0
Fandove tohoto modelu, navstivte nove stranky WWW.ASTRA-G.CZ
Přejít do diskuze
No, já mám Astru II generace, rv.11/98, 1.4 16V 66KW, najeto asi tak 120.000. Musím říct, že co se týče oprav, tak to už stálo dooost peněz, ale připisuju to tomu, že šlo o jeden z prvních modelů tehdy nové geneace, ale celkem mě to mrzí a hlavně taky jelikož jsem detailista, tak mne štvou i různé pazvuky (které, ale asi běžný člověk ani nemusí vnímat, take čistě subjektivně ). ALE - musím říct, že jednoznačné přednosti vozu jsou v jízdních vlastnostech. Motor pokud nejsi blázen, tak při jízdě ve 2 lidech je v pohodě, ale radši bych šáhl po 1.6 16V 100k. Převodovka vynikající i v porovnání se stávajícími modely konkurence, dráhy řadící páky relativně krátké a hlavně velmi přesné, tvrdší a prakticky žádná vůle. V tomhle směru dnes je jen málo aut v této třídě tak dobrých no a jízdní vlastnosti? Nebudeš litovat - jasně, že nová generace i nový focus, golf V, mazda 3 jsou na tom lépe, ale je to stále VELICE dobré. Auto sedí velmi dobře, i boční vítr oproti Octavii vůbec nevadí, jen bych doporučil ALU kola, a pneu 195/60 R15 popřípadě ještě lépe 205/55 R16 a nebudeš litovat. Je to určitě dobré auto. Ahoj DAFF
nemate nekdo zkusenosti a informace o techto motorech?budu vdecnej za kazdou informaci o motorech Issuzu. inet odkaz, nebo nejaky povidani
diky
diky
nemas prosim te nejake info o dieslech 1.7 issuzu montovanzch do aster G? marne hledam na netu dikec 😞
Clasic II je teď sice cenově výhodný, ale je již přeci jen zastaralý od roku jeho uvedení 1998 jde vývoj dál. Ani za příplatek nemá ESP. Máte někdo zkušenosti k porovnání i s jeho nástupcem?
V porovnani s A1 je podvozok tuhsi, zda sa mi, ze auto sedi lepsie na ceste. 90k motor ma pre moje potreby dostatocnu dynamiku, je o dost rychlejsi ako 1.6 75k v A1. Podvozok by zniesol aj hodne viac konikov, stabilita sa mi zda velmi dobra (vdaka razvoru 2607mm, co sa neda porovnat s malymi autami), rovnako brzdy. Priemerna spotreba sa pohybuje medzi 6-7,5l.
Slovensko-Chorvatsko a spat (cca 1800km), plne nalozene auto, 4 ludia, na dialnici 130, na okreskach 100, cca 4 hodiny v zapche, vylety v chorv. mestach, priemerna spotreba 6,9l.
Slovensko-Chorvatsko a spat (cca 1800km), plne nalozene auto, 4 ludia, na dialnici 130, na okreskach 100, cca 4 hodiny v zapche, vylety v chorv. mestach, priemerna spotreba 6,9l.
5 rokov som mal Astru Classic I, bola dobra, tak som minuly rok kupil Astru Classic II. Zatial som s nou najazdil 18000 km, bez najmensieho problemu. Zatial max. spokojnost, doporucujem.
Zvolil som 5 dv. HB, 1.4 16V (90k), vybava: aut. klima, 4xairbag, ABS, central na DO+ alarm, el. pr. okna + el. zrkadla. Cena bola cca 460000 Sk.
Zvolil som 5 dv. HB, 1.4 16V (90k), vybava: aut. klima, 4xairbag, ABS, central na DO+ alarm, el. pr. okna + el. zrkadla. Cena bola cca 460000 Sk.
Zdravím Mám Astru G r.v. 01 a motor 2.0 tdi a jsem spokojen Astra sama o sobě je dobré auto Neznám žadné "dětské" nemoci jako třeba silenbloky zadních ramen na Vectře a hlavně je jednoduchá na opravy Žádné velké zbytečnosti při rozebírání atd. Clasik je vyráběn v Polsku a tam to trošku šidí lumpové :shock: ale i tak si myslí že je to dobré auto jak pro naše lidi tak na naše silnice 😄 Doufám že když se rozhodnete pro Astru že nebudete litovat Přeji krasný večer