Dobrý den, sháním přední panel k autorádiu Sony XR-3700 RDS. Pokud někdo máte tento k prodeji, volejte či pište na 605/761716 nebo Tom.R@worldonline.cz. Díky.
Dobry den. Mam nasledujici problem - mel jsem v servisu auto na opravu motoru. V den, kdy jsem si mel auto vyzvednout jej bohuzel majitel servisu pri zkusebni jizde dost zavazne havaroval. Navic majitel vse popiral, nechal se zapirat a snazil se vse zamaskovat s tim, ze auto uvede na sve naklady do puvodniho stavu a ja nic nepoznam.
Problem je v tom, ze ja uz auto po takto zavazne oprave (podbeh, vylomene predni kolo...) nechci a misto toho chci po majiteli penize odpovidajici trzni cene auta. On s tim ovsem nesouhlasi a ja nevim jak jej mam primet k tomu, aby mi penize vyplatil. Podotykam, ze jsem si auto nafotil a uvedomil Policii (pro pripad ze s tim nekoho prejel a z mista ujel). Mam nejake zakonne prostredky jak dosahnout sveho? Nebo co byste mi poradili. Diky za tipy. Petr
Problem je v tom, ze ja uz auto po takto zavazne oprave (podbeh, vylomene predni kolo...) nechci a misto toho chci po majiteli penize odpovidajici trzni cene auta. On s tim ovsem nesouhlasi a ja nevim jak jej mam primet k tomu, aby mi penize vyplatil. Podotykam, ze jsem si auto nafotil a uvedomil Policii (pro pripad ze s tim nekoho prejel a z mista ujel). Mam nejake zakonne prostredky jak dosahnout sveho? Nebo co byste mi poradili. Diky za tipy. Petr
J.