Ekonomika
Já přeju, aby celý ty slavný Áčka už zkrachovaly na dobro a nevoj.bávaly lidi. Taky nechápu, jak si tam někdo může koupit auto, ale českej člověk je bohužel nepoučitelnej a platí na něj jen nejnižší cena. Co tam se děje za čachry, to bych blil!!!
A akcie, který se prodávali bratru za 50 mají cenu 25 a ještě jdou dolu? Kterej blbec si je koupil? Jen zírám a nerozumím... :no:
A akcie, který se prodávali bratru za 50 mají cenu 25 a ještě jdou dolu? Kterej blbec si je koupil? Jen zírám a nerozumím... :no:
Kdyz jsi udelal chybu tak jsi se taky mlatil do hlavy co jsem to ja udelal, neboj ze sve vlastni zkusenosti vim, ze i lide kteri maji miliardy delaji takove veci jako dolarovy ucty apod.
Ja loni nabizel ackam MB Ecko a rekli mi(po telefonu), ze mi daji minimalne 510tis na pobocce rekli 460tis. auto nemelo zadny sram v plne vybave a to jsem opomenul navigaci.
A pak volaji jak jsem byl spokojen tak jsem jim rekl at si delaji srandu ze sve vlastni matky !
Ja loni nabizel ackam MB Ecko a rekli mi(po telefonu), ze mi daji minimalne 510tis na pobocce rekli 460tis. auto nemelo zadny sram v plne vybave a to jsem opomenul navigaci.
A pak volaji jak jsem byl spokojen tak jsem jim rekl at si delaji srandu ze sve vlastni matky !
Taky jsi jim ho tam nechávat nemusel..mohl jsi ho dát někam do pokoutnýho bazárku do komise, nechat chlapíkovi desítku a dostal by jsi i půl mega..Já áčka beru jako poslední možnost kam dát svoji ojetinu, protože je každýmu jasný, že dají o těch dvacet až třicet míň (když to berou na dřevo) než když to prodáš sám nebo v komisi... :-!
sám môžem povedať , že sú to podvodníci a z vlastnej skúsenosti - pracoval som tam. tak ako natiahnu ludí do kúpy auta so 100 % navýšením leasingu , by ste kukali!!!, a že garancie, záruka?? žiadna, na reklamáciách sme museli každého posielať do r..., a modliť sa aby neprišiel s vyholenými hlavami alebo s právnikom.samozrejme že ak prišiel na radu právnik, všetko sa musela rýchlo opraviť a to nehovorím o televízii. to by ste pozerali ako sa rýchlo kupujú nové! náhradné diely a nech stoja čo stoja , len aby náhodou neklesali akcie na burze!!
nechcem byt skodoradostny. ja som tam bol ako zakaznik, ale ked som videl, kao ma chcu o*** na na znluve, ktoru nemoze podpisat clovek so siestou ludovou - tak som ich poslal do minusu a isiel som prec...
nechcem byt skodoradostna, ale kto mecom bojuje - mecom zahynie - a AAAAuto si krach zasluzi. Bohuzial na skodu tisicok klientov, ktori si tam auto v dobrej viere kupili
nechcem byt skodoradostna, ale kto mecom bojuje - mecom zahynie - a AAAAuto si krach zasluzi. Bohuzial na skodu tisicok klientov, ktori si tam auto v dobrej viere kupili
Hah, tak zmluva, to je dobry for! Kamoska tam chcela kupit 3-rocnu fabku, tak ma zavolala. Coz o to, auto bolo celkom v poriadku, ale ked som si pozrel zmluvu a prilohu s popisom technickeho stavu, skoro som odpadol! Oni maju *jednen* rovnaky flajster s popisom stavu pre vsetky auta! A podla toho na aute je vsetko totalne kaput: brzdy nefunkcne - treba opravit, riadenie poskodene, treba opravit, karoseria prehrdzavena, elektroinstalacia poskodena, bateria vadna - vymenit, motor netesni, prevodovka opotrebovana a poskodena, loziska opotrebovane a vadne, atd, atd. Podla toho flajstra totalny vrak, ktory ani nesmie na cestu, len rovno do srotu!
Sa na toho chlapika divam, ze to co ma znamenat? Pred chvilou ste mi vraveli v akom perfektnom stave to auto je, a teraz mi davate do ruky takyto flajster? A on ze to mame rovnake pre vsetky auta, koli reklamacii. Ze cokolvek by sa na tom aute pokazilo, vsetko je uz dopredu uvedene v popise stavu, takze nic by nemuseli v ramci zaruky opravovat! Som skoro siel do kolien ked som to pocul...
Sa na toho chlapika divam, ze to co ma znamenat? Pred chvilou ste mi vraveli v akom perfektnom stave to auto je, a teraz mi davate do ruky takyto flajster? A on ze to mame rovnake pre vsetky auta, koli reklamacii. Ze cokolvek by sa na tom aute pokazilo, vsetko je uz dopredu uvedene v popise stavu, takze nic by nemuseli v ramci zaruky opravovat! Som skoro siel do kolien ked som to pocul...
Počkám, až klesnou akcie pod 20 Kč a za pár tisíc koupím....Jestiže mají v plánu prodat 100.000 auťáků, do roka jsou zas na min. 40,- Kč...což je pánové 100% zisk :yes:
Ztrata se da oduvodnit mnoha zpusoby- v tomto clanku je dost nespecifikovana- kdyz zridim mnoho novych pobocek, tak to stoji mnoho jednorazovych investic- takze jsem v minusu tento rok ale dlouhodobe rostu.. -jedna z variant..
To je zajímavý, tolik příspěvků a ani jeden pozitivní. Já jen čekám kdy to ty podvodníci budou muset zabalit. Vypadá to, že už je spousta lidí prokouklo. Na druhou stranu. Stačí přejmenovat firmu AAA s velkou pompou nechat umřít a podvádí se dál.
Byl jsem se tam loni jen tak pro zajímavost kouknout a děs.
Všechno předražený a co se zdálo jako solidní nabídka bylo v hrozným stavu. Navíc jestli má auto servisní knížku, se tam u žádnýho auta nedozvíte. Celý slavný AAA mi přijde jen jako jedna velká blamáž na oškubání zákazníka...... :-!
At chceme, nebo ne, ukazuje se, ze nikdo v byznysu ojetin neumi se zakaznikem pracovat lepe. Ano, je tu rada nespokojenych lidi, ale to snad plati o vsech bazarech a koneckoncu o kazdem odvetvi. AAA ale ma urcitou marketingovou silu, ktera tyto hlasy dokaze prehlusit. Kdyby to bylo s kvalitou aut/sluzeb/vztahu k zakaznikum vyrazne horsi nez jinde, nemohlo by to fungovat tak dlouhou dobu...