Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

5 komentářů

Narazil jsem na tento inzerat, myslite, ze je to dobra nabidka?

[odkaz]
1,6 VTi měla přes 160 PS (tuším, že 163), takže přinejmenším ten deklarovaný výkon nesedí, nemluvě o fantasmagorickém km proběhu 140 tis. km u auta z r.v. 1991!
praveze VTI na prelome rokov 80/90 malo "len" 150 PS, 160 mali az v dalsej generacii (92-...) tie kilometre su fakt blbost, to auto ma tak 340.000 😄 ze nebolo burane takisto dost pochybujem. Kazdopadne nie je to ani coupe ale 3D (kupe je ako sedan, s kufrom a dvomi prednymi dverami) a robilo sa myslim az 94 vyssie... cena by bola zaujimava, ak je motor OK, tzn. ak nedymi a neklepe. Take auto je celkom problem zohnat. V tom obdobi sa este robil motor iVT, ktory mal tiez okolo 150 PS ale to uz je uplna raritka, na SK su myslim tak maximalne 2-3 ks, ak nie je majitel "znalec" tak ani mozno nevie co ma 😊
Prave, ze ja s tim autem jel a ten motor je super, majitel se celkem vyzna. A hlavne mas pravdu na rozdil od Mitsiho to auto ma fakt 150 koni. Ty ten motor znas? Jede krasne a toci a zrychluje jeste lip, prave, ze ja znam i puvod toho auta
ako hovorim, ak motor neklepe a nedymi (za studena moze tak minutku poklepkavat) tak ho kludne zober. kazdopadne si skus overit skutocne najazdene kilometre, pripadne ci ten motor je tam original, ci nie je meneny alebo generalkovany, pripadne nejak upravovany-zbastleny. ak toto bude ok, tak cena je dobra, hrdzu na karoserii, podvozkove veci a pod. sa daju opravit. Joooo a este dolezita vec, prever si synchrony, byva to dost problem, ak sa na tom aute "zavodilo". preveris ich tak, ze vytocis 1, 2, do obmedzovaca a co najrychlejsie skus preradit, nesmu skrkat.