Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Dacia Duster je nejprodávanějším SUV Evropy. Žádanější už je pouze jeden model

Cenově dostupná Dacia Duster se v minulém měsíci vyšvihla na první místo mezi nejžádanějšími SUV. Více už se prodalo pouze golfů.
Zpět na článek
27. 9. 2019 15:57
Re: Rumunská prachovka
Myslíme oba ten samý západ, kde VW stojí na loukách, protože ani nesmějí do provozu a majitelé se jich houfně zbavují ? Radši nechci vědět, jak moc a kde ti takhle vymyli mozek. Že ty sis koupil koncern a teď to potřebuješ přede všema chválit...ale my ti na to stejně kašleme.
Avatar - 3_diamanty
27. 9. 2019 18:48
Re: Mazec
nepovedal by som ze chudobnie pretoze dustera si kludne moze kupit otec rodiny jazdiaci povedzme este fabiou I alebo II a v tomto pripade to je aj cenovy a velkostny posun vpred ;-) ... navyse preco vyhadzovat melona za SUV ked s nim pojdes raz do tyzdna na chalupu 20km za mesto a v tyzdni len po meste... tu netreba range rover .. na toto postaci predsa aj duster v pohode... takze nemyslim si ze je to o chudobe... naopak.. auta uz pre mnohych prestavaju byt uz to naj naj najdolezitejsie na svete.. ludia dnes uz radsej svoje peniaze investuju inde... a sam poznam velmi solventnych hludi v okoli ktori by kludne uzivili aj nejaku audinu A6 ale jazdia normalne vitarou alebo octavkou lebo by aj tak auto za 2 melony v reale bezneho dna nevyuzili na bezne jazdenie a jeho hodnota by im uz po par rokoch prudko klesla a v tom pripade su to vyhodene prachy...

europa nechudobnie... to len ludia uz zistili ze na to aby z bodu A sa dostali do bodu B a popri tom si odskocili na vikend do bodu C im uz dnes postaci aj duster ( ktory ma dnes uz tiez klimu aj prehladny displej aj veskere bezne veci ) ... a usetrene peniaze vrazene do auta ( ktoreho hodnota pada kazdym dnom ) mozu takto investovat do niecoho rozumnejsieho.. napriklad do rozsirovania domu... do pozemkov... na cestovanie po svete alebo na rozne financne narocne konicky... golf.... jazdectvo... horolezectvo a pod ...
Avatar - xxc
27. 9. 2019 17:43
Re: Mazec
Európa chudobnie. Jazdí sa stále pomalšie a ľuďom stačí aj Duster.
Avatar - 3_diamanty
27. 9. 2019 14:41
Re: Mazec
novy duster je kazdopadne vydareny kusok.. ci uz aj ako auto sukromne alebo firemne ma co ponuknut.... navyse dovolim si tvrdit ze v tejto najnovsej podobe uz vyzera aj vcelku stylovo ... uz to nie je len taka ta povinna vizaz za cenu od... ale uz tu vidim aj iste prvky ktore hraju na styl a na dizajn a na oko zakaznika... navyse duster je aj velkostne super posadeny... pretoze razvorom je kdesi na urovni octavky ale co do dlzky kasne je sikovny aj do mesta ... a teraz si zoberme kde by este duster bol keby mal 4kolku aj s tou 1,3tce... ale verim ze coskoro pride4kolkovoa verzia aj v tejto motorizacii a potom to bdue fakt masaker... inak zaujimave je aj to ze ani kadjar z renaultu na duster predajmi nestiha ..je to nieco podobne ako keby ateca v eu drvila svojho vacsieho braceka vw ... teda v tomto pripade tigiho.... ;-) ....

inak pochvala aj vitare... nespominam si zeby mala v poslednej dobe tak paradny mesiac ako tento... vyse 10 000 kuskov je na jej pomery proste pecka ... a mozno doteraz aj jej najelpsi mesacny vysledok vobec za tie 4 roky co je na trhu :yes:

SUVecka slapu neskutocne... skoro vsetky :yes:
27. 9. 2019 13:54
matoucí statisika
Myslím že srpen a září budou zcela nevypovídající měsíce, protože jsou nové eko normy a tak někdo registruje dopředu a někdo kůli chybějící homologaci vůbec. uvidíme v říjnu a listopadu jak se věci mají.
Avatar - Ada je zase tady
27. 9. 2019 13:04
Rumunská prachovka
Majitelé se ovšem následně řádně ošívají, když je na první technické vyhodí kvůli nesplnění exhalací. To víte děti. Pod kapotou to je jen rendlík. Na západě se to řeší vývozem takového oježděného samohybu do Afriky a nákupem nového VW. Jenže naši důchodci si už na nové auto nenašetří... :no:
28. 9. 2019 20:02
Duster
Ano, lidé to kupují, protože se jim to líbí a mají možnost mít 4x4 za vcelku nízkou cenu. Osobně nemohu posoudit, ale úplně všude tyto auta všichni haní, že to jsou nejhorší auta.
Avatar - Beefcake
27. 9. 2019 22:15
Re: Mazec
O chvilu uz aj dva isofixy budu dost :)
Avatar - Emel
27. 9. 2019 12:43
Mazec
Z top 4 jsou dvě Dacie? Tak to je mazec...
Primárně je za tím pád Clia a Pola... a možná má Dacia silnější letní měsíce.
Jak už se psalo minule, byl loňský srpen s jeho pre-WLTP registracemi dost netypický... takže to meziroční srovnání trošku kulhá a zajímavější by byla čísla za celý rok a případně doplnit srovnání proti 2019.
I tak ale - hezké výsledky od Škody, Dacie a Mercedesu... nečekaně dobrá čísla u T-Rocu... a Dusteru.
Avatar - Emel
27. 9. 2019 18:33
Re: Rumunská prachovka
Vy jste se hledali až jste se našli :-D
Avatar - CICERO
27. 9. 2019 15:01
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.