Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

9 komentářů

Mam radio Sony s CD (takovy ten nejnizsi typ) a po roce provozu ted zacalo blbnout - po zapnuti cca 10 s hraje normalne a pak spadne hlasitost (jakoby na spatny prijem, nebo mono) a aby bylo slyset, musim to okourit skoro na max. a ma takovy plochy zvuk. CD hraje normalne a pri prepnuti CD/radio nebo "vystoupeni/nastoupeni" to hraje zase chvili normalne a po chvili konec. Netusite, co to muze byt? Do servisu se mi s tim zatim nechce, nejsem si jist, jestli nebyla zaruka jenom rok. Vcera mi to vydrzelo hrat normalne cca 10 minut, pak zase konec.
Myslim,že nejlepší navštívit servis a hlavně je vytahnido auta.Ja jsem měl radio asi dvakrat na opravě a po třetí jsem navštívil jiný servis a vytahnul jsem servisaka do auta aby si poslechl a závada byla odstraněna za několik minut.Neboj lepší je do servisu a jistě to nebude stát tolik

J.
Hm, tak pekne diky za radu 😄. Nejde ani tolik o cenu, predpokladam, ze by to stalo radove stovky (nebo novy radio 😄, spis o ztratu casu cestou do servisu a tak.
A co takhle zkusit tlačítko RESET pod předním panelem (jestli tam tedy ještě je). Já mám taky soňáka s CDéčkem (ani nevím jaký) a najednou mi přestalo CDéčko načítat CDéčka (žádná) a jeden stisk tohoto zázračného tlačítka závadu odstranil (bohužel včetně uložených stanic atp.).
2našrot tak jsem to zkusil a zatim je to lepsi (na 2. reset to zatim funguje). sem ani nevedel, ze tam reset je. Asi uz budu muset u ty elektroniky cist manualy, ci co 😄. Diky za radu.
Dobrý den, sháním přední panel k autorádiu Sony XR-3700 RDS. Pokud někdo máte tento k prodeji, volejte či pište na 605/761716 nebo Tom.R@worldonline.cz. Díky.
Adyn
Proč ten panel potřebuješ? Koupil jsi snad rádio bez panelu?
Po restartu znovu tam kde sem byl. Asi jedu do servisu a odvracim se od znacky Sony.
Dobry den. Mam nasledujici problem - mel jsem v servisu auto na opravu motoru. V den, kdy jsem si mel auto vyzvednout jej bohuzel majitel servisu pri zkusebni jizde dost zavazne havaroval. Navic majitel vse popiral, nechal se zapirat a snazil se vse zamaskovat s tim, ze auto uvede na sve naklady do puvodniho stavu a ja nic nepoznam.

Problem je v tom, ze ja uz auto po takto zavazne oprave (podbeh, vylomene predni kolo...) nechci a misto toho chci po majiteli penize odpovidajici trzni cene auta. On s tim ovsem nesouhlasi a ja nevim jak jej mam primet k tomu, aby mi penize vyplatil. Podotykam, ze jsem si auto nafotil a uvedomil Policii (pro pripad ze s tim nekoho prejel a z mista ujel). Mam nejake zakonne prostredky jak dosahnout sveho? Nebo co byste mi poradili. Diky za tipy. Petr