Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: MS v hokeji 2019 autem: Jak se dostat do Bratislavy a kde zaparkovat?

Letošní mistrovství světa v hokeji se koná na Slovensku, a tak je pro české fanoušky snadno dostupné. Cesta autem ale nemusí být ideální volbou.
Zpět na článek
Avatar - Dalimilhruby
10. 5. 2019 14:43
Parkování v BA
Nevíte prosím, jak je to s parkováním i jinde po Bratislavě? Cheme tam jet autem a 2 noci přespat, ale kde to auto nechat nevíme...jsou tam nějaké parkovací zóny? I to parkování rádi zaplatíme...dají se využít ty záchytné parkoviště, jak jsou zmíněné v tomto článku? Tady je hezké shrnutí - https://www.betarena.cz/…rogram_1420.html ale o tom parkování se tam bohužel nikde nepíše. Děkuji
9. 5. 2019 11:28
Re: Doprava ku zimáku
niesom si vedomy toho, ze by elektricka/tramvaj chodila do borov. Navyse ja sam uz par mesiacov radsej do BA nechodim a mam homeoffice kvoli tomu, ze polovica BA je rozkopana a su tam same obmedzenia v doprave. Autom by som urcite do BA na hokej nesiel ... iba ak chcete mat aj iny ako hokejovy zazitok a chcete byt o par desiatok eur lahsi (policia ciha a pokutuje za jazdu v pruhu kde je zakaz pre motorove vozidla do 3.5T)
9. 5. 2019 11:22
Doprava ku zimáku
Pre info od domáceho:
* na Tyršovo nábrežie by som sa nespoliehal, tam býva plno, aj keď sa práve nekoná nijaká akcia typu MS v hokeji
* osobne by som ostal niekde v Dúbravke - buď pri tom štadióne, ako je uvedené v texte, alebo ako fallback parkovať v Bory Mall (tam miesto nájdete určite) a odtiaľ električkou 4 na stanicu Odbojárov. Je to dlhšia štreka, ale je to bez prestupu a niet kde zablúdiť :)