Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Cyklista bojuje s neukázněnými řidiči v protisměru. Občas riskuje i vlastní zdraví

Doprava v Londýně je hodně komplikovaná, právě proto je tu stále populárnější jízda na kole. A jeden britský cyklista ukazuje, jaká jsou v centrech měst její úskalí.
Zpět na článek
Avatar - DaewooMaster
19. 6. 2019 12:03
Arogantní hovada
Mě fascinuje, jak ty hovada očividně a záměrně porušují předpisy a ještě se drze rozkřikují a fyzicky útočí. Takoví jsou ale i u nás a ještě je tu někdo omlouvá a obhajuje... :no:
Jinak jsem automobilista, na kolo vlezu tak 1x za rok, ale na silnici se nechovám jako prase, i když jsou některá dopravní omezení a nařízení sebemíň logická a smysluplná.
Avatar - Londonbridge
18. 6. 2019 19:56
Londyn
Jazdim tu nej 15 rokov autom a videl som podobne veci. Cim vacsie mesto tym viac divnych ludi a jazda autom alebo bicyklom po Londyne nie je prijemna. Pre bicykle je tu malo pruhov a nie je to Amsterdam kde je cyklista kralom...
Avatar - CICERO
18. 6. 2019 21:32
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Avatar - palix
18. 6. 2019 20:39
cyklisti
V každom prípade dať veľké práva cyklistom môže znamenať, že vyrobíme celkom chaos. Poniektorí cyklisti, chodci... sa správajú akoby boli nesmrteľní... Jazdím autom, bicyklom, mám rád motorky, chodím pešo... ale všade sa snažím správať ohľaduplne = nikde sa netlačím, dávam pozor...
Najväčšie problémy vznikajú u jedincov, ktorí sú presvedčení o svojej absolútnej prednosti = ani sa neobzrú, či ide nejaké auto.
Ak si vezmeme, chodec, cyklista, kolobežkár nemusí mať žiadny "preukaz" ako vodiči = nemusí poznať pravidlá cestnej premávky = teoreticky nemá čo v premávke hľadať. Aj s tým by sa niečo mohlo robiť...
Avatar - WinDiesel
18. 6. 2019 17:16
Re: Samozvany serif
v Londýně panuje totální chaos, nikdo a nic nerespektují aktivisté a je jedno za co "bojují"
autem se tam jezdí špatně, cyklisté si vynucují "přednost" na každém kroku, viděl jsem brutální červenou, o vlas ho minul blbce náklaďák
oni tedy dost kapou, dost často je něco přejede+
Ale v Londýně má Khan Pakistan jiné starosti, zvyšující-se kriminalita je ok, však v Pakistánu je ještě vyšší :-! :-! :-!

Jediné co jim v Londonistánu chybí je pirát hřib Satan.
Avatar - JohnST
18. 6. 2019 16:19
Samozvany serif
V Londyne cyklicti nerespektuju nic. Chodia na cervenu a nikto ich nepokutuje. Nehovorim , ze ti vodici boli v prave, ale takyto samozvanci nemaju co riesit zakon. Potom mozu ludia zobrat zakon do vlastnych ruk aj v inych pripadoch a moze to skoncit tragicky.
Avatar - jakarte
18. 6. 2019 16:07
kolari
Tak ono i mezi pumpickarema je dost debilu. Mohlo by z toho byt hodne dobry video.
Avatar - palix
19. 6. 2019 14:57
Re: cyklisti
Sú takí magori - asi nikdy chybu nespravili. Stáva sa kadečo, ale skôr ako nevhodne zareagujem si premyslím, či som ja dokonalý...
Za Babiša by som sa rád ospravedlnil, ale nič by to nezmenilo. Na druhej strane pre nás je dobre, že sa mu viac páči u vás :-! Každopádne tých "katastróf" už bolo u vás aj u nás pomerne dosť. Dávno sme sa mohli mať lepšie, keby v našich krajinách vládli od roku 1989 iba poctivý ľudia.
Mám v živej pamäti, keď tu istý politik (V.M.) sľuboval Švajčiarsko :). To som ešte bol mladý a naivný. Aj tak som mu neveril, keď som videl tie ceny v obchodoch...
Avatar - WinDiesel
19. 6. 2019 10:06
Re: Londyn
To´s ale nejel metrem v Londýně nebo v Paříži
v Londýně tě v metru uvaří, vozy jsou nízké, stropy sešikmené, klaustrofobii sdílíš asi tak se 30% bílých a 70% Indů, Pakistánců, Číňanů, Arabů a osob v pytlích s vystřiženými dírami pro oči. Samozřejmě osob s tmavou či velmi tmavou pletí je tam naprostý dostatek.

Paříž je divná a má divné metro, zároveň jako vlaky a zároveň to má gumová kola :-! :-! :-!
Osazenstvo je podobně jako v Londýně naprosto multikulti. Holt pokrok.
Avatar - palix
19. 6. 2019 07:49
Re: cyklisti
Keď sa nás stretne takých viac, na cestách to bude lepšie = budeme viac ohľaduplní ;).
Avatar - WinDiesel
19. 6. 2019 10:09
Re: cyklisti
KAŽDÝ má slabou chvilku. Můžeš být anděl a potom se ti stane že někam zabočíš omylem a postaví se ti do cesty umravňující MAGOR.
Tak mu prosím vysvětli že ty jsi ten hodný a že všechny miluješ a nastav 2. tvář.

V tomto brutálním světě, kde jste nám vy Slováci vyslali do Čech nového věrozvěsta Babiše, který nám každý den ukazuje jak "se to má dělat".
Avatar - Emel
18. 6. 2019 17:27
Re: Samozvany serif
Zas jako na druhou stranu... vzít zákon do vlastních rukou, to zní, jako by někoho lynčoval. Já beru že to je kontroverzní a že týpek s kamerou je asi zvláštní povaha, čekat tam takhle za bukem a školit ostatní... ale když o tom chvíli přemýšlím, tak mu asi fandím. Běžně v provozu potkávám podobné typy, které na ucpané dálnici "sjíždí" půl kilometru před exitem po po krajnici... a pak si najednou vzpomenou, že vlastně chtěli jet rovně... a pro tohle teda taky moc pochopení nemám.
20. 6. 2019 13:47
Re: cyklisti
Ak sa pomýlim a takýto pre do mňa vyskočí tak sa sním nepôjdem biť, ale spýtam sa na cestu. Ľudia na tom videu sa neocitli v protismere omylom.
Hlavne v tom druhom prípade boli pred ním, len asi tri auta. Úspora pár sekúnd, zbytočná provokácia.
Avatar - CICERO
19. 6. 2019 15:58
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Avatar - DaewooMaster
19. 6. 2019 12:05
Re: kolari
To ale přece automaticky neznamená, že se tak budeš chovat také?
Avatar - WinDiesel
19. 6. 2019 10:01
Re: zaujimave,
policajty potřebují jinde - na chytání teroristů a na vyšetřován í vražd bodnutí nožem nebo rozbití hlavy řetězem od kola
Avatar - CICERO
18. 6. 2019 21:31
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Avatar - CICERO
18. 6. 2019 21:28
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Avatar - CICERO
18. 6. 2019 21:23
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Avatar - xxc
18. 6. 2019 18:38
zaujimave,
Ze tam nepostavia jedneho policajta, ktory by ludom vysvetlil, ze su v protismere a takto sa to robit nema. Ludia su asi vsade na svete rovnaki, u nas tiez len meraju rychlost a ostatne im unika :-)