Novinky
Anonym
2
https😐/www.youtube.com/watch?…
nlsk
7
Metalová verzia : https😐/www.youtube.com/watch?…
Ozzman
2
To je SKVĚLÝ!!!! Díky! 😁
Konečně někdo nahlas do médií řekl to co řada lidí cítí a co si myslí, nebo-li: "Máš pravdu Jeremy".
Šílený a blbý je, že jedinej z politiků (co jsem teda slyšel), kdo jí trochu setřel projevem v OSN byl Babiš.
Z 0% mojí důvěry a obdivu se dostal na 1% :-!
Z 0% mojí důvěry a obdivu se dostal na 1% :-!
Asi tak 😄
Ved ona je chora. Neviem ci ma zmysel komentovat a smiat sa z choreho spravania.
podle mínusů nejen ona
Nojo má aspergra = to se stává že podobný lidi sou vnímavější = než tupej dav = kterýmu řikáme NORMÁLNÍ :-!
Preto mi nepride vhodne sa z nej vysmievat a posielat ju do skoly. Je chra, a nie rozmaznana. Inak ako myslienku to Clarkson vystihol dobre, skor nadpis je nepresny. Neviem ake minusy diesel riesi, ale vela ludi nevie, ze ta Greta je chora a zbytocne ju riesia.
Greta je chorá? Jako JAK? Myslim krom toho aspergrova syndromu?
Třeba mě doporučení neposlouchat blby žvanily politiky atd. atp. https😐/domaci.ihned.cz/…pospinit-prestiz ale prostě odborníky = tématu se třeba věnuje česká akademie věd = tak samozřejmě SPÍŠ dát na ně = aneb jak řiká zleva zprava vysmívaná urážená Gréta = dejte na VĚDCE = to je to špatně?
Třeba mě doporučení neposlouchat blby žvanily politiky atd. atp. https😐/domaci.ihned.cz/…pospinit-prestiz ale prostě odborníky = tématu se třeba věnuje česká akademie věd = tak samozřejmě SPÍŠ dát na ně = aneb jak řiká zleva zprava vysmívaná urážená Gréta = dejte na VĚDCE = to je to špatně?
Vyssie je odkaz, myslim ze aspergerov syndrom je v tomto pripade dost zavazna porucha, aby sme ju posielali spat do skoly a pod. Ostatne neriesim, vobec neviem, ake riesenia ponuka, okrem tych piatkovych nezmyselnych protestov 😄
Vim co sou tyhle syndromy = věř nevěř = v pohodě se s tim dá udělat vejška 😄
Rozhodně mi přijde ROZUMNÝ dát spíš na vědeckou část obyvatel planety, než na..
Ale věci řešit spíš 5 minut po 12 než za 5 minut 12 což je možná právě mj podle naší Akademie věd zhruba teď = tak řešit to až na poslední chvíli nebo spíš těch 5 minut po = to tak nějak máme asi v DNA 😁
Buhužel tahle problematika NIJAK nesouvisí s aspergrovym syndromem nebo čimkoli podobnym = je to JEN o tom že někdo holt víc dá a víc chce věřit Klausovi https😐/www.euro.cz/…-vidomus-1408495 a jemu podobný = a někdo holt víc dá na tu Akademii věd a jim podobný = o TOM to celý je
A viz komentář Mitrofanova = taky tam má vliv mladší starší 😉
Rozhodně mi přijde ROZUMNÝ dát spíš na vědeckou část obyvatel planety, než na..
Ale věci řešit spíš 5 minut po 12 než za 5 minut 12 což je možná právě mj podle naší Akademie věd zhruba teď = tak řešit to až na poslední chvíli nebo spíš těch 5 minut po = to tak nějak máme asi v DNA 😁
Buhužel tahle problematika NIJAK nesouvisí s aspergrovym syndromem nebo čimkoli podobnym = je to JEN o tom že někdo holt víc dá a víc chce věřit Klausovi https😐/www.euro.cz/…-vidomus-1408495 a jemu podobný = a někdo holt víc dá na tu Akademii věd a jim podobný = o TOM to celý je
A viz komentář Mitrofanova = taky tam má vliv mladší starší 😉
vyska sa s tym urobit da, ale aj tak clovek nie je normalny 😄 nijak nespochybnujem snahu o zachranu planety, ale zachytil som len nejake cestovanie jachtou a protesty v uliciach. tam cesta podla mna nevedie.
Hamůňo, nevím, jak s tou vysokou školou - ale to, že máš aspergera, to je všem zdejším přítomným zcela jasné už dlouho - ale i tak je hezké, že jsi konečně přiznala barvu
Teď (ÚT 1.OCT.2019, 08😁2) má toto vlákno 92 příspěvků - z toho 30 (počítám-li správně) jsi zvládla nahňahňat ty sama
O tvém aspergerovi zde FAKT nikdo nepochybuje 😁 :yes: :yes: :yes:
Teď (ÚT 1.OCT.2019, 08😁2) má toto vlákno 92 příspěvků - z toho 30 (počítám-li správně) jsi zvládla nahňahňat ty sama
O tvém aspergerovi zde FAKT nikdo nepochybuje 😁 :yes: :yes: :yes:
Fajn = já s tim problém nemám 😉
Stejně tak nepochybuju = že ty Jerríku si ŽVANIL a vymejšlíš si 😄
Blbý je že si bohužel nejspíš nevymejšlí světová vědecká obec = zajímavá a dost smutná je reakce lidí = na ty závěry
No i puberťačka s aspergrem = je zdá se před většinou diskutérů ACZ = co před tebou? :-!
Stejně tak nepochybuju = že ty Jerríku si ŽVANIL a vymejšlíš si 😄
Blbý je že si bohužel nejspíš nevymejšlí světová vědecká obec = zajímavá a dost smutná je reakce lidí = na ty závěry
No i puberťačka s aspergrem = je zdá se před většinou diskutérů ACZ = co před tebou? :-!
To je tak nějak pochopitelné, že ty sama se svým vlastním aspergerem problém nemáš ...
Jj = stejně jako ty se svou blbostí a ulhaností
Ta blbost je aktuálně za to TY SAMA = i když by tam možná spíš patřila UBOHOST TRAPNOST nebo tak něco. Fakt ti tohle otravný dodávaní si sebevědomí = pomáhá? 😄
Ta blbost je aktuálně za to TY SAMA = i když by tam možná spíš patřila UBOHOST TRAPNOST nebo tak něco. Fakt ti tohle otravný dodávaní si sebevědomí = pomáhá? 😄
Njn, to je to tvoje choroba - to se na tebe člověk nemůže snad ani zlobit, ty za to vlastně ani nemůžeš.
Jsi, co jsi, nedokážeš se vcítit do druhých, nedokážeš si najít přátele - a proto máš nepřekonatelné nutkání exhibovat tady. Docela smutnej život, řekl bych 😞 Nevím, zda víc litovat tebe nebo tvé příbuzné 😞
Emoční a sociální inteligence je snížena, stejně jako schopnost porozumět běžným společenským situacím.[2][3][4] V důsledku špatného rozpoznávání záměrů a úmyslů ostatních mohou být nositelé této poruchy v dětském věku snadno manipulováni, protože se z toho jejich vrstevníci pokusí těžit.[5][6] Mohou také manipulovat ostatními.[7] Lidé s Aspergerovým syndromem jsou někdy považováni za neempatické, což ovšem neznamená, že nejsou s někým schopni soucítit[2]. Jedná se o celoživotní úkaz, který je potenciálně handicapem. Lidé s Aspergerovým syndromem mívají problém porozumět ironii a najít si přátele.
https😐/cs.wikipedia.org/…r%C5%AFv_syndrom
Jsi, co jsi, nedokážeš se vcítit do druhých, nedokážeš si najít přátele - a proto máš nepřekonatelné nutkání exhibovat tady. Docela smutnej život, řekl bych 😞 Nevím, zda víc litovat tebe nebo tvé příbuzné 😞
Emoční a sociální inteligence je snížena, stejně jako schopnost porozumět běžným společenským situacím.[2][3][4] V důsledku špatného rozpoznávání záměrů a úmyslů ostatních mohou být nositelé této poruchy v dětském věku snadno manipulováni, protože se z toho jejich vrstevníci pokusí těžit.[5][6] Mohou také manipulovat ostatními.[7] Lidé s Aspergerovým syndromem jsou někdy považováni za neempatické, což ovšem neznamená, že nejsou s někým schopni soucítit[2]. Jedná se o celoživotní úkaz, který je potenciálně handicapem. Lidé s Aspergerovým syndromem mívají problém porozumět ironii a najít si přátele.
https😐/cs.wikipedia.org/…r%C5%AFv_syndrom
No já sem po delší komunikaci s Hamunou taky pojal podezření, že je nějak mentálně postiženej. Teď když sleduju jak obhajuje postižení hloupý Grety a tvrdí, že se s tím dá udělat i vejška to moje podezření začíná hraničit s jistotou. To jen dokladuje ten úpadek školství. Mentálně nenormální lidi udělaj vysokou školu. To je fakt katastrofa. A ještě se to pak prohlašuje za odborníka a ekonoma 😁
Na komoru 😄 😄
Hamuna je zelenej mozek a neobolševik co nemá rád komunisty. Tady z toho je jasně vidět, že trpí těžkou pranoiou, rozkladem osobnosti a vysokou školu může dneska udělat s prominutím každej ***. Je to jen papír.
Hamuna je zelenej mozek a neobolševik co nemá rád komunisty. Tady z toho je jasně vidět, že trpí těžkou pranoiou, rozkladem osobnosti a vysokou školu může dneska udělat s prominutím každej ***. Je to jen papír.
Na druhou stranu. Když teď už víme, že je postiženej, přijde mi trochu blbý si z jeho hlouposti dělat srandu. Myslím, že bychom měli ubrat všichni na rétorice a shovívavě jeho dětinský názory tolerovat a ne se ho furt nevybíravě snažit upozorňovat na to že je názorově mimo co říkáte? To není hodno civilizovanýho člověka smát se mentálně zaostalýmu.
Nenavrhneme ho na nobelovku za ekonomii? Nebo na nějakou cenu jako Grétu? 😄 😄
Asi tak... "jisté podezření" jsem měl už delší dobu - a teď, když se vokázalo býti jistotou, mne už snad ani nebaví do Hamůňi dloubat. Přece jen, aspergerův syndrom znamená docel vážnou psychickou poruchu - a jak se to v hlavě přepnena špatnou kolej a nástupiště, tak je to prostě špatné. Navíc je to (asi) vrozené, takže upřímně a beze srandy lituju jeh👋její příbuzenstvo, pokud tedy Hamůňa se svými pokrevními příbuznými vůbec žije.
Ony i ty vyprávěnky o tetě/netětě, babičce/nebabičce, ekonomovi Sedláčkovi aj, z toho všeho se dá usuzovat ledasco.
Stejně tak jako to, když se tu párkrát přirovnával/a/o k Sheldonovi Cooperovi, její/jeho potřeba tapetovat většiny diskusí kvanty svých příspěvků, neschopnost říci o sobě cokoliv konkrétního spojená s vysokou mírou verbální agrese a potřebou všem okolo vokázat, že on/ona /ono má vždycky pravdu, i když mele sebevětší hámotiny...
Brrrrr, chudáci ti, s nimiž Hamůňa žije, tohle jim FAKT nezávidím.
Znal jsem jednu rodinu - táta, máma + dcera a syn. Dcera se jim ještě za socíku provdala do Itálie - a v 84. (???) 85. (???), když měla nádor na mozku, se vrátila domů, aby se tu "léčila" , a o 3 měsíce později tady taky zemřela.
Její brácha měl při porodu značné komplikace - a jak ho doktoři kleštěma tahali ven, zmáčkli mu tu hlavu nějak moc - no a milej Honza měl celý život svůj strop na úrovni cca 12-13-14 letého kluka. Jakož takož dokončil základku, pak se 2-3 roky protloukal učňákem - a pak celý život dělal skladníka kdesi v Narexu.
55, 60, 65 letý chlap - a myšlenkami i samostatností pořád na úrovni kluka...
Nevím, jak vážné to Hamůňa má, ale zdá se, že se nachází celkem DOST daleko za hranicí normality. Proto bych se tedy s dovolením přimlouval za to, abychom jeh👋její příspěvky přeskakovali a komentovali jen velmi zřídka a uměřeně.
Není správné vysmívat se postiženým, oni za to nemohou 😒
Ony i ty vyprávěnky o tetě/netětě, babičce/nebabičce, ekonomovi Sedláčkovi aj, z toho všeho se dá usuzovat ledasco.
Stejně tak jako to, když se tu párkrát přirovnával/a/o k Sheldonovi Cooperovi, její/jeho potřeba tapetovat většiny diskusí kvanty svých příspěvků, neschopnost říci o sobě cokoliv konkrétního spojená s vysokou mírou verbální agrese a potřebou všem okolo vokázat, že on/ona /ono má vždycky pravdu, i když mele sebevětší hámotiny...
Brrrrr, chudáci ti, s nimiž Hamůňa žije, tohle jim FAKT nezávidím.
Znal jsem jednu rodinu - táta, máma + dcera a syn. Dcera se jim ještě za socíku provdala do Itálie - a v 84. (???) 85. (???), když měla nádor na mozku, se vrátila domů, aby se tu "léčila" , a o 3 měsíce později tady taky zemřela.
Její brácha měl při porodu značné komplikace - a jak ho doktoři kleštěma tahali ven, zmáčkli mu tu hlavu nějak moc - no a milej Honza měl celý život svůj strop na úrovni cca 12-13-14 letého kluka. Jakož takož dokončil základku, pak se 2-3 roky protloukal učňákem - a pak celý život dělal skladníka kdesi v Narexu.
55, 60, 65 letý chlap - a myšlenkami i samostatností pořád na úrovni kluka...
Nevím, jak vážné to Hamůňa má, ale zdá se, že se nachází celkem DOST daleko za hranicí normality. Proto bych se tedy s dovolením přimlouval za to, abychom jeh👋její příspěvky přeskakovali a komentovali jen velmi zřídka a uměřeně.
Není správné vysmívat se postiženým, oni za to nemohou 😒
Opět stejná písnička. Ty si někde přečteš, že vědci varují před zvyšujícím se CO2 v atmosféře. CO2 si dáš dohromady s autama, který ho z podstaty svý funkce produkujou. Na tom ustrneš a začneš proti nim v rámci Evropy bojovat. Ačkoliv auta produkují jen zanedbatelný množství. Tvrdíš, že to je názor vědců, ale to je jen tvoje mylná představa. Už ti jaksi nedojde s tvým espargárem nebo asparágusem nebo co to máš za mentální postižení, že produkce CO2 v Evropě za poslední desetiletí klesla a dál klesá a je zhruba 6tinový oproti Číně a východní Asii. A klesá i přesto, že se počet aut znásobil. A navíc ve svý hlouposti bojuješ proti jaderným elektrárnám jakožto bezemisní náhradě uhelných a dokonce seš tak hloupej, že schvaluješ odstavení 22 gigawatt už existujících jaderných elektráren v Německu a jejich částečnýmu nahrazení plynovýma a uhelnýma, který generují CO2. Až zase budeš mlít něco o vědcích na jejichž straně jako stojíš, tak si nafackuj. Překrucuješ si názory vědců jak se ti to hodí. Na ty odkazy z přednášek UK kde ti to profesor Podolský a jeho kolegové vysvětlují si radši ani neodpověděl. Zjevně došly argumenty co 😁
Babiš co chválil naší banánovou republiku kde si lijeme rundap na jídlo, ničíme zemědělskou půdu nešetrným hospodařením, taháme sem kouřivé auta které už nikdo nechce, prodáváme vlastní čistej vzduch v podobě elektřiny, hlavní tahy měst vedem skrz centra atd?
PS: To už jste uplně ztratili soudnost? STBák za podpory komunistů co tu 40 vraždili a mučili lidi tu za pomoci ulhanýho dědka vede všechny zpátky do prd....
PS: To už jste uplně ztratili soudnost? STBák za podpory komunistů co tu 40 vraždili a mučili lidi tu za pomoci ulhanýho dědka vede všechny zpátky do prd....
Vidim Vas jako spasitele.Vy vsechno vyresite.Vy vsechno vyridite.Vy vsechno spravite-opravite.
Diky za colveka-jako jste vy. Diky, Diky.
S uctou
JRR
Diky za colveka-jako jste vy. Diky, Diky.
S uctou
JRR
JosefRysavy :no:
Možná bys měl trochu sledovat REALITU = je to o tom že to právě už NEJDE opravit vyřídit atp. = až tak moc https😐/www.respekt.cz/…-do-temneho-veku
Možná bys měl trochu sledovat REALITU = je to o tom že to právě už NEJDE opravit vyřídit atp. = až tak moc https😐/www.respekt.cz/…-do-temneho-veku
kdo celou šarádu s Grétou zorganizoval a zafinancoval........... :-!
neomarixisti, ekomaristi a ty co vydělávaj na elektroautech, slárech, větrníkách, dotacích atd
Mám lepší = každej s IQ tak pod 115 :-!
Co přesně jestli jen zákaz remcat nebo důkladnějš eště nevim :😉
Co přesně jestli jen zákaz remcat nebo důkladnějš eště nevim :😉
Hele já mám konspirační teorii jestli za tím nestojí Čína. Kdo vydělá na baterkách do elektroaut, kdo sedí na zásobách kobaltu? Čína. Taková pomatená Gréta a desinformační kampaň kolem katastrofickýho vlivu evropských aut na množství CO2 na planetě by tomu celkem odpovídalo. Čína na prosazení elektro aut ve Evropě určitě vydělá.
fašismu a komunismu.Teď je to klimatismus.
Budejť nějaká švédská puberťačka řiká že máme poslouchat vědce a ne žvásty = no to teda NE! 😁
myslíš ty vědce kteří se tak často mýlí?
Myslim že lidi co přes tisíc opakování nepochopili ani zvýhodnění nafty = by NEMĚLI posuzovat vědní obory a špičky inteligence lidstva 😉
ked je nafta zvyhodnena, tak kazdy kupuje to, co je mu vyhodnejsie. jednoduche 😄
Jo tahle část je samozřejmě pravda = já mluvil o tý části že to je DEBILITA
Že MNOHEM lepší je za tu cenu POCITU že nafta je výhodnější = mít za ty prachy třeba kompletní síť dálnic nebo tak 😉
Že MNOHEM lepší je za tu cenu POCITU že nafta je výhodnější = mít za ty prachy třeba kompletní síť dálnic nebo tak 😉
Fakt zase píše o zvýhodněné naftě? 😁 😁
No viz Win = furt to asi nepochopil 😄
Ale posuzovat něco na čem doteď makaj desítky tisíc vědců a je tam furt spousty nejistot = TO by posozovat chtěl = teda VĚŘÍ že posuzuje = a líp než ty desítky... :-!
Mě ta nafta přijde jednoduchá = byť mi bohužel NIKDO nikdy nebyl třeba schopen vysvětlit KDE JAK ODKUD vymysleli tu 1 korunu na litr = a že to samý napsalo lidí = zajímavý
Ono popravdě i ta jediná koruna krát miliardy litrů je pěknej balík = ale bohužel to neni ani zdaleka jediná koruna. No a neb VIM kolik lidí se nejdřív vysmívalo, popíralo a viz WinDiesel nejspíš dodnes nezaklaplo = tak fakt nevim kde berou drzost posuzovat něco tak složitýho = takže vlastně chápu že radši než se postavit na Grétino POSLOUCHEJTE VĚDCE je snazší rozhodně příjemnější se postavit za Klause nebo Clarksona = sorry ale 2 totální žvanily
Byť ten druhej je aspoň fajn a zábavnej a neškodí jako ten první 😄
Jinak je to prostě až překvapivě jednoznačně to starci vs mladší https😐/www.novinky.cz/…-starci-40297555
Ale posuzovat něco na čem doteď makaj desítky tisíc vědců a je tam furt spousty nejistot = TO by posozovat chtěl = teda VĚŘÍ že posuzuje = a líp než ty desítky... :-!
Mě ta nafta přijde jednoduchá = byť mi bohužel NIKDO nikdy nebyl třeba schopen vysvětlit KDE JAK ODKUD vymysleli tu 1 korunu na litr = a že to samý napsalo lidí = zajímavý
Ono popravdě i ta jediná koruna krát miliardy litrů je pěknej balík = ale bohužel to neni ani zdaleka jediná koruna. No a neb VIM kolik lidí se nejdřív vysmívalo, popíralo a viz WinDiesel nejspíš dodnes nezaklaplo = tak fakt nevim kde berou drzost posuzovat něco tak složitýho = takže vlastně chápu že radši než se postavit na Grétino POSLOUCHEJTE VĚDCE je snazší rozhodně příjemnější se postavit za Klause nebo Clarksona = sorry ale 2 totální žvanily
Byť ten druhej je aspoň fajn a zábavnej a neškodí jako ten první 😄
Jinak je to prostě až překvapivě jednoznačně to starci vs mladší https😐/www.novinky.cz/…-starci-40297555
ale jen ty vědce, kteří se jí hodí do krámu...
SAMOZŘEJMĚ = že ty asi 3% ne
Jen tu drtivou většinu = u nás prezentovanou jak jednotlivejma zástupcema oborů tak vedenim český Akademie věd
Máš třeba taky geology který tvrděj že trasa 😱 https😐/zpravy.aktualne.cz/…3a6ac1f6b220ee8/ bude v pohodě = no a drtivá většina už desetiletí nazpátky = tvrdila že NE
Takže jo JEN ty co se jí hodí do krámu
Jen tu drtivou většinu = u nás prezentovanou jak jednotlivejma zástupcema oborů tak vedenim český Akademie věd
Máš třeba taky geology který tvrděj že trasa 😱 https😐/zpravy.aktualne.cz/…3a6ac1f6b220ee8/ bude v pohodě = no a drtivá většina už desetiletí nazpátky = tvrdila že NE
Takže jo JEN ty co se jí hodí do krámu
A to je něco špatného na tom se začít k prostředí ve kterém žijeme lépe? Je něco špatného přestat lít a pouštět jedy do vlastního "rybníku"?
Ta holka samotná mi není vůbec sympatická. Nicméně těžko popřít, že se řítíme do ekologické katastrofy, že ničíme život na zemi, a že je současná podoba života západní civilizace dlouhodobě neudržitelná. To jsou prostě fakta. Problém, a to nejzásadnější, je ten, že lidí je moc. Ovšem těžko lze demokraticky prosadit na celé planetě omezenou porodnost. Tím spíš v dnešní době ***ské politické korektnosti. Mírumilovných řešení moc nevidím a křik Gréty podle mě nic zásadního neovlivní. 😒
V takových situacích vždy spolehlivě zafungují samoregulační mechanismy v podobě válek, genocid a hladomorů.
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Asi tak ... není to nic objevného, ale lidí je na Zemi moc a to je zkrátka fakt. Jak to řešit ? Nenapadá mně nic politicky korektního .
Zakázat v Africe a Asii víc jak jedno dítě, kdo to nedodrží zvýšené daně a kdo na ně nebude mít, zavřít do basy. Jak prosté!!
Já jim to zakázal už před 40. lety, ale oni mě neposlechli a šukají dál. Co s tím budete dělat? Zavřete celou Afriku a Asii na Bory?
Opravdu prosté. Tos vymyslel sám?
KARLE PÍŠEŠ TEĎ JAKO KHARL …. 😒 zdálo se mi že ti to pálí víc ……….
Asi ti moc nerozumím. Nesouhlasíš s tím, že neumíme asijcům a afričanům zakázat souložit a rodit děti?
Nebo s tím, že ničíme planetu? On existuje někdo s IQ vyšším než 40, kdo si nemyslí, že ničíme planetu? Vážně?
Nebo s tím, že ničíme planetu? On existuje někdo s IQ vyšším než 40, kdo si nemyslí, že ničíme planetu? Vážně?
Zase ono to je tak, ze par europanov a americanov nici planetu ovela viac, ako vsetci africania a pod. 😄 Teraz sa k nicitelom pridali aj cinania, za chvilu indovia..
Pokud jde o CO2, pak jednoznačně USA a Asie, Evropa je na tom o dost líp.
Ale nejde jen o CO2.
Ale nejde jen o CO2.
Jasne, ze nejde len o co2. Keby islo o co2, tak nevyrubujeme tolko lesov, ale zalesnujeme puste. Aj ked aj to je diskutabilne. Podla predpovedi aj tak populacia nakoniec klesne, toho by som sa nebal.
Podle JEDNÉ z variant budoucího vývoje populace jednou klesne
Jinak je to tisíciletí furt to samý = starci vs https😐/www.novinky.cz/…-starci-40297555 😉
Jinak je to tisíciletí furt to samý = starci vs https😐/www.novinky.cz/…-starci-40297555 😉
URČITĚ existuje docela i DOST lidí s vyššim IQ než 40 = který radši věří Klausovi https😐/domaci.ihned.cz/…pospinit-prestiz
CICERO
Já bych spíše koukal směrem Indie, Čína než provádět pořád to evropské bělošské sebemrskačství.
A když si přečteš můj příspěvek níže, zjistíš že se panikaří již dlouho a že prakticky žádná klimapředpověď nebyla pravdivá, ještě nedávno se mělo globálně ochlazovat, panikařilo se a teď se zase panikaří, jen opačným směrem.
A když si přečteš můj příspěvek níže, zjistíš že se panikaří již dlouho a že prakticky žádná klimapředpověď nebyla pravdivá, ještě nedávno se mělo globálně ochlazovat, panikařilo se a teď se zase panikaří, jen opačným směrem.
Nepotřebuju číst TVUJ příspěvek a TVOJE představy = znova: Nejde o nějakou Grétu = ale o závěry vědců týhle planety REÁLNÝ závěry který evidentně nesleduješ. Aktuálně se k tomu vyjádřilo víc lidí z český Akademie věd
Volim jestli se spíš pravděpodobnějš pleteš TY kterej o problematice ví NULA NULA NIC nebo ONI = jo už to mám vyřešený
Blbý že pravdu má spíš ta vědecká obec = i když ti to zrovna tvoje hlava odmítá brát https😐/www.ceskatelevize.cz/…219411058040920/ co když je to pravda?
Volim jestli se spíš pravděpodobnějš pleteš TY kterej o problematice ví NULA NULA NIC nebo ONI = jo už to mám vyřešený
Blbý že pravdu má spíš ta vědecká obec = i když ti to zrovna tvoje hlava odmítá brát https😐/www.ceskatelevize.cz/…219411058040920/ co když je to pravda?
Ty tvoje "nevyplněné předpovědi" se týkají CO2 a jeho vlivu na klima.
Ničení planety o kterém mluvím já je poněkud širší záležitost, než jen CO2.
Odpadky, otrava půdy, oceánů, vymírání živočichů...
Ničení planety o kterém mluvím já je poněkud širší záležitost, než jen CO2.
Odpadky, otrava půdy, oceánů, vymírání živočichů...
CICERO
Politicky korektne to riešiť nejde. To bolo možné pred pár generáciami keď sme im dali prístup k moderným liekom. Teraz sa môžeš akurát tváriť, že tá časť sveta neexistuje a poriadne strážiť hranice. Lebo kým prežívajú, tak nespotrebúvajú toľko zdrojov, aby predstavovali globálny problém. Ak začnú také kvanta ľudí žiť západným konzumným spôsobom života, tak sa situácia ohľadom devastácie planéty ešte zhorší.
Ta dívka je šikovně využitý maskot ekologistů, kteří se těší na tzv. zelené daně za dopravy autem , letadlem, pojídání masa, chovu zvířat 😢 .... Vzhledem k svému postižení jistě věří, že spasí svět.
Výborně pane Clarkson! Mazej do školy rozmazlenej fracku a neflákej se! 😄
Ten fracek je zralej na pár facek. Ta má chodit do školy a poslouchat rodiče. A má mít úctu ke starší generaci. Ale to neee. Ona rodičům zakáže jíst maso a oni ji poslechnou. Tvl toto mít v baráku tak ta letí, že ji bude okno malý. A ještě bych ji dala po čuni na cestu,aby přemýšlela o sobě a o tom jak se chová. Spratek rozmazlenej, zlej👿
Nojo jen fracek může řikat poslouchejte závěry vědeckejch oborů = a ne žvanily 😄
Co asi říct o někom kdo o tom co řiká šestý až 11tý slovo mý předchozí věty řiká = spratek rozmazlenej zlej :-!
Co asi říct o někom kdo o tom co řiká šestý až 11tý slovo mý předchozí věty řiká = spratek rozmazlenej zlej :-!
Presne o tom to je, ze fracek je chory na hlavu a to sa moze stat kazdemu, ze sa mu narodi chore dieta. To by som neodcudzoval. Skor je zarazajuce, ze dostane taky priestor.
Fracek = protože řiká neposlouchejte žvanily populisty atp. ale vědce?
Chory na hlavu = protože má aspergra? 😄
Prostor = no viz např. ta česká Akademie věd = prostě protože to je třeba. To že to je nějaká Gréta nebo Pepík je naprosto fuk = já dám prostě spíš na tu Akademii věd = než na fosteka. Že se s nima nějaká Gréta shodne a řiká že lepší dát na ně než na Klause nebo fosteka = no i v tom se s ní shodnu 😉
Chory na hlavu = protože má aspergra? 😄
Prostor = no viz např. ta česká Akademie věd = prostě protože to je třeba. To že to je nějaká Gréta nebo Pepík je naprosto fuk = já dám prostě spíš na tu Akademii věd = než na fosteka. Že se s nima nějaká Gréta shodne a řiká že lepší dát na ně než na Klause nebo fosteka = no i v tom se s ní shodnu 😉
Ta holka pořádně ještě ani neví, jaký je život a kecá tu nějaké bláboli a nejhorší na tom je, že média se o ni ještě zajímají. Jeremy Clarkson to řekl dobře a jen s ním jak já, tak mé blízcí souhlasíme. Jen ať ji zazdí, do tohohle by se cpát vůbec neměla, ať jde raději do školy a nevymýšlí si jak se z té školy ulít.
Smutný když malá holka = je rozumnější = chápu tvý rozladění 😉
Vědce nebo obecně inteligenci NEPOSLOUCHAT = roky to řiká i hradní Okecáváček :-!
Vědce nebo obecně inteligenci NEPOSLOUCHAT = roky to řiká i hradní Okecáváček :-!
Možná je chytřejší, ale samozřejmně není důvod proč bych měla být rozladěná. též si o tom myslím své.., třeba že Afriku by měli něčí ohraničit, aby se žádná z těch verbeší nedostala do Evropy, pak se nedivím, že tu je spousty rozbrojů, když si sem přijdou a je pro ně normální vraždit a pod.., Však si každý myslí, jak je dobře, že jim každý pomůže, ale spíše by se měli řídit pořekadlem ,, Za každý dobrý skutek následuje spravedlivý trest! " Ta holka by se do toho neměla cpát, dle mého. Že ekologie je vhaji a né jen ta to už ví spousty lidí!
Eště lepší by bylo ohraničit a zavřít někam blby a ***y = TO by byla asi úleva
Ale to že za dobrej skutek následuje trest = to je bohužel pravda :-!
Normální je vraždit = jen pro afričany? Zajímavá myšlenka = já myslel že za drtivou absolutní většinu vražd znásilnění nebo jen krádeží = si můžeme my sami 😄
Ale to že za dobrej skutek následuje trest = to je bohužel pravda :-!
Normální je vraždit = jen pro afričany? Zajímavá myšlenka = já myslel že za drtivou absolutní většinu vražd znásilnění nebo jen krádeží = si můžeme my sami 😄
Tak to radšej nepozeraj policajné štatistiky zo žiadnej krajiny, kde je relevantné množstvo cudzincov. Aj keď sú tam už generácie. Ono je sakra rozdiel medzi politickými a ekonomickými prisťahovalcami. Politckých máme aj u nás v obci. Rodičia makajú deti chodia do školy a všetci sa učia jazyk. A potom máš tú druhú skupinu, ktorá si myslí, že si môže dobre žiť aj keď nič nevytvoria. Tí sa nudia a robia bordel a našťastie pre mňa vo východnej časti únie nezostávajú.
PŘEDPOVĚDI KTERÉ NEVYŠLY😒br />
1967: Do roku 1975 bude celosvětový hladomor
1969: Do roku 1989 náš všechny zabije znečištění ovzduší
1970: Do roku 2000 bude další doba ledová
1970: Amerika bude mít na příděl vodu do roku 1974 a potraviny do roku 1980
1971: Blíží se další doba ledová
1972: Do roku 2070 bude další doba ledová
1974: Další doba ledová?
1974: Úbytek ozonu – velké nebezpečí pro život
1976: Globální ochlazování
1978: Trend 30 let ochlazování – bez konce na obzoru
1980: Kyselý déšť zabíjí život v jezerech
1988: Nárůst sucha v 90. letech
1988: Počet horkých dnů přes 90 F (= 32,2 °C) vzroste z 35 na 85
1988: Maledivy budou kompletně pod vodou do 30 let
1989: Stoupající hladina moří povede k vyhladovění národů do roku 2000
1989: West Side Highway v New Yorku bude pod vodou do roku 2019
2000: Děti nebudou vědět, co je to sníh
2002: Do 10 let bude hladomor
2004: Velká Británie bude mít do roku 2020 klima jako Sibiř
2008: Arktida bude bez ledu do roku 2018
2008: Podle Al Gora bude Arktida bez ledu už do roku 2013
2009: Podle prince Charlese máme jen 96 měsíců na záchranu světa
2009: V létě 2014 bude Arktida bez ledu
2013: Arktida bez ledu do roku 2015
2013: Arktida bez ledu do roku 2016
2014: Podle francouzského ministra zahraničí máme 500 dní na to, abychom zabránili klimatickému chaosu
1969: Do roku 1989 náš všechny zabije znečištění ovzduší
1970: Do roku 2000 bude další doba ledová
1970: Amerika bude mít na příděl vodu do roku 1974 a potraviny do roku 1980
1971: Blíží se další doba ledová
1972: Do roku 2070 bude další doba ledová
1974: Další doba ledová?
1974: Úbytek ozonu – velké nebezpečí pro život
1976: Globální ochlazování
1978: Trend 30 let ochlazování – bez konce na obzoru
1980: Kyselý déšť zabíjí život v jezerech
1988: Nárůst sucha v 90. letech
1988: Počet horkých dnů přes 90 F (= 32,2 °C) vzroste z 35 na 85
1988: Maledivy budou kompletně pod vodou do 30 let
1989: Stoupající hladina moří povede k vyhladovění národů do roku 2000
1989: West Side Highway v New Yorku bude pod vodou do roku 2019
2000: Děti nebudou vědět, co je to sníh
2002: Do 10 let bude hladomor
2004: Velká Británie bude mít do roku 2020 klima jako Sibiř
2008: Arktida bude bez ledu do roku 2018
2008: Podle Al Gora bude Arktida bez ledu už do roku 2013
2009: Podle prince Charlese máme jen 96 měsíců na záchranu světa
2009: V létě 2014 bude Arktida bez ledu
2013: Arktida bez ledu do roku 2015
2013: Arktida bez ledu do roku 2016
2014: Podle francouzského ministra zahraničí máme 500 dní na to, abychom zabránili klimatickému chaosu
Pozoruhodnej rozsah práce = co takhle ZLOMEK dát na pochopení 😉
Hele už ti DOŠLO jak je to s tou naftou = že BEZ DOTACÍ je reálně míň zajímavá nevýhodnější dražší = než benzín? 😄
Hele už ti DOŠLO jak je to s tou naftou = že BEZ DOTACÍ je reálně míň zajímavá nevýhodnější dražší = než benzín? 😄
CICERO
Clarkson to vystihl velmi přesně. Jeden z mála, který se nebojí říci něco politicky a ekologicky podle dnešních zvláštních měřítek nekorektního.
Jj Clarkson UMÍ oslovit dav = je to jeden z NEJ kecalů = a velmi dobře se tim živí 😄
Nezáviď ekopošuku.
Tvuj rozhled? To teda FAKT NE! :-!
Já radši kvalitní info a míň peněz = takže třeba Chris Harris u nás Martin Vaculík = taková jejich kombinace je muj ideál
Clarkson to občas přehání = občas až moc
Clarkson je svou podstatou POPULISTA = a starej = čemuž odpovídá i tohle
Já radši kvalitní info a míň peněz = takže třeba Chris Harris u nás Martin Vaculík = taková jejich kombinace je muj ideál
Clarkson to občas přehání = občas až moc
Clarkson je svou podstatou POPULISTA = a starej = čemuž odpovídá i tohle
CICERO
..., rozhodně ne ve společenském slova smyslu. Káže a vykřikuje do světa novou ideologii, extrémistickou, nesmiřitelnou a nebezpečnou. Před skoro sto lety si lidé také nedokázali představit, kam až může zajít bolševismus nebo nacismus. Také měli ty ukřičené agitátory jen za šašky a jejich žvásty za něco, co přejde samo od sebe jako špatné počasí.
Ten, kdo Gretchen akviroval a dopřál jí mediální prostor, ten, kdo se svými penězi a vlivem zasadil o skutečnost, že jedné nevzdělané a mentálně narušené holčičce naslouchají přední světoví politici, ten, kdo se přičinil o to, že se pomalu bojím otevřít sardinky, aby na mě z piksly nevykoukla uječená švédská puberťačka, dobře věděl, co dělá. Její extrémně nízký věk, fanatismus a mentální porucha z ní dělají ideální hlásnou troubu klimatismu. Je nepřesvědčitelná argumenty, byť by byly sebepádnější a sebelogičtější. Je společensky i politicky nenapadnutelná pro své pohlaví, mládí a vrozenou poruchu, protože ten, kdo by jí bránil veřejně vystupovat, by sám sebe ocejchoval jako nenávistného zbabělého uzurpátora. A ochotně jí naslouchají davy mladých lidí, podobných jako ona: Takových, kteří se právě kvůli svému věku a sociálnímu postavení vždy potřebovali proti něčemu vymezit (samozřejmě, nejlépe proti starší generaci, protože ta je podle nich prostě nemožná, blbá, stupidní a zaostalá), nelámou si s ničím hlavu, neberou v potaz souvislosti, o nic se ještě nemuseli zasloužit (proto vše, čeho užívají a čím jsou obklopeni, vnímají jako samozřejmost) a nemají nejmenší zábrany se hlasitě bouřit, nevědomi si příčin a následků.
Hitler byl beze sporu emotivní a psychicky nemocný. Lenin zrovna tak. Také se oháněli pokrokem, ušlechtilými ideály, nevyhnutelností změn, také spílali svým oponentům. Ale dokud vyřvávali svá hesla po náměstích a po hospodách, nikdo je nebral vážně. Jaké nebezpečí představují, to si lidstvo uvědomilo příliš pozdě...
Ten, kdo Gretchen akviroval a dopřál jí mediální prostor, ten, kdo se svými penězi a vlivem zasadil o skutečnost, že jedné nevzdělané a mentálně narušené holčičce naslouchají přední světoví politici, ten, kdo se přičinil o to, že se pomalu bojím otevřít sardinky, aby na mě z piksly nevykoukla uječená švédská puberťačka, dobře věděl, co dělá. Její extrémně nízký věk, fanatismus a mentální porucha z ní dělají ideální hlásnou troubu klimatismu. Je nepřesvědčitelná argumenty, byť by byly sebepádnější a sebelogičtější. Je společensky i politicky nenapadnutelná pro své pohlaví, mládí a vrozenou poruchu, protože ten, kdo by jí bránil veřejně vystupovat, by sám sebe ocejchoval jako nenávistného zbabělého uzurpátora. A ochotně jí naslouchají davy mladých lidí, podobných jako ona: Takových, kteří se právě kvůli svému věku a sociálnímu postavení vždy potřebovali proti něčemu vymezit (samozřejmě, nejlépe proti starší generaci, protože ta je podle nich prostě nemožná, blbá, stupidní a zaostalá), nelámou si s ničím hlavu, neberou v potaz souvislosti, o nic se ještě nemuseli zasloužit (proto vše, čeho užívají a čím jsou obklopeni, vnímají jako samozřejmost) a nemají nejmenší zábrany se hlasitě bouřit, nevědomi si příčin a následků.
Hitler byl beze sporu emotivní a psychicky nemocný. Lenin zrovna tak. Také se oháněli pokrokem, ušlechtilými ideály, nevyhnutelností změn, také spílali svým oponentům. Ale dokud vyřvávali svá hesla po náměstích a po hospodách, nikdo je nebral vážně. Jaké nebezpečí představují, to si lidstvo uvědomilo příliš pozdě...
Přesně tak. Napsals to dokonale.
Úplně jsi mi spravil chuť po čtení těch s r a ček od Hamuny.
Úplně jsi mi spravil chuť po čtení těch s r a ček od Hamuny.
Viz já 21:18 😉
Musíš mít v hlavě fakt hodně těch s r a ček = když ti hlava řiká že česká Akademie věd sou žvanilové na úrovni Hitlera a Lenina a MartinaHesslera 😐
Fakt zajímavý = jak MOC mimo někdo dovede bejt = no viz já 21:01 = TO by byla asi úleva :-!
Musíš mít v hlavě fakt hodně těch s r a ček = když ti hlava řiká že česká Akademie věd sou žvanilové na úrovni Hitlera a Lenina a MartinaHesslera 😐
Fakt zajímavý = jak MOC mimo někdo dovede bejt = no viz já 21:01 = TO by byla asi úleva :-!
Sorry, ale po tomhle už mě nikdo nepřesvědčí, že drogy neškodí zdraví...
Souhlas, ty paralely sedí, málokdo bral vážně toho křičícího panáčka s knírkem, a co z toho bylo. Osobně, když vidím tu chuděru, vybaví se mi zapálení svazáci začátku padesátých let, stejná sveřepost, zloba, nenávist k jakémukoliv jinému názoru, protože oni jsou Pravda!
Souhlas ta paralela sedí, viz diskuze málokdo bere závěry Akademie věd a Gréty vážně = a co z toho možná bude 😉
Bylo by fajn kdyby pravdu měli lidi co o problematice doslova NIC NEVÍ jako fostek nebo ty
Bylo by fajn kdyby pravdu měli lidi co o problematice doslova NIC NEVÍ jako fostek nebo ty
"MartinHessler" - výborne napísaný príspevok :yes:
Čo sa Clarcksona týka, nie so všetkým celkom súhlasím, ale teraz má pravdu.
Myslím si, že každý by mal začať od seba. Aby sme nekázali vodu a pili víno. Platí hlavne pre rôznych "ekologických" aktivistov. Na druhej strane je toľko zbytočne držaných peňazí (malé percento boháčov), že keby chceli oni, tak sa všetci majú lepšie a aj ekológia by postúpila. Ale nie každý chce.
Čo sa Clarcksona týka, nie so všetkým celkom súhlasím, ale teraz má pravdu.
Myslím si, že každý by mal začať od seba. Aby sme nekázali vodu a pili víno. Platí hlavne pre rôznych "ekologických" aktivistov. Na druhej strane je toľko zbytočne držaných peňazí (malé percento boháčov), že keby chceli oni, tak sa všetci majú lepšie a aj ekológia by postúpila. Ale nie každý chce.
Bohužel tohle zdaleka neni jen o penězích = ale právě naopak o DAVU kterej se MUSÍ začít chovat jinak = než je zvyklej
No a PROTOŽE to je o nás všech a ne pár pracháčích = a o tom že to co považujeme za normální zřejmě NENI normální = tak PROTO s tim má tolik lidí problém
https😐/www.respekt.cz/…-do-temneho-veku
Srovnat kecaly žvanily zrůdy typu Hitler nebo Lenin s varovánim např. Akademie věd = to chce bejt HODNĚ MIMO
No a PROTOŽE to je o nás všech a ne pár pracháčích = a o tom že to co považujeme za normální zřejmě NENI normální = tak PROTO s tim má tolik lidí problém
https😐/www.respekt.cz/…-do-temneho-veku
Srovnat kecaly žvanily zrůdy typu Hitler nebo Lenin s varovánim např. Akademie věd = to chce bejt HODNĚ MIMO
No o ono to je hlavne o peniazoch. Technológie ktoré môžu výrazne znížiť emisie CO2 sú dráhe a bez spoplatňovania iných zdrojov sa nepresadia. Ale to spôsobuje všeobecné zdražovanie a odpor verejnosti. Pri tom len finančné rezerva Applu by stačila vybudovanie stovky reaktorov, čo by výrazne zrazilo emisie CO2 v energetike USA. Lenže tí najbohatší sa o svoj majetok neplánujú podeliť. To chcú po strednej vrstve. Oni si len občas niekde zaletia súkromným triskáčom, kde si povedia, že s tým treba niečo spraviť.
Jedno % najbohatších míňa dosť veľké množstvo zdrojov. Luxus nie je zadarmo tu sa bavíme možno o 20%. Potom je tú stredná vrstva, ktorá má kde ubrať, ale nebudú ochotný keď majú byť jedliny. Lebo tí najchudobnejší riešia len otázku prežitia a tam nemáš kde ubrať.
Jedno % najbohatších míňa dosť veľké množstvo zdrojov. Luxus nie je zadarmo tu sa bavíme možno o 20%. Potom je tú stredná vrstva, ktorá má kde ubrať, ale nebudú ochotný keď majú byť jedliny. Lebo tí najchudobnejší riešia len otázku prežitia a tam nemáš kde ubrať.
Čili dramaticky ječící Gretchen je beranidlem, jímž (nepočetná, leč extrémně bohatá a vlivná) skupinka "vládců světa" rozráží dveře domovů dalších a dalších lidí střední třídy, aby jim ukradla, to co mají - a nadělala z nich chudinu.
Jestli je vizí budoucího světa společnost, skládající se z 1% superbohatých a jejich služebníků - a zbylých 99% obyvatelstva bude přežívat ze dne na den z ruky do huby - no tak to jsme zase zpátky v raném středověku 😞
Jestli je vizí budoucího světa společnost, skládající se z 1% superbohatých a jejich služebníků - a zbylých 99% obyvatelstva bude přežívat ze dne na den z ruky do huby - no tak to jsme zase zpátky v raném středověku 😞
Je to fracek rozmazlenej.To nerekla ,ze tam musela letet posadka co lod musi dovezt nazpet a ona z tatinkem poleti domu pekne letadlem.dnes napadlo na zapade USA po kolena snehu a je rekordni zima na zari,ale to globalni oteplovani je svintstvo.Takze fracku stfu.
Gréta řekla to co si nikdo nepřipouští. Otravovat si do ekonečna vlastní prostředí nejde a jednou to skončí. Stejně tak jednou zákonitě skončí pohádka ekonomického růstu. A co bude pak? Před tím všichni zavírají oči.
Greta řekla to, co může kdokoliv číst všude okolo sebe. Vůbec nic nového.
Kdo z politiků řekl něco podobného narovinu?
O tom že řekla pravdu v tom, že si nesmyslně ničíme vlastní planetu snad spor není.
O tom že řekla pravdu v tom, že si nesmyslně ničíme vlastní planetu snad spor není.
Karle neni to tak hrozný, třeba u nás v ČR: vývoj množství emisí různých znečišťujících látek na našem území? Emise CO2 po válce stoupaly až do svého vrcholu na konci 70. let, kde se udržely do pádu socialismu. Poté nastala radikální očista. V 90. letech emise oxidů síry, uhlíku i dusíku více či méně strmě klesaly (většinou v řádu desítek procent). Stejně tak obsah tuhých látek/prachu. Vzpomeň na libovolné barevné fotky z Prahy 70. či 80. let. Rovněž znečištění vypouštěné do vodních toků dramaticky (opět v řádu desítek procent) klesalo. Stoupal naopak podíl čištěných odpadních vod. Důvod? Tehdejší socialistický režim na nějakou kvalitu ovzduší z vysoka kašlal. A na druhou stranu, což se dnes relativně málo ví, nově nastupující garnitura téma očisty životního prostředí vzala velmi vážně. Kdo by to byl řekl, že zrovna za vlád Václava Klause (1992-1997), ať již na tom měl větší či menší zásluhu, proběhla takováto radikální očista? Investice na ochranu ŽP do roku 1997 setrvale rostou. Vrchol přichází právě v roce 1997, kdy investice na ochranu ŽP tvořily 40 mld Kč. Dnes, kdy se rozpočet téměř ztrojnásobil, jsou investice na ochranu ŽP přinejlepším stejně vysoké. (zdroje: ČSÚ, ČHMÚ, MF a MŽP).
Globálně v (dle našeho pojetí) civilizovaném světě se za poslední dekády přístup governmentu k ochraně životního prostředí rovněž dramaticky zlepšil. Kdyby to tak nebylo, neřešíme EV, není žádná dieselgate a mraky dalších příkladů víš jistě sám.
Také si myslím, že o přírodu a Zemi je třeba pečovat a že přichází změny klimatu. Ale vadí mi, když se cokoli komunikuje a prosazuje způsobem, který rozděluje. Ostatně důsledky takového konání vidíme u nás v podání Zemana, Babiše a spol. Gretu považuji za stejnej ksindl. Jeremy to vystihl přesně.
Globálně v (dle našeho pojetí) civilizovaném světě se za poslední dekády přístup governmentu k ochraně životního prostředí rovněž dramaticky zlepšil. Kdyby to tak nebylo, neřešíme EV, není žádná dieselgate a mraky dalších příkladů víš jistě sám.
Také si myslím, že o přírodu a Zemi je třeba pečovat a že přichází změny klimatu. Ale vadí mi, když se cokoli komunikuje a prosazuje způsobem, který rozděluje. Ostatně důsledky takového konání vidíme u nás v podání Zemana, Babiše a spol. Gretu považuji za stejnej ksindl. Jeremy to vystihl přesně.
Na jednej strane nie som zastáncom podobných extrémnych riešení, na druhej strane súhlasím, že je potrebné "niečo" robiť. Problém je, že naše snahy sú často bez nejakého efektu. Napríklad elektro-autá a podobné "eko" záležitosti. Chcel by som vidieť, koľko z tých mladých, ktorí dnes demonštrujú na námestiach sa zriekne svojho moderného mobilu, značkového oblečenia, drahých topánok, ktoré im kúpili rodičia, cestovania... a začnú žiť v súlade s prírodou - niekde v komunite v lese v hlinenom dome, budú si pestovať vlastné obilie, chovať vlastné zvieratá... Ako kedysi naši prarodičia.
Možno stačí spomaliť dnešný rozvoj. Nekupovať nové veci (autá, elektroniku, odevy...), menej cestovať do ďalekých krajín... Bude to znamenať isté zhoršenie životnej úrovne. Časom si zvykneme a zrejme nám to už nebude chýbať, keďže nám postačí málo.
Možno stačí spomaliť dnešný rozvoj. Nekupovať nové veci (autá, elektroniku, odevy...), menej cestovať do ďalekých krajín... Bude to znamenať isté zhoršenie životnej úrovne. Časom si zvykneme a zrejme nám to už nebude chýbať, keďže nám postačí málo.
Greta je hysterický parchant.Rodiče by jí měli vybouchat tu její nehoráznou hubu.
Jak se opovažuje říci že naše generace jí vzala dětství.Žije v míru jen díky našim dědům, strýcům a tatínkům.
Greta je hysterický psychopat. a proto je nebezpečná.
Jak se opovažuje říci že naše generace jí vzala dětství.Žije v míru jen díky našim dědům, strýcům a tatínkům.
Greta je hysterický psychopat. a proto je nebezpečná.
Lidé z český Akademie věd sou taky hysterický = chceš jim vybouchat jejich nehorázný huby?
Asi nevim co tvuj děda, strýc a táta maj s mírem ve Švédsku = ale o to nejde = de o to že sis usmyslel = že to co řiká zhruba 97% vědců = přece MUSÍ bejt BLBOST = to přece NEMŮŽE bejt pravda
Nebo? 😉
Asi nevim co tvuj děda, strýc a táta maj s mírem ve Švédsku = ale o to nejde = de o to že sis usmyslel = že to co řiká zhruba 97% vědců = přece MUSÍ bejt BLBOST = to přece NEMŮŽE bejt pravda
Nebo? 😉
Keď sa to tak vezme, tak všeobecne "díky našim dědům, strýcům a tatínkům" tu boli aj vojny a všetky problémy. Ktovie ako by sme žili, keby boli len ľudia s kladnými vlastnosťami.
Díky našim dědům a tatíkům je tu taky veškerý pokrok - domy, nemocnice, civilizace, my... prostě všechno 😊
Greta a gretenic boys & girls by rádi OSTATNÍM naplánovali snížení životní úrovně ideálně někam před začátek průmyslové revoluce, čili vrátit se 200 let zpět - ovšem s tím, že tyto limity a omezení by se JICH SAMOTNÝCH NETÝKAL... Zajímalo by mne, kdo z těchto zelených blouznivců by dokázal takovýmto rurálním způsobem života fungovat déle, jak týden 😊
Masivní deinsdustrializaci pod vedením pokrokové mládeže zkoušeli mj i v Demokratické Kampučii za soudruha Pol Pota. Města se zrušila a všichni se přesunuli do zemědělských komun, kde makali od nevidím do nevidím a řečeno moderně "snižovali svou karbonovou stopu"
I ty popravy byly takové ... ekologické 😞 Krumpáčem do zad, motykou do lebky - a zahrabat na pole jako hnojivo 😞
Ale mám "takový nějaký" pocit, že jim to tam nějak moc neprosperovalo
V dnešní době globální globalizace má přece každý možnost odvrhnout jho té proklaté moderní civilizace - a žít "tak ňák" ekologicky a v souladu s matkou přírodou. Maně mne napadají američtí Amišové. Ale jest mi se obáváti, že kdyby Greta (a její věrně následující Greténi a Greténky) měli zkusit NA VLASTNÍ KŮŽI realitu toho, co by ve svých vlhkých snech rádi nadekretovali ostatním, asi by je to nadšení brzy přešlo.
Z toho by se možná dal vydefinovat i přírodní zákon, že za (skoro) každou URPUTNOU snahou něco zakázat ve jménu DOBRA stojí
(1) třeskutá hloupost rádobyzakazovače - který o podstatě věci neví zhola nic
nebo
(2) epochální vychcanost téhož - protože to, co by druhým rád zakázal, sobě samotnému by chtěl ponechat
Greta a gretenic boys & girls by rádi OSTATNÍM naplánovali snížení životní úrovně ideálně někam před začátek průmyslové revoluce, čili vrátit se 200 let zpět - ovšem s tím, že tyto limity a omezení by se JICH SAMOTNÝCH NETÝKAL... Zajímalo by mne, kdo z těchto zelených blouznivců by dokázal takovýmto rurálním způsobem života fungovat déle, jak týden 😊
Masivní deinsdustrializaci pod vedením pokrokové mládeže zkoušeli mj i v Demokratické Kampučii za soudruha Pol Pota. Města se zrušila a všichni se přesunuli do zemědělských komun, kde makali od nevidím do nevidím a řečeno moderně "snižovali svou karbonovou stopu"
I ty popravy byly takové ... ekologické 😞 Krumpáčem do zad, motykou do lebky - a zahrabat na pole jako hnojivo 😞
Ale mám "takový nějaký" pocit, že jim to tam nějak moc neprosperovalo
V dnešní době globální globalizace má přece každý možnost odvrhnout jho té proklaté moderní civilizace - a žít "tak ňák" ekologicky a v souladu s matkou přírodou. Maně mne napadají američtí Amišové. Ale jest mi se obáváti, že kdyby Greta (a její věrně následující Greténi a Greténky) měli zkusit NA VLASTNÍ KŮŽI realitu toho, co by ve svých vlhkých snech rádi nadekretovali ostatním, asi by je to nadšení brzy přešlo.
Z toho by se možná dal vydefinovat i přírodní zákon, že za (skoro) každou URPUTNOU snahou něco zakázat ve jménu DOBRA stojí
(1) třeskutá hloupost rádobyzakazovače - který o podstatě věci neví zhola nic
nebo
(2) epochální vychcanost téhož - protože to, co by druhým rád zakázal, sobě samotnému by chtěl ponechat
Greta je hlavně nemocný dítě. Přijde mi nechutný si na ni přiživovat popularitu a udělat si z ní maskota.
Na druhou stranu, když se může vyjadřovat Hamunasakra, tak proč ne Greta.
Na druhou stranu, když se může vyjadřovat Hamunasakra, tak proč ne Greta.
Planetu každý den zanášíme chemií, chrlíme statisíce tun plastu na totální nesmysle, do zemědělské půdy lijeme jedy, chrlíme statisíce tun jedovatých splodin, vypouštíme kyseliny, ropné produkty a veříme že to nemá na naše životy žádný vliv. A když někdo řekne, že je to špatně tak jí označíme za nemocnou a rozcapenou?
Kdo je tady nemocný, kdo zavírá oči před skutečností?
Kdo je tady nemocný, kdo zavírá oči před skutečností?
On někdo věří že to nemá na naše životy vliv? To sis ale zrovna vymyslel. Greta neni nemocná proto že opakuje to, co před ní řeklo mnoho lidí. Je nemocná proto že prostě nemocná je. Má aspergrův syndroma obsedantně kompulzivní poruchu.
Super Hendly. Zopakuju nejapné otázky?
Kolikrát měsíčně stojíš před čínskou ambsadáou s transparenty a peticemy za nelegální kácení sibiře? Kdy si tam odjel hasit a kdy pojedeš do Jižní ameriky hasit? Kdy jdeš čistit plasty z oceánu, kdy jdeš zachranovat Aralské jezero, z něhož sůl rozpouští ledovce až v himalýjích, kam jí zanáší vítr.
Co fukušima, jaderné bomby a rekatory v oceánech, taktéž jaderný odpad tam schozený, sopky, námořní doprava, letecká doprava vozící cetky z asie do celé evropy a USA?
Až tohle vyřešíš, můžeš začít řešit auta.
Kolikrát měsíčně stojíš před čínskou ambsadáou s transparenty a peticemy za nelegální kácení sibiře? Kdy si tam odjel hasit a kdy pojedeš do Jižní ameriky hasit? Kdy jdeš čistit plasty z oceánu, kdy jdeš zachranovat Aralské jezero, z něhož sůl rozpouští ledovce až v himalýjích, kam jí zanáší vítr.
Co fukušima, jaderné bomby a rekatory v oceánech, taktéž jaderný odpad tam schozený, sopky, námořní doprava, letecká doprava vozící cetky z asie do celé evropy a USA?
Až tohle vyřešíš, můžeš začít řešit auta.
Je v podstate #$%#% svojim vyjadrovanim a umyselne to prehana, aby bolo o com tocit a debatovat. To je snad kazdemu jasne z X dielov topgyru. Ale redakcia musela byt stastna, ze mala zase navnadu.
Konečně se někdo odvážil odsoudit to nehorázné vystoupení nemocné, zneužité a podle rozšířených zornic v dobře nasvíceném prostředí i zfetované holčiny.Jak je možné,že lidé napadení tímto projevem jí ještě tleskali.Je to důkaz,že se civilizace řítí do sebezničení naprosto neadekvátními reakcemi na vznikou situaci.Kdyby se mladá ubytovala v zemljance,oblékala se do zvířecích kůží,které by mimo jiné nesměla lovit kvůli jiné skupině fanatiků,kdyby se živila dary přírody,šla by tak příkladem a získala by i můj obdiv.Takto jen svým jednáním získala z mé strany opovržení.
Clarkson celý život vychovává lidi ke konzumu. Jestli by se někdy vybíral král konzumu, tak Clarkson by byl na předních příčkách. Tomu na přírodě nikdy nezáleželo.
A priroda uz se brani: ztrata zajmu o sexualni aktivity u mladych a drasticky rust vyskytu homosexuality.
Nebot homosexualni pary deti nemaji, takze pocet lidstva bude klesat.
Nebot homosexualni pary deti nemaji, takze pocet lidstva bude klesat.
Jak Clarksona nemusím, tak tady má plnou pravdu. Dívenka ještě pořádně neví, že nějaký svět funguje a auž by chtěla rozdávat rozumy...
Milé děvče jen z tvého značkového profi oblečení by se najedlo několik chudých rodin ty tvá rodina a hlavně tvůj nerozvážný a slabí otec jste jasným produktem konzumní společnosti a to narážím na to že patrite do bohaté prominentní rodiny která generace profitovala z přírody a to včetně tebe. tvoje hračky než tě díky tvému syndromu chytil amok a tatínek ti zaplatil tvou cestu byly umělohmotné panenky jsou take vyrobené z ropy každá tvá cesta je zaplacena z cizích kapes a ty si jen loutka co ještě nemá ani ponětí že na tobě teď všichni vydělávají .Ty sama si se už stála výdělečnou na svém protestu a to se nebavím že chodíš před celým světem za školu .Si jen malá nemocná lharka která manipuluje se svým otcem a ten udělá co chceš prostě rozmazlený dobře oblečený najezeny spratek za školou .Taky si prý nechávala platit jméno jasná ukázka konzumního myšlení a demagogie malé holky .Tvůj otec je jen maňásek nechtěl bych být tvůj otec stebou musí být peklo si jen malí usurpator který za pár let najde jiny cíl kvůli kterému se musí každý zbláznit. Je mi tě líto.