13 komentářů
já hleděl spíš na cenu taže sem vzal Bravurisky. Rozměr 205/50 R16... v tomhle rozměru stojej kolem 2600,- jedna .. Lépe se umístili snad jen Hankook K105 který stáli 2300,- ale nebyli skladem.
Mám obutý Bravuris 2 205/50 R16 a jsemsnima velmi spokojenej. A nejsou vůbec drahý,kus mě přišel kolem 2500,- takže jasná volba :yes:
Můžete mi poradit, na jakých pneumatikách jezdíte Vy?(Ford Mondeo r.v.03)
Koukal jsem na testy a dobrých gum je fakt hodně...Zaujali mě pneu zn.Firestone Firehawk TZ220, PirelliP7 a Continental Contact 2.
Poraďte...
Díky
superkutil: Pridgestone Potenza RE050 su vraj este lepsie ako P7, ale tiez su na hrubom asfalte trochu hlucnejsie, ale to su vsetky sportovo ladene pneumatiky 😉
Na Nejlevnejsipneu stoja 2505,- Kč. Na to že sú to "W" sa mi to zdá byť podozrivo lacné.
Nicmene hlucnejsi by byt mohly, protoze mam dojem ze jsou dost tvrde. Ale co se tyce vykonu, tak jsem spokojenej, protoze, kdyz mi nekdo ve 180 vjede do pruhu, tak zastavim 8-s , ale rad nejsem 😄 . Proste i na mokru drzi dobre a na moje "zavodeni" jak rika zena jsou super. Priste asi zkusim zminovane Conti SportContact 2 nebo 3, protoze se mi libi :😉
Díky.
(inac su na predaj aj s origos diskami na FF2 (mondeo)205/55/16, ET52,5, 5/108, cena 15000 skk, 100% stav, dezen 5-6mm)
[odkaz]
Ktory podla vas je najlepsi a najlacnejsi internetovy obchod na pneumatiky?
Dik