Novinky
Měly by se EV přikázal a pak zavřít elektrárny nebo naopak?
Hlavně by měli západoevropští voliči z Bruselu vykopat tu zeleno-genderovou-marxistickou pakáž!
Elektromobilita a obnovitelné zdroje energie se přece vzájemně doplňují.
PS: Já bych se zeptal spíše na to, jaká je jiná alternativa pro města plná smogu ze stále stoupajícího počtu spalovacích aut.
PS: Já bych se zeptal spíše na to, jaká je jiná alternativa pro města plná smogu ze stále stoupajícího počtu spalovacích aut.
Smrad a hluk. Aj tú druhú položku sa banda dementov snaží zachovať, lebo vraj len hlučné auto nie je nebezpečné.
1. Postupné omezovaní provozu vozidel, která neplní žádné Euro, Euro 1, Euro 2, Euro 3 ... velmi levné a velmi účinné. Většina soukromých osob si nemůže dovolit kupovat EV za mega, ale slušnou ojetinu s vyšší Euro normou ano.
2. Je paradoxní, že do EV se montují vnější reproduktory pro generování hluku. Ale je to skutečně tak, že sluch je prostorově velmi důležitý orientační prvek. Zkus si strčit do uší tampony a pak se pohybuje na frekventovaných místech, přechodech, jednosměrkách ...
2. Je paradoxní, že do EV se montují vnější reproduktory pro generování hluku. Ale je to skutečně tak, že sluch je prostorově velmi důležitý orientační prvek. Zkus si strčit do uší tampony a pak se pohybuje na frekventovaných místech, přechodech, jednosměrkách ...
ad 2. byl sem v https😐/bzzzt.cz/…e-jen-par-minut/ a ne pár minut ale za pár vteřin si docela těžce rozhozenej 😄
Bod 1 se prakticky eliminuje sám. Vždyť ty auta už končí životnost, takže lidé si auta postupně obměňují. Nemyslím, že by tam bylo nutná represe a omezování. Ve velkých městech, kde se obměňují auta rychleji těch aut s Euro 1 i 2 moc už nepotkáte. Vždyť Euro 4 jsou na trhu tuším někdy od 2002, a to už je víc jak 15 let provozu.
Problém je že emise no problem https😐/www.idnes.cz/…856_automoto_fdv sou v reálu až od Euro 6
Čest starším výjímkám = a viz i tahle tabulka sou takový, ale viz měření i tady v Česku = sou i osobní auta chrlící jak 10 autobusů. A sou jich tu statisíce
Takže by to chtělo vjezd do center velkoměst = od Euro 6 což neni ani vzdáleně reálný
Čest starším výjímkám = a viz i tahle tabulka sou takový, ale viz měření i tady v Česku = sou i osobní auta chrlící jak 10 autobusů. A sou jich tu statisíce
Takže by to chtělo vjezd do center velkoměst = od Euro 6 což neni ani vzdáleně reálný
Podle toho je videt, ze ani euro 6 obecne neni jistota plneni emisi. Pořád věřím alespoň euro 6d-temp a doufám, že v budoucnu nebudu zklamán.
Vždyť v ty tabulce splnuje limit tak 1/4 aut pouze
Vždyť v ty tabulce splnuje limit tak 1/4 aut pouze
No v první řadě a je úplně jedno jakou emisní třídu to auto má, je to o tom, v jakém stavu ten člověk dané auto má. Pokud ho udržuje v bezvadnem stavu, tak vypustí méně emisí, než člověk, který má auto sice modernější, ale na jeho údržbu zcela kašle.
A bohužel ať je to jak chce, tak v ČR se staráme o auta opravdu tragicky.
A bohužel ať je to jak chce, tak v ČR se staráme o auta opravdu tragicky.
Jo opravuju = do měst až od Euro 6d-temp 😒
Tam to snad už je bude v pořádku = teď se to sleduje přece jen MNOHEM víc
Tam to snad už je bude v pořádku = teď se to sleduje přece jen MNOHEM víc
Koukám, že se redakce vrátila ke kdysi oblíbenému tématu chatů s odborníky z autoprůmyslu. Ale zrovna tady to vidím na propadák a tipuji, že tento pán žádnou velkou diskuzi nerozproudí. Jen můj názor, ale zítřek mi dá za pravdu.
Já rozhodně nejsem nějaký brutální zanícený odpůrce elektromobilů. Ale pochybuji, že se to stane masovou záležitostí jako jsou spalovací motory.
Uvažoval jsem o elektromobilu, ale prostě to je pro mě úplné sci fi. Nejzásadnější problém vidím v tom, že to nemám kde dobíjet. Bydlím v Praze a stojím v patrových garážích, kde je asi tak jedna zásuvka na patro...no možná na dvě patra, protože na našem jsem žádnou nenašel.
Druhá věc, co mě překvapilo, byl poměrně velký hluk při jízdě, jel jsem s Pulsarem a překvapila mě vysoká hlučnost v interieru.
Další věc je dojezdová vzdálenost, jezdím do hor a dobíjení po cestě by pro mě znamenalo poměrně značnou zajížďku k nejbližší dobíjecí stanici.
Bez pohodlného dobíjení pro každého člověka to nemá šanci na výrazný masový úspěch.Protože co když stojí někdo na ulici, jak to dobije. Těžko vytáhne kabel z okna paneláku.
Nevím. Upřímně si myslím, že tlak bruselu na čistou elektriku je nesmysl. Co bych považoval opravdu za ekologické a opravdu velmi dobré, je prosazování hybridů. To mi přijde úplně ideální. V Praze bych si to přepnul na elektriku a mimo město krásně na benzín a dobíjel bych si baterku pro jízdu po Praze a hned by se zlepšilo ovzduší.
Hybridy měli krásně nášlápnuto, ale přijde mi, že snad mimo toyoty se tím nikdo nějak zvlášť nezabývá.
Uvažoval jsem o elektromobilu, ale prostě to je pro mě úplné sci fi. Nejzásadnější problém vidím v tom, že to nemám kde dobíjet. Bydlím v Praze a stojím v patrových garážích, kde je asi tak jedna zásuvka na patro...no možná na dvě patra, protože na našem jsem žádnou nenašel.
Druhá věc, co mě překvapilo, byl poměrně velký hluk při jízdě, jel jsem s Pulsarem a překvapila mě vysoká hlučnost v interieru.
Další věc je dojezdová vzdálenost, jezdím do hor a dobíjení po cestě by pro mě znamenalo poměrně značnou zajížďku k nejbližší dobíjecí stanici.
Bez pohodlného dobíjení pro každého člověka to nemá šanci na výrazný masový úspěch.Protože co když stojí někdo na ulici, jak to dobije. Těžko vytáhne kabel z okna paneláku.
Nevím. Upřímně si myslím, že tlak bruselu na čistou elektriku je nesmysl. Co bych považoval opravdu za ekologické a opravdu velmi dobré, je prosazování hybridů. To mi přijde úplně ideální. V Praze bych si to přepnul na elektriku a mimo město krásně na benzín a dobíjel bych si baterku pro jízdu po Praze a hned by se zlepšilo ovzduší.
Hybridy měli krásně nášlápnuto, ale přijde mi, že snad mimo toyoty se tím nikdo nějak zvlášť nezabývá.
Já teda naopak miluju to ticho při vjíždění vyjíždění z garáže kdy auto jede jen na elektřinu, kde tisíce lidí můžou dobíjet. Sice sme díky tomu že to je přímo PROTI soukromejm zájmum předsedy vlády v dobíjecích místech spadli na chvost evropy a sme spolu s Rumunskem poslední = tak postupně dodělat dobíjecí místa všude = to zas takovej problém neni. Kdo nemá garáž tak v práci nebo i veřejnejch parkovištích
Rozdíl jestli po Praze dneska jela většina aut spalující z daleka putující a energeticky extrémně náročně zpracovávanou ropu = nebo teoreticky na elektřinu nebo vodík = je asi až nepředstavitelnej
Rozdíl jestli po Praze dneska jela většina aut spalující z daleka putující a energeticky extrémně náročně zpracovávanou ropu = nebo teoreticky na elektřinu nebo vodík = je asi až nepředstavitelnej
Problém je investovat 300-600 miliard do rozvodný sítě, trumbelíne, v některých vesnicích už nedovolují připojit ani další baráky do sítě nebo jen na svícení, ne na topení elektrikou protože nestačí kapacita vedení.
Nebo nápady typu dobíječky budou u lamp veřejného osvětlení a někde maj lampy ještě z roku 1975 😄 Tam půjde s investicí 10 kč připojit dobíječka vid, zapoj aspoň občas MOZEK!
Kdo bude měnit ty dráty , transformátory, stožáry atd? Kdo to bude platit? zas my vid, danoví poplatníci a kilowatka bude za 20 kč.
Děkujeme - NECHCEME!!!
Nebo nápady typu dobíječky budou u lamp veřejného osvětlení a někde maj lampy ještě z roku 1975 😄 Tam půjde s investicí 10 kč připojit dobíječka vid, zapoj aspoň občas MOZEK!
Kdo bude měnit ty dráty , transformátory, stožáry atd? Kdo to bude platit? zas my vid, danoví poplatníci a kilowatka bude za 20 kč.
Děkujeme - NECHCEME!!!
to jako ze kdyz mam spotrebu skoro 20MWh rocne a pripojim k tomu 2 elektromobily s cca 8MWh na (dohromady) 40tis km, tak kvuli tomu zkolabuje sit???
kazdopadne az k tomu dojde, tak uvidm ten rozdil dat za benzin rocne 100tis + 40tis za servis, nebo za elektriku 20tis a za servis velky kulovy
kazdopadne az k tomu dojde, tak uvidm ten rozdil dat za benzin rocne 100tis + 40tis za servis, nebo za elektriku 20tis a za servis velky kulovy
Boha ty jsi takovej šašek, to se nedá číst ty ulhaný kydy.
Mekotáš tu o energeticky náročném zpracováním ropy a propaguješ tu výrobu vodíku elektrolýzou, ten výrobní závod,k pokud by měl stejnou denní kapacitu jako rafinerie spotřebu o 250% energie víc!!!!!!
Větrníky tam kde není moře a mořeské břehy nefouká v bezvětří nic nedávaj a fotovoltaika v zimě taky ne.
Tak čím to chce nahradit šašku, USA 80% uhlených elektráren nahrazuje PLYNEM, pro méně chápavé ještě jednou - P L Y N E M !!!
Mekotáš tu o energeticky náročném zpracováním ropy a propaguješ tu výrobu vodíku elektrolýzou, ten výrobní závod,k pokud by měl stejnou denní kapacitu jako rafinerie spotřebu o 250% energie víc!!!!!!
Větrníky tam kde není moře a mořeské břehy nefouká v bezvětří nic nedávaj a fotovoltaika v zimě taky ne.
Tak čím to chce nahradit šašku, USA 80% uhlených elektráren nahrazuje PLYNEM, pro méně chápavé ještě jednou - P L Y N E M !!!
USA: o 6,84% nižší registrace hybridů a EV
u nás 1%, v EU 2%
ale tady bude pán věštit z křišťálové koule
Hele tenhle víkend si mě dostal = ty fakt doteď nevěříš nechápeš nerozumíš = že naftu musíme desítkama miliard zvýhodňovat na úroveň benzínu? Jinak je v osobních autech neprodejná?
Tak pán snad nebude většit = ale věci rozumí = tzn. ví o ní třeba o 99,99% víc než ty. Aspoň doufám 😄
Ty sám o sobě NEVÍŠ že si celkem neznalej zpátečník = co jak se ukázalo má problém i pochopit nebo přijmout = to obří gigantický zvýhodňování nafty?
byt to stejne, litr nafty stoji na stojanu o 4-5kc vic
jenze spalenim 1 litru naftu ziskas o 10% vic energie a vypustis o 10% vic CO2
tedy 1 litru nafty odpovida 1.1 litru benzinu, tedy ve spotrebni dani 10.95 vs. 14.12.
zbytek snad zvladnes
a tem 100mld z nafty😒br /> 5mld litru nafty za rok krat 10.95 je 60mld
polovina z toho je plus DPH 21%, tedy celkem cca 66mld do statni kasy z nafty
Cítíš ten rozdíl? 😉
Jinak viz já 13😁2 https😐/www.auto.cz/diskuse/73626/1?… a je vhodný si přečíst fostekův příspěvek na kterej reaguju = fakt je to s váma prča 😁
standardni zalezitost
zadny problem
Chtěl jsem to citovat, bohužel/naštěstí je tam tvůj příspěvek ( a ne jeden ) smazan, že porušoval pravidla diskuze. Takže si asi každý může udělat obrázek kdo se jak choval. Asi jsi do teď nepochopil, že mne tvoje OT bylo úplně jedno a nijak jsem ho neřešil, narozdíl od označování lidí imbecily jen proto, že s tebou nesouhlasí.
Vlákno nás dvou nijak promazané není. Kde na tebe útočím? Budu rád, když odcituješ.
"Když si tu povídáte s Ozzmanem kde jste si půjčili auto a kudy jste jeli, má na to někdo de.ilní kydy?"
Ad hoc, že mám de*ilni kydy, i kdyz mi je tvůj ot úplně jedno, na který ani nereaguju...
I když, teď kdyz to čtu znovu, možná to bylo myšleno jinak, nemam problem se omluvit za špatné pochopení textu.
Ty jsi to teda vystihl :yes: :yes: :yes: 😁 😁 😁
Co mě trochu mrzí a docela štve = že když si lidi jako ty pak zpětně ověří že se spletli a jak to je = tak místo sorry nebo dík = se začnou chovat jako Jerry.Gunman = urážet napadat lhátbejt agresivní a já nevim co
A za to vaše pojetí makroekonomie = si toho Pata a Mata prostě ZASLOUŽÍTE :-!
Já si nic neověřil. Ty si snad myslíš, že sem s tebou v týhle hovadině začal souhlasit? Já jen konstatoval, že rozdíl ve spotřební dani na benzín a naftu je 2 koruny. To sem ostatně ani nikdy nerozporoval. Ty tady ale blábolíš o dotacích. A zrovna Jerry Gunman působí na rozdíl od tebe jako inteligentní jedinec. To si ale asi taky nechtěl slyšet co?
No a výsledek je ten co padnul i v tý bedně nebo ví každej ekonom = bez toho je dieslovej motor v osobnim autě nepoužitelnej. De o největší pokřivování tržních cen jaký je = a jak trochu NEznalost tohohle faktu tak hlavně reakce na to = od místní diskutérů = je naprosto fascinující. Soupis vulgarit a urážení JEN na základě oznámení veřejně dostupný informace a v době Googlu asi i docela snadno = je prostě dechberoucí
Jinak vlastně viz já 13😁2 https😐/www.auto.cz/diskuse/73626/1?… nejdřív co fostek a pak viz já 13😁2 :-!
vetsina statu EU nastavila spotrebni dan u nafty nizsi aby podporily naftaky, ktery z nejakyho zahadnyho duvodu povazovaly a stale povazuji za cistsi a ohleduplnejsi k zivotnimu prostredi oproti benzinakum, pritom zejmena pro velky mesta je naftak stale pohromou.
bez zvyhodneni nafty nizsi spotrebni dani proti benzinu by se nafta v osobnich autech neprosadila a problemy, ktery dnes resi velky mesta by nebyly prinejmensim v takovym rozmeru jako jsou dnes.
jsou ale staty, kde to tak neni, kde si svyho zivotniho prostredi vazi a proto naftu nijak nezvyhodnuji a taky proto tam jezdi vic cistych benzinaku misto smradlavyvh a jedovatych naftaku.
byly doby, kdy se cena nafty blizila 40korunam za litr a zadna katastrofa se nekonala, od ty doby podrazilo myto na dalnicich a zavedlo se myto na mnohych jednickach a zadna katastrofa se opet nekona.
zdrazeni nafty na 40kc za litr nafty by byla adekvatni cana za znecistovani ovzdusi a zadna ekonomicka katastrofa by nenastala
Opravdu nic, na čem by se lámala výhodnost/nevýhodnost nafty.
dnes ma benzinak v prumeru tak o 20% vyssi litrovou spotrebu nez odpovidajici naftak, v prepoctu na energii nebo CO2 o 10%. mnohy moderni benzinaky jezdi o 10% litrovejch vic nez naftovej ekvivalent, tedy z hlediska spotreby enegie nebo CO2 jsou na tom velmi podobne
No pogo POPŘEL rozdílnou objemovou hmotnost = tys zjevně NEpochopil CO to v praxi znamená :-!
Jen NEchápu proč se furt hádáš a nejen ty = o věcech o kterejch prostě nic nevíte
A nejvíc mě fascinuje = že a to se stává velmi často a nemluvim jen o tobě = že ste něco nevěděli a máte tu info třeba ode mě, ale pak vy mě = vysvětlujete CO to v souvislostech znamená :yes: 😉
To že to zmiňuje Kotecký https😐/www.ceskatelevize.cz/…080930-hyde-park a běžně se to ví = to je prostě REALITA. Zjednodušeně VÍ to KAŽDEJ ekonom. COS to zase vymyslel? Takže lidi který zmińuješ = to samozřejmě VÍ 😄
VÍ se to celkem běžně = neni to žádná tajná info = proto mě až šokla místní reakce = tady mezi lidma který baví auta = to zdá se drtivá většina fakt nevěděla