Poradte prosim bud nejakou fakt dobrou prodejnu pistu, nebo vyrobce, ktery dodava pisty nestandardnich rozmeru, nebo je schopen pisty vyrobit podle dodaneho vzorku.
Diky Marek
0
Jen tak cvicne jsem se zeptal, ve fabrice, kde delaji generalky motoru, vyrabi pisty. Kdyby meli pozadovany odlitek pistu, museli by prenastavi linku - problem. V kazdym pripade se jim do toho vubec nechce. Byl jsem se podivat jak to probiha, a musim priznat, ze moje predstavy o vyrobe pistu byly dost zjednoduseny.
0
Znam jednoho manika, kterej brousil valce, kliky, ojnice za prijatelny ceny a nedavno mel udajne zacit i odlejvat pisty (i na motorky) Je to fakt machr, sam sem od nej bral asi 4 sady na GO a vsechny motory jsou super.Pokusim se sehnat kontakt a kdyby zajem trval,dej vedet.
0
Zajem stale trva, jsem cim dal zoufalejsi.
Diky za kazde info.
vyhna
0
Pokud je to na dvoutakt, dej bacha a preptej se, zda je na nem soudkovitost. Vetsina vyrobcu je dela rovne a ty se pak zadiraji jak na bezicim pasu.(mam bohate osobni zkusenosti s pisty na Jawu 100 UVMV. Tak dlouho jsem laboroval s delanymi pisty az jsem koupil Schmita, pridelal kanaly a od te doby jsem jen jezdil.
Diky Marek
Diky za kazde info.
vyhna