Testy
O VW Caddy to zrejme platí najviac, resp. aspoň si to vo VW myslia. Tak konštrukčne a morálne zastaralé auto v Európe už nevyrába asi nikto. Aj Dacia mi príde modermejšia.
Je vidět, že ty sériové jsou na konci s dechem, auto je prázdné, přesto zřetelně padá na zadek.
Za tu cenu namiesto varenia polievok z vrecuska, si v normalnom aute mozes davat par rokov steaky.
už som to našiel na ich stránkach. Za komplet 74.900 bez DPH, 90.629 s DPH. Zadarmo to teda neni ani zďaleka.
Však bicykl pohánějí nohy. A elektrobicykl nohy a baterie. Elektro je samostatná disciplína, ať si každý vybere na čem chce jezdit, nic špatného na tom nevidím
tohle má smysl jen pro někoho, kdo takové auto potřebuje k podnikání. Ale být to já, tak si ty bedničky postavím sám. A postavím si to jako mini kuchyňku uvnitř, viděl jsem to na videu nějakého Němce a dávalo to smysl - vařilo se v sedě. Ta postel 110 cm je totiž moc úzká a lepší je pak střešní box se stanem, rozbalené to je do minuty a prostoru víc.
Já tam čtu, že sada z testu stojí 90t (ne, že by to bylo zadarmo). Pokud chceš jen postel nebo jen kuchyni, pak to stojí ty sumy. Já jsem čekal ještě vyšší cenu.
Elektrokolo je v ceskom jazyku vopruz jako prase. Bicykel maju pohanat nohy nie bateria. Som cyklista, tak som musel, prepac...
To je relativní, cenu nemá cenu komentovat, mojí optikou to není moc. Nemáš na to - postav si to. Máš na to - kup si to. ízi pízi.
tabulka s technickymi udajmi? vzdy bola dole pod pisanym textom ( bez ohladu na to na ktorej strane testu sa nachadzame ) .... teraz nikde nic... sila ... 😒
snad ju este doplnite .... :yes:
snad ju este doplnite .... :yes:
A plnohodnotný obytňák u VW nepostavili ještě vůbec žádný