt jsem nic neslyšel.Přiznám to.
Ale jo,měl pravdu,když se sešlápla spojka,ozval se strašně nepatrně zvuk, který tam asi nepatřil,nicméně za 2 roky jsem si toho nevšiml. Nakonec byla asi za 3 měsíce svolávačka a měnili spojkové válce i u aut po záruce.Už to není slyšet. Měl zase pravdu,jako vždy...Je dobrý.
Když vím,že někdo umí,proč mu nevěřit?Lze se smát, ale je to každého věc.
Ono hledat za každou cenu ekonomiku počínání,pak je třeba si auto nikdy nekoupit,když dojde na věc. Jiní třeba kouří+jezdí,takže jsem možná celkově stále v plusu,ale i kdyby ne,je to fuk.Neřeším.
Aditivum podle nás neuškodí a fakt netušíme,co se odehrálo mezi rafinerií a pistolí.
nevím totiž o tom vůbec nic a nestydím se za to. Co kdo dáváte tedy přidáváte do nafty pro dobré zimní starty??? jde mi o to aby nafta "nezamrzla" neboli nezparafínovala. Dobře vím že je nejdůležitější baterie, jaký olej je použitý, seřízení vstřiků atd. díky za doporučení a za rady.