Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Mercedes-AMG CLA 35 oficiálně: Stylové kompaktní kupé už taky umí přes 300 koní

Nabídka „malých“ AMG se rozrůstá o dalšího člena. Před veřejným debutem v New Yorku se oficiálně představuje kupé Mercedes-AMG CLA 35 s dvoulitrovým čtyřválcem a výkonem přes 300 koní.
Zpět na článek
Avatar - iudex
9. 4. 2019 16:05
Re: urcite je to uz lepsie ako predchodca
Pre koho je CLA určené? Pre tých, ktorí by aj chceli väčší Mercedes (napr. CLS), ale nemajú naň. Takto majú baby-CLS, ktoré dobre vyzerá (rozhodne o triedu lepšie, ako minulogeneračný banán) a nestojí (na pomery prémie) majland. Ostatne pozri sa, koľko behá po cestách CLA minulej generácie, v mojom okolí je to jeden z najrozšírenejších modelov Mercedesu.
10. 4. 2019 10:36
Coupe
Nevím o jakém coupe tu píšete já tam vidím sedan.. Maximálně liftback
Avatar - CHerokee
9. 4. 2019 17:56
Re: urcite je to uz lepsie ako predchodca
Jasné, v Německu pro mladé a chudší. A souhlas vypadá lépe,mi se moc nelíbí zadek.
Avatar - 3_diamanty
9. 4. 2019 15:00
Re: urcite je to uz lepsie ako predchodca
kedy uz pojdu odkazy? nikdy?
Avatar - 3_diamanty
9. 4. 2019 14:59
urcite je to uz lepsie ako predchodca
ale stale sa nemozem zbavit dojmu ze aj nove CLA je dalsi "nosac" tvariaci sa ako kupe postaveny na malom razvore pritom s asivnymi megaprevismi... https://img2.auto.cz/…ull/5648928_.jpg .. urcite je to uz lepsie ako predosle CLA to uznavam... ale stale tu vidim akusi disproporciu... ktoru napriklad klasicke Cecko uz vobec nema... takisot sa pytam.. pre koho je CLA urcene? MB taketo paskvily za mna za potreby nema ale chapem ze biznis ani prach nesmrdia.. a aj zenam v tejto zltej iste takato radobypremiova predokolka ku kabelke z "krokousa" iste moc sekne >:-[]