Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

9 komentářů

tak sem si koupil veterána na přestavbu a jsem zvědav jak kdo si vzpomene na nepřeelektrotechnizovanou dobu , dobu zlatých ručiček co si vše opraví bez pomoci servisu
Tak to bylo moje první auto. Dostal jsem ho v 16 a k němu ještě bednu náhradních dílů. Měl jsem ho rozdělané téměř do posledního šroubku ( kromě převodovky ). Doma mi ještě zbyly originální plechy ( oba přední blatníky a přední čelo ) - pokud je zájem dám je zadarmo.
JÁ JE BERU JESTLI SOU V POHO DEJ MI O NICH JEŠTĚ NĚAKÉ INFO PLS
Jedná se o nové originální plechy na přední část auta. Nevím co jiného se o nich dá říct. Odkud jsi ? Já teď bydlím v Praze, ale plechy mám ve Zlíně. Do Zlína jezdím cca 1x měsíčně - koncem měsíce je můžu přivézt.
tak pánové tady nikdo nezná tyhle vozítka nebo jste nepřesedali z těchto malých aut rovnou do svejch aktuálních aut nebo jak
@ petros

Jsem fiaťákem už dost dlouho, s šestistovkou déčkem jsem začínal, super autíčko, které mě přesvědčilo, že FIAT, ač mnohými a téměř kontinuálně pomlouván, je dobré auto a zůstal jsem mu věrný dodnes.

To, že se tady nehlásí skoro žádný veterán, je způsobeno nejspíš tím, že majitelé jsou již dávno v nějakém klubu a mají své fórum, které je výhradně určeno jim. Tady na café se dostane kdekdo a pak některé diskuze vypadají tak, jak vypadají a dost lidí to otráví, když přijdou s nějakým problémem a oni se mnohdy musí prohrabat spoustou keců o ničem. Bohužel tu nefunguje administrátor ani moderátoři, kteří by to usměrnili.
ano jak jste třeba dospěli na to že FIATi jsou fenoménem a jsou Vám nejvíce věrni. a co si představíte pod jménem FIAT
já veterána žádného nemám. Ale na stilo.org byly dobré fota ze srazu na Slovensku. Je tam "maluch" v úpravě cabrio i s přívěsem. Bomba. Mohl by o tom referovat Beaver2000, který tam byl.
a nemáte někdo něaké díly můj kamarád si ze 600D dělá veterána a nemá kontakty tak jestli nemáte někdo doma zbytečnejch pár věcí . když budete chtít prej i zaplatí napište mi do SZ díly a ceny děkuju mooc