Novinky
Zpět na článek
Italská premiéra Jeepu Gladiator: Stylový pick-up, na který si ještě počkáme
12 komentářů
Anonym
No...až budeš řešit, co potřebuješ...skončíš u pěstního klínu a dřívek na rozdělávání ohně.... 😁
dr.Remorey
presne ten typ auta, kvuli kterýmu bych byl schopnej si poridit chatu v horach jenom proto, abych si ho mohl koupit. protože takto mi vážne k ničemu není. bohužel. ale je to paráda.
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Ja Prvni 123
No, a skoro bych řekl, že v našich podmínkách ani pick-upu nepotřebuju... na špatný spaní by stačilo, aby začali VM 3.0 V6 dávat do normální Wranglera...
Ja Prvni 123
Mně se nejvíc líbí "letošní týden"... položil jsem si otázku, jaký je asi mateřský jazyk autora.
😉
😉
Anonym
vypadá fuckt dobře a V6 diesel je akorát.
Jestli je to pokračování toho VM z Grand Čerokýze, Komandéra, Tříkila Chrajzléru atd
...tak ten byl super.
:yes: :yes: :yes:
Konečně premiéra AUTA!
Jestli je to pokračování toho VM z Grand Čerokýze, Komandéra, Tříkila Chrajzléru atd
...tak ten byl super.
:yes: :yes: :yes:
Konečně premiéra AUTA!
3_diamanty
v podstate da sa povedat ze ide tu o wrangler s vleckou... kazdopadne gladiator sa mi paci zo dna na den viac a mat tie moznosti a nejaku vilu aj velky dvor... ach jo... aj ta kabina je paradna.. krasna implementacia displeja a aj budiky by mali byt ok :yes:
WinDiesel
To chce šilhat výš, třída RAM, F150, Silverado mají (už) taky 3-litrové diesely :-! :-! :-!
"Gladiator bude dostupný na evropském trhu dostupný ve třech provedeních"
Nevím, kolik z vás ještě pamatuje Massu Boba, ale byl to kofr!