Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Rekordní prodeje užitkových vozů Volkswagen v roce 2007

13 komentářů

Klaudius
A o koľko sa zvýšil predaj úžitkových áut celkovo? O koľko stúpol, alebo klesol predaj iným značkám? Bez porovnania to vyznieva ako lacná reklama.
lancer24
Tušil som,že sa zjavíš pod týmto článkom.Na Volkswagen si priam alergický,ale čo už proste mu to ide dobre,zmier sa s tým... >😒]
Klaudius
Ja mám skôr pocit, že ty si alergický na mňa. Tak sa radšej zdrž a na moje príspevky nereaguj, beztak tie tvoje výplody o ničom nehovoria.
Jak se na ty krásný dodávky dívám, tak úplně závidím různým řemeslníkům a těm, kdo je využijí 😄 Taky se mi líbí ten "obytňáček" s tou vysokou střechou, nevěděl jsem, že se vůbec něco takového vyrábí. To je originální příslušenství VW?
Zdroj tisková zpráva fauvé. Není třeba dalšího komentáře. PR jak vyšité.
Podle me je Multivan supr rodine a prakticke auto. Lepsi pojezdenicko jak treba s Sharanem. Ale akorat je docela sranda kdyz za vybaveny a dobre motorovany date treba 1,2 mil. korun a pak se vam vsichni divi proc jste si koupil "nejakou" dodavku 😊.
Tak tak je suprovej máme ho cca 1 měsíc a poježďeníčko super, předtím jsme měli H1, ta nebyla špatná ale jízdní vlastnosti jsou někde jinde, stejně tak i brzdy, co se týče ale motoru tak 2,5 CRDi byl super. S tou cenou máš pravdu skoro 1 mil je fakt dost!!!!!!!
No tu cenu jsem ani tak neresil. Spis jako to ze si clovek koupi relativne luxusni auto pro rodinu (s cenou kde zacinaji napr MB E) a okoli se na to diva jako na "blbou" dodavku(cemuz podle me tyto auta neodpovidaji). Coz je vyhoda, kdyz nechcete budit moc pozornost 😄
lancer24
ale ako vidiš predavaju sa take autá...Viano tiež nepatri k najlacnejším a je to len dodavka...
No to chci rict, bere se to jako dodavka, pritom si myslim ze je to na slusne urovni, jako nejaky MPV.
Ronault.
Hodně lidí takové auta přecejen ocení 😄 Hlavně Ti, co mají dostatek peněz a dávají přednost aktivnějšímu stylu života, jako lyžování, kola... no E-classe se přecejen rvou kola hůře 😄 Ale těch konkurentů by se našlo i více než jen Viano. 😉
Ronault.
No tak ono srovnávat tyhle 2 auta... mám tušení, že za 1 multivan bys koupil dvě H1... 😉 Za 1M už člověk něco očekává 😄
mi mame tiez doma Multiwan a je to super auto.........