Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Spy Photos: Nissan Qashqai Long - Je to úspěšné? Prodlužte to!

11 komentářů

Gasoline
Přesně, co mi na Kvašce zatím chybělo - větší kufr.
ještě jsem si ho nestačil objednat a už ho prodloužili. hurá, ještě chvíli vydržím >😁
Blue Sun
Neuškodí mu to? Současný QQ je krásný svými proporcemi, ale bojím se, že natažení rozvoru by mu už nemuselo prospět.
Klaudius
Seatu Altea niečo podobné tiež neuškodilo, podobne VW Caddy.
Jsem líny se už přihlašovat.
Myslíš Alteu XL? Zezadu to auto vypadá trvale přetížené, vůbec se mi nelíbí. Možná, že na jízdních vlastnostech se to projevilo kladně, ale vzhled je u Altei XL příšerný.
Klaudius
Práveže ja mám pocit, že tým doplnili predtým chýbajúci "useknutý" zadok. To auto je celé súdkovitého tvaru, opticky ťažké bolo aj predtým.
Tezko rict jak se to projevi na jizdnich vlastnostech a samozrejme cene, nna druhou stranu by to mohla byz myslim cesta dobrym smerem. Kolega si nedavno vybiral nove sluzebni auto a QQ se mu moc libil, ale velikost kufru nakonec rozhodla v jeho neprospech.
Bude to podobne jako treba kdyz vysla Altea XL (vimz samozrejme s QQ nesrovnam) - potom co se zacala prodavat ji mnozi prorokovali jepici zivot a pritom v soucasne dobe tvori znacny dil prodeju tohoto modelu
nejde jenom o kufr,ale mělo by to mít i víc sedadel.a taky si myslím,že to proporčně vyladěj,aby to nebylo jako pěst na oko.jinak si myslím,že má QASHQAI kufr v pohodě,kolikrát ho člověk využívá na max.?
ten nadpis je naprosto zavadejici (nebo nechapu, jak jste to mysleli;-/)...s touhle variantou se pocita od sameho zacatku
delphino
tady je zas někdo chytrej...
Tento QQ je fakticky good!!! SKUSTE HO !!! 😉 :yes: :yes: :yes: