Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Spy Photos: Peugeot 3008 - vstoupí mezi opravdová miniMPV?

10 komentářů

Blue Sun
Zatím z té zaplachtované krabice nejde poznat vůbec nic. Jen doufám, že podědí více genů z Picassa, než z 308. Její záď by mu vůbec neslušela.
Desing , či spíše dresink u pažéuta je dost komická slátanina,počínaje srágolou z TPC a volně pokračující do 308čkové tlamy ve předu. :-! 8-s :no:
Slátaninou, i když ne komickou, je především Tvůj příspěvek.
vypadá to spíše jako krabice... tyhle typy aut nemusím :no:
Klaudius
Vozil si sa niekedy v MPV? Predpokladám že nie, inak by si to nenapísal.
ty ses asi magor vid ... on tady jen napsal ze se mu tyhle auta nelibi a ty hned z nej udelas *! proc predpokladas, ze ne? treba jo a jen ho nezaujaly!
Pozri sa do zrkadla, uvidíš magora. Čo z neho kto urobil? Iba ak ty, resp. niečo si domyslela tvoja "múdra" hlava. Ten clovek posudzoval evidentne celú triedu áut podla vzhladu, takze nic ine o nich asi nevie. Auto je aj o niecom inom ako je vzhlad a dojem.
lancer24
ako si ho mame predstavovať? peugeot design čosi napovie nafuknuty mix 308čky a 207čky ,kvalita samozrejme lepšia,obrovska tlama aj svetla...Ano,PSA bude mať dve MPVčka v triede dufajme,že 3008čka bude siahať Picassu aspon po päty...
Klaudius
Zatiaľ si ho predstavuj ako chceš. Ale keď už počítaš MPV od PSA, tak spočítaj všetky. Stále sa vyrába a predáva Xsara Picasso. Okrem toho C4 Picasso a Grand C4 Picasso. O triedu vyššie máš C8 a P806. Za miniMPV sa môže počítať P1001. Takže P3008 nebude iba druhým členom rodiny. Veľkostne bude, povedal by som, situovaný zrejme pod C4 Picaaso, teda trošku menší, asi ako súčasný Scénic.
lancer24
ako som písal v triede,mal som tam dať v danej triede...takže asi tak samozrejme PSA ma viac MPV ako si písal hore.Ja by som ho tipoval na dvojičku C4 Picassa