Kamart dal do Peugeota HDI mix benzinu a nafty v pomere 80/20 a presiel na to 120 km. Islo to az kym to nevypol. Potom sa to uz tazko startovalo, zdochynalo to. Po vymene paliva zatial ok.
Benzin se casto v zime pridava do nafty, aby nezamrzala.
Jinak stat se to muze - bohuzel....
A na tu smes to proste pojede. Nicmene system Common-Rail (ktery ma i 2.0 CRDi) je na palivo HODNE narocnej. Stat se muze cokoliv. Znamy ma benzinku a jednou mu prdli do nafty neco benzinu (nevyznamny mnozstvi) a vubec to neresili...
Jinak stat se to muze - bohuzel....
A na tu smes to proste pojede. Nicmene system Common-Rail (ktery ma i 2.0 CRDi) je na palivo HODNE narocnej. Stat se muze cokoliv. Znamy ma benzinku a jednou mu prdli do nafty neco benzinu (nevyznamny mnozstvi) a vubec to neresili...
quu quu na samozápal benzínu ti zle nastavená škodovka mohla aj plot zvaliť >😁 . Blbé je okrem toho, že to nemaže aj to, že rýchlosť horenia benzínu je o rád vyššia ako u nafty. Takže v spaľovacom priestore vznikajú veľmi vysoké tlaky (detonačné spaľovanie), ktoré určite motoru neprospievajú.
Jinak lepší je to spíš obráceně, benzínovej motor když se zahřeje tam mu nedělá problém jet i na naftu, zvláš pokud de o starší motor (trabant na to jel jak drak), kámoš má žigula jen tak na řádění a protože maká v servisu tak má přístup k barelu plnýho nafty s benzínem(co vypustí z aut lidem co si to spletou) a leje to do toho žigula, no a ten na to jede nafta nenafta😊 a to ten žigul točí pořád přez 7tis. ot. min. sám sem tomu nevěřil dokud sem ten stroj neviděl v akci, F&F TokioDrift je oproti tomu žigecovi pohádka pro děti😊))
jen je nevýhoda že to občas kouří jak parní lokomotiva...
jen je nevýhoda že to občas kouří jak parní lokomotiva...
no ale ze by nekdo nalil naftu do benzinaku se moc nestava...kvuli prumeru hrdla pistole 😉
Nafta v benzíne sa zas môže vypomstiť, môže sa napr. prepáliť tesnenie pod hlavou. Takto na to ešte za bývalého režimu doplatili pumpári v Nitre, naliali naftu do benzínových nádrží a potom platili a platili...
mam dotaz. Co by se stalo, kdybych do auta s dieselovym motorem (mam Hyndai Santa Fe 2.0 CRDi) nalil misto nafty benzin. Jelo by auto vubec, nebo by se ani nerozjelo a hrozilo by zniceni motoru?
Moje Santa Fe totiz zacalo starsne kouril (husty cerny dym) a vybec neakcelerovalo. Bylo podezreni na gufero v turbu, ktere proto vymenili a pak mi rekli, ze PRY kour a neakcelerace byly porad pritomne, cili pak vylili palivo z nadrze a dali tam nove a PRY chemickym rozborem zjistili, ze palivo v nadrzi nebyla nafta, ale benzin. Ja vsak mam uctenku z benzinove pumpy, ktera jasne potvrzuje, ze jsem do auta nabral (pokud nemeli ve stajonu misto nafty benzin) naftu a ne benzin. Jak jsem psal vyse, zajimalo by me proto, co by se stalo, kdybych do dieseloveho motoru dal benzin a ne naftu. Ja jsem totiz s UDAJNYM benzinem v nadrzi jezdil asi 150 km a auto sice jelo, ale jak jsem psal vyse, starsne kourilo a neakcelerovalo. Nejsem sice odbornik, ale podle meho nazoru by auto s dieselovym motorem a s benzinem v nadrzi vubec nejelo a hrozilo by zniceni motoru.
Byl bych velmi rad, kdyby jste se nekdo k memu dotazu mohli vyjadrit a predem za Vase odpovedi dekuji.
S pozdravem,
Dusan Lazar, Olomouc
Nejsem odborník na moderní diesely, ale je jasný, že benzín v naftě jí bere mazací vlastnosti, takže se ničí čerpadlo.
Je vidět, že patříš k mladším účastníkům diskuse...
Dříve, v dobách aut s karburátory bez elektroniky, zejména u sportovně upravených motorů (zpravidla se zvyšovala komprese) byl celkem běžný a známý jev - samozápaly, kdy jsi vypnul benzinovému motoru zapalování a on běžel, jako by se nechumelilo. Zpravidla jen chvíli, ale někdy taky furt, pak se to dusilo přes spojku.
Nafťák na směs benzinu a nafty jede a pojede, benzin ale jak už bylo napsáno zhoršuje mazací schopnosti paliva, takže více hrozí namáhání až zadření čerpadla a dalších částí běžně mazaných naftou. Čím modernější motor (vyšší tlaky, přesnější díly) tím to hůř ponese a naopak.