Hmmm, dík za tip, zaregistroval sem se a podal si příspěvek. Překvapilo mě, že tam neni moc příspěvků a hned sem zjistil proč...správce mi hned jeden můj příspěvek zamknul, prej že je podobný jako ten (jediný) vedle a že se mam poptat tam...budiž, cvakání a cvrlikání je fakt podobný, tak sem to vzal. Můj další příspěvek ale rovnou smazal, ptal sem se na to samý jako tady, ohedně hřejících se kotoučů na Fiestě a vedle byla holka co měla problém s cukáním při brždění, nebo tak nějak...tak sem se měl zeptat prý tam...sorry, ale smazat jeden příspěvek ze dvou, navíc ne o stejném tématu, mi příjde sebedestruktivní...já tam už nepáchnu, stejně to tam stojí za prd. Mějte se. Filip
ale vykazuje to znaky sekty. Jak u guruů (namyšlenost, nedůtklivost, až iritující 😄 důraz na slušnost a úctu), tak u oveček ("chovej se k zakladateli fóra slušně!").
Je pravda, že kdo nečte/nerespektuje pravidla, která potvrzuje při registraci, dostane to sežrat. Kdo nejdřív nečte a zbrkle píše, může to dostat sezřat, pokud by se byl býval bez psaní obešel a odpověď si našel v historii. Já nemám moc čím přispět a spíš z toho těžím, tak respektuju a hlavou občas kroutím jen v duchu. 😊
Takže tak, záleží na konkrétní zkušenosti, mně se to pořád jeví jako zajímavé místo a žádnou větší česky píšící komunitu k těmto Fordům jsem nenašel. Ani zdaleka.