Auto.cz

Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
31. 3. 2016 18:55
rádio
čau, pokud potřebujete nové autorádio tak si ho můžete pořídit zde! ;-)
[odkaz]
6. 5. 2007 11:04
Re: RADIO-VECKTRA B
Přesně, může to být tímto jak píše RRAAFF, ale taky se ti mohl spálit (nebo studený spoj) výstup rádia na zmiňované repra.
10. 2. 2007 20:27
Bez nadpisu
Možná tuším, knoflík, kterým zapínáš rádio(stiskem) a zároveň můžeš zesilovat a zeslabovat se dá totiž i vytáhnout. A s povytaženým tímto čudlíkem přepínáš repráky aby hrála buď levá či pravá strana. Čili je možné že jsi při zesilování povytáhnul jemně ten knoflík a otočil a tím vyřadil jednu stranu.

Zkus teda zapnout normálka rádio, lehce vytáhnout zapínací knoflík a točit na nějakou stranu (nejde levá-nalevo, nejde pravá-napravo). Ve střední části by to mělo být 50 na 50, to tak jemňounce cvakne (respektivě to ucítíš).

Dodatek: Jinak nahoře jedním z tlačítek na rádiu zase můžeš vyřadit repráky vpředu a vzadu, čili pomocí zapínacího čudlu a toho nad ním můžeš třeba volit aby ti hrál jen levý přední nebo pravý zadní, prostě jak chceš.
neregistrovaný "honzak"
10. 2. 2007 16:32
RADIO-VECKTRA B
AHOJTE.POTREBOVAL BYCH PORADIT.MAM ORIG.RADIO A ZNICEHO NIC ME PRESTALA HRAT JEDNA PULKA AUTA.MYSLIM REPRAKY PO CELE JEDNE DELCE.DRUHA JE BEZ PROBLEMU.NETUSITE NEKDO CIM TO MUZE BYT?DIKY