Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Omezený počet pokusů na získání řidičáku? Třikrát a dost!

Žadatelé o řidičský průkaz možná budou mít omezený počet pokusů pro jeho získání.
Zpět na článek
22. 1. 2020 16:11
Komisaři
Když už chcete tímto způsobem buzerovat nové adepty na řidiče, tak si taky posviťte na velice vypečené ZKUŠEBNÍ KOMISAŘE!! Je celkem známo že tito komisaři opakovaně žáky vyhazují od zkoušek a to třeba i 5x proto že mají pořád nějaké výhrady k jejich stylu jízdy, docela malicherným pochybením která nemají žádný vliv na bezpečnost provozu, a dalším úplným zbytečnostem! A žáci opakovaně platí městu další a další poplatky za opakovanou zkoušku!!! Tento hnus se stal běžným koloritem autoškol s jistým záměrem už tak drahou autoškolu ještě o pár tisícovek navýšit!!!
21. 1. 2020 20:28
Zkoušky v autoškole 3x a dost..
Nejdříve, než by tohle mohlo platit, tak bych si zkontroloval to, jak ti "učitelé" autoškoly umí dobře naučit a hlavně vychovávat z lidí řidiče, kteří zvládnou zkoušky max na 2x. Mám teď zkušenost s dcerou..nechal jsem ji,ať se učí v autoškole( věřil jsem,že ji v pohodě naučí ten starší pán,který má za sebou určitě mnoho žáků). Po třetím nezdaru u zkoušek,mi došla trpělivost a vzal jsem dceru do auta,ať mi do pr...ukáže co se vlastně naučila...katastrofa..nevěděla,že při startu šlápnout na spojku,odbrzdit ruční při rozjezdu,dívat se z auta tam kam má aby věděla co se venku děje atd..žádné návyky řidiče nic nula,no prostě hrůza...prostě ten pán ji jenom ukazoval kam má jet,takže si vozil *** 30km/h a sem tam se ušklibl,kdyz se neco nepovedlo...ve finále mi řekla,že u posledních zkoušek se komisaři zeptali kdo s ní jezdil, na jeji odpověd zvedli oči a asi pochopili proč ji museli vyhodit..no po hodině jízdy se mnou,mi řekla,že jsem ji vysvětlil a naučil tolik věcí o kterých ani nevěděla,že až až...No bylo mi smutno a nasrano.zdar
21. 1. 2020 17:43
Nesmyslne testy
Pořad tam jsou nesmyslné otázky typu kolik centimetrů má mít červený praporek? Důležitých věci je tam tak 10%, zbytek se člověk proste musí nabiflovat a do týdne to zapomene. Výsledek je o tom jak se člověk dokáže nabiflovat, ne o tom jaký je řidič. Stejná situace třeba zkoušky na vyhlášku 50 a různé další.
22. 1. 2020 18:41
Re: Komisaři
Naprosto s vámi souhlasím. Nevím, jak to je v jiných městech, ale Opava je extrém. Co jsem slyšel, tak 4-5 pokusů je v Opavě chladný standard. 🤬
Avatar - xxc
22. 1. 2020 09:18
Re: Nesmyslne testy
Autoskola ma len signalizacnu funkciu. Rovnako, ako kazda ina skola. Ze sa niekto dokaze naucit nezmyselny test vytvara predpoklad, ze sa nauci aj zakony. Kto test nezvladne, nezvladne ani vyhlasku.
Avatar - Mikesus
21. 1. 2020 21:42
Re: Zkoušky v autoškole 3x a dost..
Naprosto souhlasim. Ja jsem se ucil od taty a do autoskoly jsem prisel se zakladnimi návyky.
Osobně bych nikdy nenechal své děti jít do autoškoly a nestarat se o to, co a jak se uci. Je to stejne jako n aprvnim stupni zakladni skoly, taky se clovek s ditetem uci doma, pomáhá mu s ukoly a nenechava to na ucitelych a počká, až na vysvědčení bude mít špatně známky. navic řízení auta je i dost nebezpečné na to, abych je nechal ať se uci od bůh ví koho.
21. 1. 2020 21:10
to už tu bylo
Tohle ale není nic nového. Zákonodárci zde za naše peníze pouze chtějí oprášiti to, co před lety opět za naše peníze zrušili.
Avatar - CICERO
21. 1. 2020 18:57
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.