Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Co všechno umí multimédia Škody Kamiq? V jednom se dokonce rovnají prémii

Škoda Kamiq má hodně vyspělý multimediální systém s funkcí, kterou najdeme jen u prémiových značek. Úplně bezchybný ale není.
Zpět na článek
23. 1. 2020 14:04
Odposlouchávání řidiče
Jednoduchým oslovením „OK, Lauro“ se aktivuje rozšířené hlasové ovládání, aniž byste předtím museli stisknout nějaké tlačítko. - Takže auto celou dobu poslouchá :-O co se v autě říká a posílá to na server čert ví kam, fajn !!! :-O
To teda fakt nechci !!! o ochrana soukromí????????? Na to byste se měli ptát v Mladé Boleslavi, ale to byste nesměli být měkejši, kteří za reklamu na webu vychválí kdejakou sra.ku!
8. 10. 2019 15:39
Re: Připojení k intrenetu přes wifi
Dobrý den, věc, kterou jste tady nakousl a ta zůstala nezodpovězena, tedy za je možné připojit infotainment z hotspotu z mobilu. Hledal jsem v manuálu Scaly a vypadá, že by toto neměl být pro infotainment problém. A přesně, jak popisujete, moc rád bych i já uvítal po vypršení tříletého období, možnost připojení z již placeného datového balíčku od mého operátora.
Avatar - Hammunasakra
29. 8. 2019 20:55
Re: Připojení k intrenetu přes wifi
Bohužel je to tak. Kolman poslední dobou píše fakt podprůměrně :-|

Za starý dobré časy sice většinou může špatná paměť = ale ACZ bývalo lepší = fakt děsně upadlo :-(
29. 8. 2019 20:25
Připojení k intrenetu přes wifi
Článek naprosto nedotažený (spíše mi to připadá jako PR, které autor opsal z firemních materiálů) - to si s tím sakra nemůžete trochu pohrát??!! To co jste mi tady sdělili si mohu přečíst v libovolném prospektu!!
Zajímalo by mne třeba, jestli jde připojit interní infosystém k internetu i přes wifi hotspot vytvořený v mobilu (tak jako to umí např. KIA). Nevím, proč bych si měl po třech letech platit další datové připojení (uvedená eSIM), když už jedno mám v mobilu (které samozřejmě během jízdy mohu těžko využít). Aplikace spuštěné přes Apple CarPlay samozřejmě fungují (taky bych uvítal podrobnosti), ale to je něco trochu jiného.
Funguje přes bezdrátový SmartLink i Android Auto??