Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

MotorCity Europe MC1: rodí se nový britský supersport

9 komentářů

staňa
To je úplně nádherný auto. Fakt mě to vzalo dech. Jen kolik asi bude stát, asi hodně takže nic pro mě ale je coooooooooooool!!!!
a hlavně z boku to drží linii audi r8
Valverine
Já si spíš nezv(i)knu na tfůj češtin, sloh a úroveň projevu. To je na mě moc silná káva. >😒]
no soráč ale takovýhle auto je dost nezvik. Ten předek je fokt nějakej nezviklej a o zadku ani nemluvim. Jako neřikam že je to nezviklí ... to ne. Jenom ten zadej je dost divnej. A mam takovej dojem že tam dali nějakej motor od bmv, nebo vod nějaký jiný firmy, ale asi to nebude orygoš. Vždyť vývoj novýho motoru neni levná věc, ale vyplatí se. To sei pak auto hned líp pozumí se spojkou a tak dále a tak dále. No... doufam že ještě přídou s něčim novim, co nevipadá tak rozdrobeně.
Pekne, ale uverim, az ked bude na cestach. Tento britsky "cottage industry" (kolibovy priemysel) vyroby aut na kolene nema dobre renome.
Dylan McKay
Kamaráde, gratuluju k článku, a už se těším na další!
A příště nebuď tak skromný, R.....o! 😉
evokuje mi to BMW Nasca..mozno tou cierno striebornou kombinaciou.
inak britske auto s volantom na europskej strane 😄
Ať se na to auto podívám z jakékoliv strany, tak se mi fakt hooodně líbí. Ten zadní černý "plast" místo zadního okna mi připadá, že je z batmobilu od Batmana 😄 Povedené autíčko.
Možná je to jen o zvyku, ale to auto vypadá tak trochu, jako by bylo slepé...