Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Ženeva živě: Autosalonová fotogalerie (1. díl)

19 komentářů

No vidim, ze Filcvágn zacal kopirovat japonsky design 😉 :yes:
Tak teda BRAVOO VW, BRAVOO KONCERN >😁 >😁 >😁
no tak ta studie ibizi je velice povedená....krááásný auto :yes:
Jestli se dobře dívám na Auto.cz, zatím pouze jedna fotografie Citroenu C5. Není to jedna z velkých premiér?
martinpapo
tak isto som hladal...ale predpokladam, ze este bude ...
Urcite bude, len prv musia vyfotit 1500 fotiek superba >😒]
ved to je len prvy diel. nebud jak maly chlapec kokos...
V této fotogalerii je jich pět - asi jste si toho nevšiml. Nemůžeme do souhrnné fotogalerie dávat více fotek jednoho modelu.
Děkuji za upozornění, díval jsem se podle náhledů, u interiérů jsem nepoznal, že to je C5.
ale tá fiesta je tam predsa viac krát
Auta a ženský krásný jako vždy, radost to zkouknout, jinak nic osobního proti vw nemám, ale proboha proč do každýho nadějnýho auta cpou ten jejich UHO interier??? scirocco jinak dobrý
nie su tieto dve auta takmer totozne?
jo :no:
všetko velké hovadá, nové kisne, niekto si kupuje nové auto ako topánky...
ford fiesta nasadlo tiež na to čo robia ostatní,ale ten vnutrajšok vo Fieste tá asymetria pripadá mi to dosť gýčové,v" starej " fieste to bolo krajšie ,inak mi chýbajú vôbec rozhovory s producetnmi aut také je toto ako ked v prístave sa dívame na lode ako priplavajú a odplávajú ... :😉
Bol tam aj Kabaň? Natočili ste s ním rozhovor? Bol by som moc potešený.
:yes: >😁 😄 Naprosto exkluzivní autíčko. Píšu to rovnou ze Ženevy. Auto jsem viděl na vlastní oči. In natura vypadá ještě lépe něž na fotkách. Podílel jsem se na vývoji designu a dalších prvků auta. Vyvinuli jsme globální auto, které má nakročeno na velký úspěch.
MOC PĚKNÉ! BUDE KRÁSA NĚCO TAKOVÉHO PRODÁVAT! ZAS O KUS DÁL!!!
Prosím vás,nevie niekto kde sa predstavý facelitovaná octavia2.Ďakujem
Prosím vás,nevie niekto kedy sa predstaví facelitovaná octavia 2.Ďakujem
RS
První díl nic extra. Z průměru kouká nadějně vypadající Passat CC a Scirocco, studie Ibizi a standartně kvalitní návrhy u Saabu :yes: Lehce mě zklamaly fotky C5, vypadá obyčejněji než se původně prezentoval. Nafouklý knedlík Accord mě opět nepřesvědčil ;-\