Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

6 komentářů

Tak to vypada, ze asi zadny slusny servis nefunguje. Ja mam po vsech tech problemech a opakovanych navstevach preci jen dobry pocit ze Zlicina. Vedouci servisu p.Brabec je profesional a asi jeden z mala lidi z Renaultu, se kterym se da normalne mluvit. Ale je pravda, ze asi nebyt moji kauzy, stal bych tam ve fronte mezi dalsima nastvanyma zakaznikama a dohadoval se s prijimacim technikem. Jestli muzu kazdemu doporucit, klidny pristup s vecnym popisem vad a pozadavkem na reseni je to nejlepsi co muzete pro uspesnou reklamaci udelat. Doporucuji necekat na jednoduchy popis zavady, ktery s vami sepisou v servisu, ale v klidu doma si vzit papir a rozepsat prubeh jednotlivych zavad s presnym popisem a ten prilozit k reklamaci jako prilohu. Pak je vetsi sance, ze bude vysledek odpovidat vasim predstavam. Bohuzel i ja jsem na to prisel pozde, protoze jsem nemel potuchy jak to v Renault servisech funguje, takze ted uz to vim a jsem zase o neco chytrejsi, doufejme, ze to bude k necemu i vam ostatnim 😉
Protože to není naopak - Autoavant je snad nejhorší servis, jaký jsem kdy viděl.
no mozes tam supnut Istros BA, Kestler BA .
Budem o tom premyslat, mam v BA "kamarata" 😊
tom69: myslim ze aj 40% prispievatelov je zo slovenska, preco si tam nedal aj nase oblubene. Mozno zacnes chodit k nam na garancky 😄
Znas bezproblemovy servis, dej mu hlas 😄 a mas-li zkusenost s problemovym servisem, uved ho zde at se ostatni nenapali >😒]