Novinky
0
>😁 >😁 >😁 :yes:
Přejít do diskuze
toto je najhoršia kombinácia do "terenu" : 5,0 tdi (2,5 tony) a cestné pneu, napr. 2,5 tdi, ktorý má o cca 300 kg menej by mal vačšie šance, ver mi 😉
Ja teda nevie. Svetlá úplne neprirodzene vyskakujú a ty mi povieš, že toto je presne ono, už je to hotové.
Konečně jsem to pochopil. Když jsem jel v roce 1964 autobusem škoda rto lyžovat, všichni jsme měli lyže, tak vlastěn ten autobus byl SUV !!!
Hurá. Takže můžeme srovnávat v jedné lajně. Škoda RTO, délka 8 metrů šířka 2,5m a výška 3,2m. To je bomba. Proti tomu jsou dnešní suv úplní prcci. Taky řidič autobusu, když si na něho vzpomenu točil metrovým volantem a byl největší geroj. Ženský šílely. A o to přece jde.
Hurá. Takže můžeme srovnávat v jedné lajně. Škoda RTO, délka 8 metrů šířka 2,5m a výška 3,2m. To je bomba. Proti tomu jsou dnešní suv úplní prcci. Taky řidič autobusu, když si na něho vzpomenu točil metrovým volantem a byl největší geroj. Ženský šílely. A o to přece jde.
Souhlas, kromě těch mlhovek v zadním nárazníku...jejich vnitřní strana je negativně odkloněna oproti sklonu brzdovách světel...myslím, že Q7 toto řeší lépe...
No, do kufru staré X5 dáš tak in-line...rozhodně ne kolo a raft, tašku s hokejem max jednu, a na lyže můžeš jet bez rakve max. jednou. Takže pomalu..😄
A o čem jsem asi mluvil...
Evropa = sportovní = sportovní auto!
USA = sportovní = vozit v kufru lyže!
aby pořád někdo neřešil slovo "sport "
Evropa = sportovní = sportovní auto!
USA = sportovní = vozit v kufru lyže!
aby pořád někdo neřešil slovo "sport "
Sportovní jako na sportovní užití volvové! Dáte tam kolo, lyže, raft, tašku s hokejem atd. Sport-Užitek-Vozidlo
ML je top. Nejblíž je X5.
ML je top. Nejblíž je X5.
V USA, kde kategorie SUV vznikla, si zřejmě pod pojmem "sportovní" představují něco jiného…
Jiný kraj, jiný mrav 😄
Jiný kraj, jiný mrav 😄
nové ML je v mojich očích hodně povedené auto a docela mě překvapilo že už má facelift ... přišlo mi že je na rthu trperve chvilku .... ale GL je GL :😉 :yes: 😄
zmenia celkom zaujimavy predok a nudny zadok nechaju tak.....nic moc....o nicom ako vsetky auta v tejto kategorii-dizajnova nuda hlavne bmw, mb, audi,vw..... :no:
Tak az teraz sa M-ko moze smelo postavit vedla novej X5-ky :yes:
facelift urcite prospel - pekna praca mercedes :yes:
facelift urcite prospel - pekna praca mercedes :yes:
Nejsem odborník na zkratky, takže teprve dnes jsem se v jiném článku na stránce auto.cz dozvěděl, že suv znamená sportovně užitkové vozidlo. Málem jsem spadl ze židle. Co je na těchto obludách sportovního. Na žádném suv jsem nic sportovního z hlediska konstrukce automobilu nenašel. To si z nás dělají p*del.
Sportovní maximálně v tom, že si to kupují dementi, když jedou na golf.
Sportovní maximálně v tom, že si to kupují dementi, když jedou na golf.
ked som si pozrel obrazky myslel som si,že Mercedes chysta softroad aj on road verziu,ale ako vidim druha verzia je AMG,nepochopim však ten obdlžnikový otvor v narazniku ;-\