Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Importér Volkswagenu, Seatu a Audi hlásí pokles prodejů. Pro letošek však chystá klíčové novinky

Letošní rok bude u Porsche Česká republika, českého dovozce vozů Volkswagen, Audi nebo Seat, ve znamení důležitých novinek. A nemluvíme jen o těch s elektrickým pohonem.
Zpět na článek
Avatar - Missouri
29. 1. 2020 09:07
Tento text
evidentně pochází z tiskového oddělení "Prosche ČR". Novinář se sebereflexí by se přece tak trapné servility nedopustil. Leda by byl jeho vzorem Jaromír Soukup.
Nicméně jsme všichni určitě moc šťastní, že i soudruzi ve Wolfsburgu myslí na zábavu. Jen aby propáníčka neudělali nějakou chybu. Nebo třeba omylem zase nepodváděli... :-O
Avatar - donPedro
29. 1. 2020 10:29
das Konzern ist kolossal
Na ja! Aber ein schnellzug jim sofort ujíždí. A s tím může míti problém i importér. Und warum? Neb v segmentu, který jsem si privátně pojmenoval "hujda category", nebo chcete-li crossovery, již konkureti představili druhé generace svých modelů, pohříchu lepších, nežli to, co v tomto segmentu das Konzern nabízí. Otázkou jest proč je tento segment stále populárnější ... ? ;-)
29. 1. 2020 09:31
Jak to přesně počítají ?
Nevíte jak to myslí třeba v případě SEATU? Seat je na tom naopak velice dobře, rok 2019 byl pro něj druhý nejlepší v historii na českém trhu. To konkrétně znamená 8.209 předaných aut zákazníkům. Přičemž v registracích za rok 2019 udávají - Seat 6.671 +10,0 2,67
Avatar - Hammunasakra
29. 1. 2020 08:32
Pěkný propagační text
Bude tohle PR i k ostatním značkám některým místním prodejcům = nebo zůstane jen u propagace 1 koncernu a prodejce Volkswagen, Audi a Seat abych citoval z perexu?