Autofun
Beefcake
2
Lebo sa ho nemusia po 4 rokoch zbavit zo strachu, ze sa im pokazi turbo, uhniju rozvody, zakarbonuje motor, aby si to uzil dalsi majitel. A este sa tym chvalit, ze ich to preto netrapi.
Přejít do diskuze
Cas oddelije zrno od plev. Kdyz jsme byl u toyoty, tak mi prodejce rikal, ze lidi si nechavaji auta okolo let. Nemaji potrebu je menit co 3-5 let.
A dával jsi ho pryč, protože jsi musel, nebo protože jsi chtěl?
Když to vezmu u nás, O1 1.6 MPI 74kW( 5 let, 240t km ), šla pryč kvůli opotřebení, O2 2.0 TDI 103kW ( 5 let, 220t km ) musela pryč kvůli závadám motoru, Fabia 1.4 TDI 59kW ( 3 roky 40t km ) musela pryč kvůli závadám motoru/elektriky a netěsnosti předních dveří - při delším dešti byl u spolujezdce bazén, Yeti 2.0 TDI 125 kW ( 3 roky 80t km ) musela pryč kvůli opakující se a postupující rzi po celém autě - odpadávaly kusy laku včetně ochranných lišt ( první reklamace rzi po roce a půl od koupi, následně každých 7 měsíců až Škoda odmítla 3.reklamaci ), Avensis 2.2 D-CAT 130 kW( 7 let 240t km ) musela pryč kvůli nehodě
Když to vezmu u nás, O1 1.6 MPI 74kW( 5 let, 240t km ), šla pryč kvůli opotřebení, O2 2.0 TDI 103kW ( 5 let, 220t km ) musela pryč kvůli závadám motoru, Fabia 1.4 TDI 59kW ( 3 roky 40t km ) musela pryč kvůli závadám motoru/elektriky a netěsnosti předních dveří - při delším dešti byl u spolujezdce bazén, Yeti 2.0 TDI 125 kW ( 3 roky 80t km ) musela pryč kvůli opakující se a postupující rzi po celém autě - odpadávaly kusy laku včetně ochranných lišt ( první reklamace rzi po roce a půl od koupi, následně každých 7 měsíců až Škoda odmítla 3.reklamaci ), Avensis 2.2 D-CAT 130 kW( 7 let 240t km ) musela pryč kvůli nehodě
No já měl 7 let taky auto, které nebylo japonské, dokonce jezdilo... NA NAFTU! A bylo super 😊
Spíš to bude tím, že pokud se podívám pozorněji do tabulky, jedná se o typická auta do rodiny, v celém žebříčku. Buď sporťák pro taťku, nebo mamataxi pro mamku 😉 A takové auta se nekupují na 3 roky na operák.
Spíš to bude tím, že pokud se podívám pozorněji do tabulky, jedná se o typická auta do rodiny, v celém žebříčku. Buď sporťák pro taťku, nebo mamataxi pro mamku 😉 A takové auta se nekupují na 3 roky na operák.
A vieš čo je zaujímavé? Že na to, aby mi auto slúžilo deviaty rok bez poruchy ani nemuselo byť japonské... A to sa nijak extra oň nestarám. Potom je na zamyslenie, keď sa auto seká po štyroch-piatich rokoch, či stojí viac za houno to auto, alebo ten čo s ním jazdí.
Ten mobil si píše čo chce, že? Každý systém zaváňajúci nejakou formou autonómie je sviňa, robí si čo chce, niečo chceš ty.
Topere, když se dneska podíváš na Pajero 3 a Lanďák ze stejné doby, tak bych ty Miši v Buši tak nepřeceňoval. Ono aby ze 3 diamantů nebyly spíš 3 sesty 😁 Ale Pajero 2 a Delica 400 byly docela dobré, to je pravda. :yes:
Nemohu editovat svuj prispevek? Mam tam nekolik preklepu:
oddeluje zrno od plev
Kdy jsem byl u toyoty
okolo 10 let
oddeluje zrno od plev
Kdy jsem byl u toyoty
okolo 10 let
Kdyby ženy nepodléhaly zubu času, také by si majetnější padesátníci nemuseli začínat se studentkami. S tím je to stejné. Co stále funguje na výbornou (u žen vypadá), to se měnit nemusí. Za mě to odráží nějakou hodnotu a kvalitu produktu. Kdyžtak se nechá v rodině a přikoupí se další. 😉