Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

18 komentářů

Anonym
Overland je výš než Limited.
SRT8 je spíš do sportovna, není tolik zaměřená na komfort, spíš na sportovní jízdu, je tam silnější motor HEMI 6,1 s 425 HP, vyšší je ale i spotřeba a logicky i cena. Záleží co chceš...
jj jednalo se spis o elektronické závady. Ale to ma pravdu ted semi treba restartovalo mondeo. koukal jsem právě u Jeepů a co třebas už zvolit jeep SRT?Je srovnateln výbavově s Overland? ja vždycky myslel že největší nálož výbavy je u jeepu Limited.

Děkuji moc. Ještě je ve hře Nissan pathfinder 4.0 V6 z roku 2006
Anonym
sylšel sem naopak dost negativní ohlasy na vozy LandRover/Range Rover co se týče spolehlivosti...

Takže pokud nechceeš něco jako BMW,MB či Porsche na výběr krom jeepů sou už jen japonci...
Anonym
Poruchový?
diesel verze má motor Mercedes a o poruchových amerických V8 sem teda ještě neslyšel, vzhledem k tomu že sem členem chrysler clubu a mam vazby i na majitele jeepů to značí to že žádné nejsou.
Převodovky sou pětistupnové bud MB nebo americké.

Tak co by mohlo být poruchového? elektrika? ta zazlobí u všech moderních aut, která sou jí přecpaná...

Doporučuji verzi Overland s plnou výbavou.
5,7 HEMI V8 se výbavě Overland přijde na 1 462 000,- kč přes ofiko dovozce, přes šedej dovoz se dá za méně...
Je to komplet výbava vč. xenonů, vyhřívanejch sedaček atd...
Jeep Grand Cheeroke je jeden z vyberu. Ale jak jsme se bavil s lidmi je clekem poruchovy, nevim osoni zkusenost snim nemam a moc jsem toho o nem nevypatral. Bohužel jsme zatim nemel ani možnost se v něm osobné svezt, ale hned jak udu fit musim to napravit😊
Mas osobni zkusenoti s Grand?
Anonym
No za to jezdí po městě prakticky všechny V6 současné generace, a i některé V8 při šetrnějším zacházení...

Co říkáš na Jeepy?
Nové Grand Cherokee je k mání za rozumné peníze...
Spotreba neni rozhodujicim meridlem. Samozrejme si nekoupim H2. V takove kategorir je myslim prijatelne spotreba od 11 do 17 litru pokud se tedy bavime o 6 Valcovich benzinovych motorech a vic.
No ted jezdim Mondeem 3,0 V6 to bere v praze 15. Naftu ne jsem desny zaryti odpurce nafty .jedinou naftu kterou dokazu prekousnout je 3.0 od BMW. Naskyt.la se příležitost mit Nissan Pathfinder 4,0 V6 tka o to silně uvažuji. je to kratší na délku než mondeo kombi😊 takže parkování zas není takový problém. A byl jsme se svezt a musis rict, ze uvnitr sice nic extra ale celkove to auto na me udelalo velky dojem a cena je velmi prizniva😊

Ale stale je to otevrene a tedy hledam. co by mne uspokojilo😊 Mit vic penez srdce voli Range rover Sport 4,2 Supercharger >😒] >😁
Anonym
Tak ale čistě do Prahy nemá vůbec smysl kupovat takovýhle auto. To si kup střední třídu v naftě.

Ale pokud na to máš... Ale pak bych neřešil jestli to v městě žere 15 nebo 19... 😄
mercedes nakonec nevyšel😞
no on to bude hodne mestsky zivocich. Jsem prazak a 90 procen casu jezdim jen v Praze. Obcas do rakouska po dalnici a sem tam do nemec jinak stale mesto a okoli😊
Anonym
U 300C a výběru motorů je potřeba si položit zásadní otázku - kde s tím budeš jezdit?
Protože on 3,5 V6 žere na dálnici naprosto to samé co 5,7 HEMI s vypínáním válců...
Rozdíl je pouze ve městě. Kdo nevěří, tak www.chrysler.com, je tam udaná spotřeba v MPG (miles per glon - tedy kolik mílí to ujede na galon).
Takže pokud to má být polikač dálničích km, tak 5,7 HEMI.
Spotřeba je 12-15 litrů na sto, na dlouhých tratích i 10.
Dekuji vsem za cenne rady nakonec jsem podlehl lakave nabidce od znameho a koupil MB CLS 350 samozrejme benzin😊 uvidime jak se ukaze😊
Z usa se da v nemecku je nejake firma a vim ze meli v nemecku jiz pritazenou 08 WRX STI cena 25000 euro pred mesicem. Sice mela Desku S Milema. Ale i tak to je jedno. STi vim ze jako druhe auto idealni ale na to am jine sny. Jen by me zajimalo jak se jezdi treba stim 3,5 6 V nikde nic nepisou nebo jak ve skutecnosti jezdi ten Hemi. S petkou je velkej problem ze clovek Hodne nakrnmi pojistovnu😞 to je druhy fakt a zbytecne dotovat treba Generali se mi nechce😊😊
figurka
Benzinku by sis mohl koupit i k STI. Nový model (hatchback - 0😄 za 550 ? Kde ?? Nová (0😄 dle ceníku 1,15 M. Předváděčka ( notně honěná - děkuju nechci ) cca 800-850. Ta 5 je dostatečně pohodlná a zároveň dynamicky vybavená ( s odpovídajícím motorem ). Naopak v 300C jde sehnat za velmi zajímavou cenu velmi neobyčejný vůz.
no STI se da novy model cca kolem 550 ale to je jedno to bylo to srdce ktery ze me mluvilo. Pac na okrskách to musí bejt parad neuveritelna. Zas u 300 C nevim co za motor zda se mi 5,7 hemi jako brutalita to abych si k tomu koupil jeste benzinku nebo cisternu, ale nikde nemuzu najit test treba 3,5 6 V v kterém jsečm to taky nekolikríát našel a 2,7 mi přijde slabá. u BMW bych asi volil 530, ale tma jsme jetš nekoukal jak se to pohybuje. Předem dík za zkušenosti třeba s 300 c
figurka
Předem, zapomeň na STI. Vzhledem k tomu, že máš ve výběru BMW 5 a 300CC a teď máš Mondeo, tak jsi s STI trochu ustřelil. A model 08 a 500 000,- ??? Ne, není pohodlné ( vzhledem k ostatním ). Čistě pro "neokoukanost" a zajímavost 300CC. Image značky a vlastnosti - BMW5.
Dobrý den,

Můžete poradit prosím. Sháním auto kolem 500tisic staří max 3 roky. Nevím si rady s výběrem padlo na několik konkrétních modelů: Subaru impreza WRX Sti mod.08 kvuli sklopným sedačkám😊 pote BMW 5 a Chryslec 300C 3.5 6V. Do ted vlastnim mondeo 3.0 6V. Subaru je pěkný nástroj ale zas nevím otázku pohodlý. Prosím tedy jestli někdo poradí jaké auto, aby bylo pohodlné a svižné😊Cím že rozhodně nechci naftové a kombi už né, ale zas potřebuji abych v autě odvez třeba jízdní kolo.

Předem děkuji za odpověd na mou chaotickou otázku 😄 😉