Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Testy

Zpět na článek

TEST Dlouhodobý test Citroën Berlingo 1.5 BlueHDi EAT8 – Pracant bez montérek

17 komentářů

xxc
Na ake mpv straca jazdnym komfortom?
Pavel M
Na Citroen C4 Spacetourer nebo Opel Zafira. Možná i KIA Carens nebude horší.
3_diamanty
tak carens sa uz tusim ani nepredava... a konci aj spacetourer aj zafira... takze smola no... ostava jedine paradne berlingo... koniec koncov vzdy lepsia volba a daleko lepsie MPV ako nejake vajce spacetourer ktore hraje viac na krasu ale praktickostou ho berlingo aj tak zadupe do zeme lavou zadnou
JakTak
Pokud berete jako praktičnost jen to, jestli uveze europaletu, pak ano. Jinak ve všem ostatním je Grand C4 ještě stále o kus vepředu.
pallas
Spacetourer nekončí - resp. končí iba krátky, Grand zostáva stále v ponuke.
p1234
mam dojem ze je to povinne pisat negativne veci na fr auta.. aby nahodou nevysli lepsie ako neomylne nemecke vehikle...
Ragnotti
Maximální rychlost 184 km/h a akcelerace na stovku za 10,5 sekundy napovídají, že nepůjde o žádného sprintera... Prosim? Ved je to dodavka, to vam je taka maximalka a zrychlenie malo? Na auto tejto kategorie a automat (!) su to vyborne hodnoty
topten
vono to je vysoky opravdu skoro 190cm?
muze mi nekdo vysvetlit, k cemu je dobry vozit nad hlavou pul metru vzduchu??
spotreba 7 litru nafty na dalnici - za to bezne jezdi klasickej kombik s podobnou užitnou hodnotou, mnohem lepsimi jizdnimi vlastnostmi a o 15% nižší produkci CO2
KANKUNEN
To snad není možné, jak dokážeš být mimo.
xxc
Mne to kedysi vysvetľovali tak, že je to dobré na to, že netreba riešiť skladanie kočíka, ale celý sa vloží do kufra 😄
karensky
Ano, přesně tak. Když jsem si na dovolené pronajal Fiat Doblo tuším tak jsem nic neskladal a jen tak ho tam hodil. Musel být zabržděný jinak tam cestoval.
Nicméně teď je na cestě nový služební Opel Combo takže jsem vážně zvědavý. Tenhle motor, nějaká vyšší výbava a prý možná i automat konečně......
3_diamanty
no take Gecko ma vysku skoro 2 metre a vadi to niekomu? snad nikomu 😉

ono MPV nemoze mat vysku bezneho hatchbacku ( a to ani kasnou ani priestorom nad hlavou predsa ) .. co by to potom bolo za MPV ze jo ... snad chapes ze hatch/kombik a MPV nie je to iste
kyklop
Pre teba to môže byť zbytočné, pre niekoho (remeselník) je to nutnosť a nemusíš živiť dve autá. Že to ale zrovna ty nepochopíš nikoho neprekvapí
Kayman
Napriklad kvoli prevazaniu bicyklov? :-!
karensky
Ovládání vyhřívaní dveří......a to je co za funkci?
speedfred
😄 😄
OLIVER _
Tak to já když si ušpiním nějakým způsobem monterky, tak je mi to docela dost jedno, protože jsem si našel takovou stránku ( je to tato - https😐/www.uvex-safety.cz/cs/ ) , díky které si mohu pořizovat veškeré pracovní pomůcky, oblečení apod. za docela dost dobré ceny, takže to u nás doma vlastně i vypadá tak, že "co zašpiním, to vyhodím" 😁