Novinky
3_diamanty
kamiq je sice mensi co do celkovej dlzky ( nie vsak razvorom ) ... ale nakoniec to moze byt to spravne kladivo prave na xceed .. no este to bude zaujimave 😉 .. popravde vyse 17 litrov by som za zakladny xceed nedal ( ta jeho cena u nas je za mna az moc odvazna ) ... to uz kamiq bude hadam aj s 1,5tsi v tejto cene... pritom kabinou nie je mensi a hadam este je aj praktickejsi ako viac na styl hrajuci xceed...
lebo skutocne predpokladam u kamiqu ( vzhladom aj na cenu scaly ) ze to bude fakt lepsi kauf a bude to mat daleko vacsiu predajnost aj tah na branu v eu ako predrazeny farebny xceed ktory bude za mna stejne pozierany len o kusok drahsim ale za to o dost praktickejsim hybridnym nirom .. no uvidime...
lebo skutocne predpokladam u kamiqu ( vzhladom aj na cenu scaly ) ze to bude fakt lepsi kauf a bude to mat daleko vacsiu predajnost aj tah na branu v eu ako predrazeny farebny xceed ktory bude za mna stejne pozierany len o kusok drahsim ale za to o dost praktickejsim hybridnym nirom .. no uvidime...
PS: ak si nejake to tech. info nechavate na dalsie dni tak potom sorac ( za moju nedockavost ) ... ja len ze ocakavam na autowebe o takychto doslova premierach aj nieco viac ako len nejake tie lezecke vykony na korbu ci usmev spoza volantu 😒] 😉 ... v dobrom :yes: