Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

6 komentářů

Mám nového VW Golf a chtěl bych nějakou navigaci, máte s tím někdo zkušenosti? Nevíte,kolik stojí výměna radia za originální navigaci? :roll:

Dál bych potřeboval vědět, zda lze nastavit, aby světla zhasla při vypnutí motoru a rozsvítila se při nastartování.

Díky.
Na to rozsvěcování světel se prodávájí nějaké moduly za pár set Kč které namontuješ snad i sám...

Navigace neorigoš třeba Tom Tom (One, Go)....
na ty svetla staci uprava ridici jednotky.

a navigace? originalni je zbytecna akorat ti to nekdo ukradne. ber tomtom, nebo tu novou sony nu70 atd...
maty1
z vlastni zkusenosti ti doporucuji tomtom 700 perfektni zpracovani map v CR jsou tam i silnice 3 tridy. navigaci kdykoliv z auta odneses a nemusis se strachovat ze ti ji nekdo ukradne. pri prodeji auta ti zustane a pouzijes v dalsim voze .cena uz se dneska pohybuje do 15000kc a mas tam komplet zapadni evropu a kanarske ostrovy
Daff
S tou navigací. Je to i můj názor, o jehož pravdě mě utvrdili i u Seatu (VW Gruppe). Kdysi jsem se na ni ptal s tím, kdybych bral Seat a oni mi také JEDNOZNAČNĚ řekli, ať si radši koupím přenosnou, že ty jejich se šíleně moc kradou. Já kdybych měl dneska koupit, tak určitě TOM TOM ONE. ČR je už parádně zpracovaná, má to už i hlavní cesty Slovenska, Polska a Maďarska a samozřejmě i zbylou západní EU. Koukni sem, je tu její test [odkaz]
Je tam více záporů, jak říkají kluci, origo navigace se hodně kradou, ale taky, pokud máš ve stávajícím autě pouze to radio, bez CD changeru, a dáš tam navigaci, tak ta CD/DVD jednotka v origo navigaci čte pouze navigační CD/DVD, takže by Ti hrálo jen radio, na CD/DVD bys musel napojit ještě přehrávač a dát ho třeba do přihrádky spolujezdce, navíc origo navigace se musí zapojovat ještě na systém ABS, takže zas to musíš nechat namontovat odborníka.... 😉