Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

8 komentářů

Zdravím, mám nelehkou volbu, chtěl bych si pořídit nějaký pěkný sportovně ostřený autíčko
Mělo by být jen pro mě, vyjímečně pro mou přítelkyni...
Můj finanční strop je asi milion, více dávat za auto nechci...nyní jezdím s koktou Rs 132kw, a ta výkonově dostačuje, ale už je starší a servis by stál spoustu peněz...takže volím raději náhradu.
mezi favority patří oktavia RS,Golf GTI případně R32, Audi S3...nebo nějaké jiné????? 8-s
prosím poraďte 😄
Zdravim. Nepíšeš, jestli chceš nový nebo jestli bys zkousnul i jetý. Přemýšlel si o Nissanu 350Z? Za mega seženeš předváděčku, která bude mít najeto do 10 000km a ojetinu s 30 - 40 tisíci seženeš za cenu toho golfa. Spíš míň. Nevim co pro tebe přesně znamená pojem sportovní auto ale ani jedno z tebou vyjmenovaných aut to není. Všechno to jsou rychlejší verze obyčejných vozů. 350Z je sporťák tělem i duší... popřemýšlej o tom. 😉
Jak píši, pouze sportovně přiostřený...nechci klasický sporťák typu porsche, 350Z nebo tak nějak 😄
představuju si nějaký rychlý hatch nebo sedan, tak alespoň 150kw, pěkný vzhled, na tak 15000km ročně, na delší cesty mám BMW 5.
Tohle bude čistě jen na ježdění do práce po Praze, a na výlety...takový autíčko na zábavu a taky s ním občas bude jezdit přítelkyně, takže žádnýho placáka 😄
Tak v kategorii hatchů se moc nevyznám. Neměl sem možnost řídit ani jedno z tebou vyjmenovaných aut. Rozhodně si ale myslim, že ti v hledáčku chybí Focus ST. Ten si mi zamlouvá hlavně svým designem. A co sem četl a viděl (třeba top gear) , tak Focus vychází z té partičky hot hatchů velmi slušně. Ale to už je z mý strany čistě hypotetika.
Jak řikam, nic z toho jsem neřídil, takže asi moc neporadim. Hodně štěstí ve výběru. (by the way - Mazda RX-8, nebo MX-5 taky nevypadaj zle)
Jo, vlastně focus ST 😄
objednám si předváděčku....dík za radu
no ale moc lidí mě neporadilo >😒]
Zatím je favoritem Golf GTI, který bych si potom upravil na 300HP :yes:
Deadlift
ST koupiš levněji než GTi, servis bude také levnější. 300PS s Haldexem no nevim.
Pokud máš BMW 5 podivej se na 130i 3DV s Mpaketem.
S Haldexem??
Kde jsi vzal haldex?? 8-s
Znám úpravce, za necelých 100000 udělá z 2.0TFSI/200HP 310HP >😁
Další bmw už nechci, není to špatné auto ale přeci jen nechci dvě auta stené značky 😄