Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Opel Corsa Limited Edition: od mladých pro mladé

20 komentářů

acALIEN
Novej design Opelu se mi proste libi.Technika je taky good..vsak se na jeji platforme vozi nejedno vozitko.
sargis
Opel bol podla mna vzdy nadcasova klasika...nevravim, ze extra krasny, ale dizajn nestarol...Corsa je nepochybne very good. Skoda, ze chyba ta technika...priamy vstrek pri benzinoch, dvojspojkova prevodovka, maloobjemove preplnane motory...proste veci, ktore hlavna konkurencia ma. Zeby kvoli GM vlastnictvu a spomalenemu USA mysleniu?
delvan
myslím že benzínový motory opel umí a hlavně ty maloobjemový, dvouspojková převodovka je myslím u takovýho auta zbytečná a co se týče maloobjemovýho turba tak je v nabídce 1.6 Turbo cca 110 a 130kw...naopak corsa má ve výbavě (za příplatek) věci který běžně nenajdeš ani v nižší střední třídě, např. vyhřejvanej volant

stačí se podívat do ceníku a neplácat nesmysle 😉
acALIEN
pockej...vzdyt to vsechno Opel ma...Primej vstrik uz ma par desetileti,kdyz toprezenu 😊, perplnovany prcky take...Myslim ze by jsi se mel trosku informovat...
sargis
Priamy vstrek ma sice GT a je tu zastaraly a vykonovo slaby 2,2 Ecotec Direct...to viem davno. Super prakticka ponuka v porovnani so skalou FSI. 1,6 a 2,0 Turbo su vyslovene sportove motory sportovych verzii /ano, Corsa GSi je oki/, mal som namysli downsizing v praxi, napr. 1,2-1,4 vo vykonovom spektre 66-110 kW.
acALIEN
tak v tomto rozpeti (downsizing) bych tam videl akorat malyho diesela..takze s tim downsizingem mas vlastne pravdu,ikdyz podle me je uz i 1,6ka mala.
507
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Auto se sportovnim vzhledem, sportovnim podvozkem a 1.2 pod kapotou....
v3jc3
vypadá krásně, držet bude také dobře, jen to nepojede ;-\ ale taková 1.6 T z OPC s nizsim vykonem by byla suprová volba :yes: :yes: :yes:
acALIEN
honitko do mesta no 😊,kazdopadne motor si tam muzes dat i silnejsi nez 1,2,staci si precist cely clanek 😄 90k na tohohle prcka staci,ma to sestikvalty...Ale OPC je OPC,ale za tu cenu je to pekny...
Je to pěkný,ale nechápu co na tom těch 120 studentů dělalo...jako takhle bych si to auto taky dokázal představit,a i to někomu nadiktovat-a jsem sám...pochybuju že oni si ty díly vyráběly...
acALIEN
Studentsky projekty....musi se nam fandit,at jde o jakekoliv advetvi...tak prosim..
Mozna studentici meli min chlastat a nedat tam kola opacne 😄
:yes: amateri
delvan
chlastat přestaň spíš ty na fotce je zadní kolo :no:
Podívej se na trojúhelníkovej tvar prahu, ten je jenom ve předu. Takže podle mě je to přední koho.
radhro
pánové ty kola jsou směrová DUNLOP SPORT MAX a ti b orci je tam vážně naházeli obráceně >😁 >😁 >😁 >😁 mají to zaměněné levá strana za pravou >😁 >😁
Presne tak, amateri nepoznate ani smerovy pneumatiky a diskutujete o autech >😁
btw. Sport Maxx (dvakrat ks) >😒]
Blue Sun
Za čtyřista tisíc to moc pro mladé není. A nebo u nás jsou jiní mladí, než všude jinde ve světě...
Já sem si koupil 1.4 bohatě to stačí....zatím žádný problém. 😉