Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Ford Focus Celebration: sleva 90 tisíc Kč pro nejprodávanější verze

34 komentářů

Daves ma
Nicméně i tak si po dokončení zkus doplnit vzdělání nějakou praxí...abys nebyl jako synovec,který dělá půl roku po absolvování VUT-FSI projektanta a když došlo na řeč,co že to navrhuje(btw-pro auta), tak mi začal povídat naprosté pitomosti,neb na VŠ jej to nikdy nepotkalo.Neposkvrněn vědomostí v oboru.Dal jsem mu 4 VŠ učebnice o konstrukci motorů,nějaké tovární materiály a aby to měl snazší,vysvětlil-jeho část do firmy,zbytek musí v souvislostech sám.Už mu seplo,že musí i něco jiného,než mít v hlavě jen fotbal,hospodu a ženské.Že musí začít natvrdo studovat,když je už tím inženýrem. 😉
Ford nema automat ktery zvladne vic jak 85Kw? >😒]
skejpa
kdyz jedu obcas s polem (1,4i) tak nemam strach predjizdet. je jasny, ze s dvoulitrem je to snadny 😄 ale i s tim polem se to da. jen to chce vic soustredeni a priprav >😒]
skejpa
nevim, na co reagujes, muzes mi to vysvetlit ? ja studuju VŠ když už. A napriklad doted sem nebyl doma ale ve meste tzn. nejsem porad u pocitace ;-\
No jak se říká chytrýho napomeň a TEBE kopni... >😒] Nenapadlo tě, že tam je úmyslně snížený výkon, kvůli spřáhnutí s automatickou převodovkou? Ne, odpovím si sám... >😁 >😁 >😁
No kdyz mas problem se 100 PS predjet auto, tak budes holt muset jeste 230 000 najezdit, aby ses to naucil :-!
Aha, to mi po 230.000 km nedošlo, fakt díky.
Aaa, pan je motorar, ze?
Zkus se naucit radit a uvidis, ze se nebudes muset bat 😉
Ty jsi asi velkej frajer, vid?
Nabudúce skús podradiť,áno aj to sa dá 😉
Určitě!To co ušetří na naftě v penězích,dá svým zaměstnancům jako prémii k minimální mzdě...Taky si myslím,že když se rozdávalo,nestál ve frontě :no:
jeje
To pak majitelé Fabií, VW Polo apodobných verků, kde se všude vyskytuje HTP - ***topojede by podle tebe radši s těmi svými auty měli mít zákaz vjezdu na dálnici ne? >😁
Mám pocit, že Vám skončily školní hodiny na základce, běžte si zakopat nebo postavit sněhuláka ať celý odpoledne neprosedíte u počítače >😁 >😁 >😁 >😁 >😁
No nevím, najezdím ročně dost, ale co myslíš běžným ježděním ? Že si strachy netroufneš předjet auto před tebou ? Potom stačí.
To jako chces rict ze ti na bezny jezdeni nestaci 100 koni? Tak vrat ridicak :-!
Barva sleze všem, ale z těch vibrací tvého nafťáku. Mimochodem - taky patříš mezi ty, kteří tvrdí, že jim diesel ušetří >😁 ?
>😁 >😁 >😁 aaaa, další, co dostal řidičák omylem...
Přesně naopak - než se rozjedeš, tak máš další auta nalepená ve zpětném zrcátku.
ja vlastnim to traktorove sialenstvo menom TDI konkretne Audi A4 2,5 Tdi quatrro 179 PS...
tak potom si drz zrkadla s tvojim benzinacikom ked ta predbehnem lebo zrejme ti zotre aj tu fordacku farbu z toho :-!
skejpa
pockej, to chces jako rict, ze je ta jedna sestka tak silna, ze strci do kapsy celej provoz co potkavas na silnici ? hh, to asi moc nejezdis...
skejpa
:yes: lol
Hovořil jsem o nízkém výkonu pro běžné předjíždění ( ne závodění ), tak sem nepleť nízkou spotřebu, jasné ? Jinak pod kapotou pouze benzín.
ty asi vůbec nevíš o čem mluvíš.už pár let s tim jezdim a je to velice povedenej motor ostatně jako celá řada Zetec.jedim kolem 7 litrů najeto 180000km a nulovou spotřebu oleje.o tom si můžou ostatní motory jenom nechat zdát hlavně VW ....je to ideální motorizace.pokud chce někdo závodit tak pro něj je nabízená verze ST.zřejmě patříš k těm co vlastní jedno traktorové šílenství jménem TDi a myslej si jakou nemaj káru ;-\
pobavily mě diesely... 1,8 TDCi (85kW, 280Nm) 2,0 TDCi (81kW, 265Nm) aneb s vyšším objemem nám klesá výkon... "Ford, nic není nemožné" anebo " Ford, simply clever" >😁
tobě se to nezdá dostatečný důvod ?
Dobrá ? Zkus s 1,6 vyjet z vedlejší na hlavní a provoz se ti naskládá do zpětného zrcátka, komplet !
jeje
Tu 1,4 fakt nebrat, je dobrá tak maximálně do města, ale stokoňová 1,6 je pocitově moc dobrá, jde výborně odspodu a má i výkonovou špičku, když se točí a kupodivu stačí i v kombíku...
Blue Sun
Nechápete, že to je forma ekologické daně?? Chceš silný motor (vyšší spotřebu a emise)? Tak zaplať a nečekej bonus... >😒]
To je důvod ?
Protože jsou masově prodávané? 😉
to auto vypadá opravdu dobře, ale je fakt, že by mohli výhodu poskytnout i silnějším verzím
Proč jsou neustále zvýhodňovány slabé motorizace ?