Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: V přízemí garáž a na dvorku okruh? Tenhle dům je sen každého petrolheada

Dům s parkováním pro 6 aut, vybavenou dílnou a výhledem na závodní okruh? Co víc si jenom přát.
Zpět na článek
Avatar - CICERO
10. 8. 2019 19:21
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Avatar - rokyta.p
11. 8. 2019 10:35
Re: HIGH 5
Milouš a jeho materiály... úplně to vidím, jak mu vyskakovala další a další okna a nešla zavřít. :D Tak to vzal a odnesl na IT celý strachy, že tam má virus. Jenže s jeho chůzí než tam došel, tak si počítač ještě dlouho žil vlastním životem :D Ono ve vysněném baráku by myslím stačil bílý gauč z eko kůže. ;-) A okruh netřeba, ono jezdit pořád dokola a ještě stejnou trasu taky brzo omrzí. Navíc o okruh by jsi se musel starat. Já mám zajímavých tras ve svém okolí plno, od těch kde se dají vypustit trochu kobyly ať se proběhnou až po nějaké off roadové.
25. 1. 2022 14:03
Garáž
Mít obří pozemek, tak bych si něco takového klidně také udělal. Já jsem ale v současnosti rád alespoň za tu garáž, kterou vlastně ještě ani nemám dodělanou. Teď se chystám na elektroinstalaci. To bude taky docela oříšek. Zatím mám jen nakoupené instalační krabice pod omítku, viz https://www.kaiser-krabice.cz/…bice/pod-omitku/ Kabeláž jsem ještě nekoupil, na to se chystám v příštích týdnech.
12. 6. 2021 20:39
danels
Oku milovníka všech automoto sportů a vlastníkovi několika veteránů to skutečně lahodí, moc rád bych si v budoucnu pořídil něco aspoň trochu podobného ;-) Sám jsem se svou garáží nyní moc spokojen, protože jsem se po letech konečně dostal k tomu, abych si nechal od firmy https://www.pohonnavrata.cz/ zařídit dálkové otevírání vrat, což mi neskutečně ulehčí každodenní rutinu, kdy pravidelně nestíhám do práce a šetřím každou vteřinku.
18. 3. 2021 16:11
Nevíte co je dobré
No, já vám nevím. Baráček sice pěkný, ale ta střešní krytina? Vždyť to je odporné. Mi řekněte, že když máte penízky na okruh za baráčkem a na tak obrovskou garáž, že nenajdete pár stříbra na střechu od https://www.blachotrapez.cz/ Ti lidi fakt neznají priority. Co když vám jednoho dne naprší do obýváku? Hlavně že na okruhu řádíte s Fábkou...
17. 10. 2020 06:26
Garáž
To je pořádná vila. Pak se není čemu divit, že je tam i velká garáž. My máme klasický rodinný dům, takže u něj mám jen malou garáž. Vejde se mi do ní auto a ještě mám kolem místo na motorku a to mi stačí. Abych v garáži ušetřil místo, tak jsem si objednal sekční garážová vrata z https://www.shadowmakers.cz/…azova-vrata.html , která ovládám ovladačem.