Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

5 komentářů

Poradte prosim bud nejakou fakt dobrou prodejnu pistu, nebo vyrobce, ktery dodava pisty nestandardnich rozmeru, nebo je schopen pisty vyrobit podle dodaneho vzorku.

Diky Marek
Jen tak cvicne jsem se zeptal, ve fabrice, kde delaji generalky motoru, vyrabi pisty. Kdyby meli pozadovany odlitek pistu, museli by prenastavi linku - problem. V kazdym pripade se jim do toho vubec nechce. Byl jsem se podivat jak to probiha, a musim priznat, ze moje predstavy o vyrobe pistu byly dost zjednoduseny.
Znam jednoho manika, kterej brousil valce, kliky, ojnice za prijatelny ceny a nedavno mel udajne zacit i odlejvat pisty (i na motorky) Je to fakt machr, sam sem od nej bral asi 4 sady na GO a vsechny motory jsou super.Pokusim se sehnat kontakt a kdyby zajem trval,dej vedet.
Zajem stale trva, jsem cim dal zoufalejsi.

Diky za kazde info.

vyhna
Pokud je to na dvoutakt, dej bacha a preptej se, zda je na nem soudkovitost. Vetsina vyrobcu je dela rovne a ty se pak zadiraji jak na bezicim pasu.(mam bohate osobni zkusenosti s pisty na Jawu 100 UVMV. Tak dlouho jsem laboroval s delanymi pisty az jsem koupil Schmita, pridelal kanaly a od te doby jsem jen jezdil.