Presne toto mi robilo na R19-ke. Je to fakt homosexualnokineticky klb. Dal som to len repasovat, zlepsilo sa to ale nezmizlo.
Tak jsem pustil penezence zilou a prisly tam i novy vnitrni klouby. Je fakt,ze v puvodnich bylo malo tuku,(moje blbost) a ted se hlucnost snizila.Ale problem s chroupanim a vrcenim odnekud zepredu s kolama v pravym rejdu nezmizel,je to tam furt.Takze jsem rezignoval a pockam,az se to rozvine do tezsi formy a pude to snaz identifikovat.Teda pokud jeste nezkusim nekde na parkovisti jezdit dokolecka s otevrenou kapotou,visic nekde v motorovym prostoru,bohuzel az takto sebevrazedne pokusy me napadaj.Bohuzel,porad mi vychazi jako pricina prevodovka. Tak to jen abyste vedeli,ze pomalu vsichni maji nejaky vetsi,ci mensi problemek.
moc co poznat. Mozna, ze kdyz budes mit novy a stary vedle sebe,
tak poznas jisty rozdil ve treni pri otaceni, ale
vizualne nemusi byt vubec poskozen, zadne obrouseni, vrypy, opotrebeni
a prestu "krupe", "boucha"... Take bych to tipl na ten
vnejsi homo... Nechces si rovnou vymenit i svislaky a i na druhe strane? Kdyz uz v tom budes 😁
Ono je to pomerne dobre lokalizovatelne
(ze ktere strany to jde), takze jestli jsi ten pravy
vymenil a jde to z prava...
A není to tak u všech aut, u těch mých pažoutů je to v kuse. Nechápu, kdo a proč to tak vymyslel, ale prostě poloosa je v jednom kuse s vnitřní klecí homokineťáku, soustružená z jednoho baga. Výborně se na tom měněj manžety, musej se převlíknout přes celou délku...
Jinak s tripoid kloubem jsem měl taky malou trabli, popisoval jsem to tuším v "automechanici a doporučení". Jedna drážka byla vymletá a cukalo mi to v záběru agregátem, ale nevydávalo to vůbec žádný zvuk, mrcha jedna. Ale podařilo se mi to najít hned na první pokus, pohoda...
To "osy by nemely bejt zkrizeny v podelnym smeru,tam se to muze hejbat jen v ramci vuli v ulozeni zavesu kola na rozdil od pohybu nahoru dolu pri properovani" je nesmysl, vždyť se ta poloosa otáčí! Zkřížit agregát tak, aby to vadilo, se ti podaří leda při bouračce. A víš, jak se pěkně houpe motor v silentblocích, když šlápneš na plyn, třeba při rozjezdu?
Hele, jestli chceš, tak se s tebou někdy svezu, a řeknu ti na to svůj názor. Takhle po netu je to stejně spíš jen plácání naslepo.