Ekonomika
0
Proč jsou neustále zvýhodňovány slabé motorizace ?
0
Protože jsou masově prodávané? 😉
0
To je důvod ?
0
tobě se to nezdá dostatečný důvod ?
Nechápete, že to je forma ekologické daně?? Chceš silný motor (vyšší spotřebu a emise)? Tak zaplať a nečekej bonus... >😒]
Tu 1,4 fakt nebrat, je dobrá tak maximálně do města, ale stokoňová 1,6 je pocitově moc dobrá, jde výborně odspodu a má i výkonovou špičku, když se točí a kupodivu stačí i v kombíku...
Dobrá ? Zkus s 1,6 vyjet z vedlejší na hlavní a provoz se ti naskládá do zpětného zrcátka, komplet !
ty asi vůbec nevíš o čem mluvíš.už pár let s tim jezdim a je to velice povedenej motor ostatně jako celá řada Zetec.jedim kolem 7 litrů najeto 180000km a nulovou spotřebu oleje.o tom si můžou ostatní motory jenom nechat zdát hlavně VW ....je to ideální motorizace.pokud chce někdo závodit tak pro něj je nabízená verze ST.zřejmě patříš k těm co vlastní jedno traktorové šílenství jménem TDi a myslej si jakou nemaj káru ;-\
Hovořil jsem o nízkém výkonu pro běžné předjíždění ( ne závodění ), tak sem nepleť nízkou spotřebu, jasné ? Jinak pod kapotou pouze benzín.
ja vlastnim to traktorove sialenstvo menom TDI konkretne Audi A4 2,5 Tdi quatrro 179 PS...
tak potom si drz zrkadla s tvojim benzinacikom ked ta predbehnem lebo zrejme ti zotre aj tu fordacku farbu z toho :-!
tak potom si drz zrkadla s tvojim benzinacikom ked ta predbehnem lebo zrejme ti zotre aj tu fordacku farbu z toho :-!
Barva sleze všem, ale z těch vibrací tvého nafťáku. Mimochodem - taky patříš mezi ty, kteří tvrdí, že jim diesel ušetří >😁 ?
pockej, to chces jako rict, ze je ta jedna sestka tak silna, ze strci do kapsy celej provoz co potkavas na silnici ? hh, to asi moc nejezdis...
Přesně naopak - než se rozjedeš, tak máš další auta nalepená ve zpětném zrcátku.
To jako chces rict ze ti na bezny jezdeni nestaci 100 koni? Tak vrat ridicak :-!
No nevím, najezdím ročně dost, ale co myslíš běžným ježděním ? Že si strachy netroufneš předjet auto před tebou ? Potom stačí.
Zkus se naucit radit a uvidis, ze se nebudes muset bat 😉
To pak majitelé Fabií, VW Polo apodobných verků, kde se všude vyskytuje HTP - ***topojede by podle tebe radši s těmi svými auty měli mít zákaz vjezdu na dálnici ne? >😁
pobavily mě diesely... 1,8 TDCi (85kW, 280Nm) 2,0 TDCi (81kW, 265Nm) aneb s vyšším objemem nám klesá výkon... "Ford, nic není nemožné" anebo " Ford, simply clever" >😁
Mám pocit, že Vám skončily školní hodiny na základce, běžte si zakopat nebo postavit sněhuláka ať celý odpoledne neprosedíte u počítače >😁 >😁 >😁 >😁 >😁
nevim, na co reagujes, muzes mi to vysvetlit ? ja studuju VŠ když už. A napriklad doted sem nebyl doma ale ve meste tzn. nejsem porad u pocitace ;-\
Nicméně i tak si po dokončení zkus doplnit vzdělání nějakou praxí...abys nebyl jako synovec,který dělá půl roku po absolvování VUT-FSI projektanta a když došlo na řeč,co že to navrhuje(btw-pro auta), tak mi začal povídat naprosté pitomosti,neb na VŠ jej to nikdy nepotkalo.Neposkvrněn vědomostí v oboru.Dal jsem mu 4 VŠ učebnice o konstrukci motorů,nějaké tovární materiály a aby to měl snazší,vysvětlil-jeho část do firmy,zbytek musí v souvislostech sám.Už mu seplo,že musí i něco jiného,než mít v hlavě jen fotbal,hospodu a ženské.Že musí začít natvrdo studovat,když je už tím inženýrem. 😉