Autofun
Víte, že zvuk Chargeru z Rychle a zběsile pochází z jiného motoru? A podívejte se rovnou na ukázku z nového dílu
15 komentářů
holden1
1
to neni nic narodnostniho ty " strojarina na urovni bangladeza ". vas kdybychom si nevzali pod kridla tak na tom baranu jezdite jeste dneska
Přejít do diskuze
Kolik stojí Charger v sérii, ne nemusíš se namáhat, V8 Charger HEMI má Auto Outle za 1 070 000 Kč..a kolik stojí 400 konové RS Audi .
Pak můžem něco začít srovnávat.
Ten CT6-V si viděl s V8 DOHC? 550 HP? To je co? To není moderní?
Nebo 405 koní z V6 twinturba taky ne? Podvozky má Cadillac jedny z nejlepších, to ti řekne i webpaja který jinak nic z amerik nechválí, ale tady ti řekne že podvozky sou kvalita. To platí i o již nevyrábněých ATS-V a CTS-V.
Mustang v provedení Shelby je taky špička, nobá Corvette bude určitě taky bomba.
Poovnávvat základní Charger za Mega s něčím za 2,5 je těžce mimo...
Takže?
Pak můžem něco začít srovnávat.
Ten CT6-V si viděl s V8 DOHC? 550 HP? To je co? To není moderní?
Nebo 405 koní z V6 twinturba taky ne? Podvozky má Cadillac jedny z nejlepších, to ti řekne i webpaja který jinak nic z amerik nechválí, ale tady ti řekne že podvozky sou kvalita. To platí i o již nevyrábněých ATS-V a CTS-V.
Mustang v provedení Shelby je taky špička, nobá Corvette bude určitě taky bomba.
Poovnávvat základní Charger za Mega s něčím za 2,5 je těžce mimo...
Takže?
uz se opakuju, ale "zkus si vyrabet auta v zemi, kde je vetsina cest tisíc km rovně, benzín stojí kulový a betonove cesty jsou naprosto dokonale".
nicmene co se tyce zvuku, tam se na US kary nic nechyta...
nicmene co se tyce zvuku, tam se na US kary nic nechyta...
Holden to je strasne. nicmene v takovych pripadech zvyknem povedat "ucet sveti prostredky"😊
Bariku znám tě z diskuzí, co jsem si četl v době, kdy jsem tu ani nebyl registrovanej. Normálně bych nereagoval na dva automobilové radikály, kteří uznávaj jen to svoje, ale nemůžu spát tak to zkusím. Zkusím to objektivně.
Mám rád ameriky a dokážu uznávat povedenej model, kulturu a sound (v rodině se plánuje Demon) a mám z toho radost. Ale nakousnul jsi Audi, tak zkus odhlédnout na chvíli od všech elektronickejch serepetiček a běžných modelů, zášti a říct mi, že RS a modely z divize audi sport jsou plečky a že dostanou v sérii na *** od chargeru v sérii kdekoliv a kdykoliv. Ta samá otázka se vztahuje na M a AMG modely. Zkus to prosím normálně objektivně, chci zkusit jestli se s radikálama dá normálně bavit.. 😉
Mám rád ameriky a dokážu uznávat povedenej model, kulturu a sound (v rodině se plánuje Demon) a mám z toho radost. Ale nakousnul jsi Audi, tak zkus odhlédnout na chvíli od všech elektronickejch serepetiček a běžných modelů, zášti a říct mi, že RS a modely z divize audi sport jsou plečky a že dostanou v sérii na *** od chargeru v sérii kdekoliv a kdykoliv. Ta samá otázka se vztahuje na M a AMG modely. Zkus to prosím normálně objektivně, chci zkusit jestli se s radikálama dá normálně bavit.. 😉
Listová pera sem neměl ani v jedné americe a to už mam osmou.....všude víceprvek krom 4kového Camara který mělo tuhou zadní.
OHV motory GM smallblock a HEMI do Chrysleru jsou legendy, perfektní spolehlivé stroje s výkony 300-720 HP.
Ale amerika dělá i DOHC V jako třeba Cadillac CT6-V nebo twinturba V6 jako CT6 3,0 TT atd. Dovzdělej se. Není rok 1975 😄 😄
OHV motory GM smallblock a HEMI do Chrysleru jsou legendy, perfektní spolehlivé stroje s výkony 300-720 HP.
Ale amerika dělá i DOHC V jako třeba Cadillac CT6-V nebo twinturba V6 jako CT6 3,0 TT atd. Dovzdělej se. Není rok 1975 😄 😄
jasně, neumí to zatáčet a žere to trávu kolem cesty. Anoooooo
Jezdím s novodobým Charger pravidelně a zatáčí to moc dobře a není to nespolehlivá veteš jako VW nebo čtyři kroužky pro ***ky aka náskok díky panice, řídí to jen slepice 😄 😄
Jezdím s novodobým Charger pravidelně a zatáčí to moc dobře a není to nespolehlivá veteš jako VW nebo čtyři kroužky pro ***ky aka náskok díky panice, řídí to jen slepice 😄 😄
Aktuální Mustang, kterej jezdí dobře se před faceliftem sériově začal vyrábět někdy v půlce roku 2014, takže to je skoro 6 let a ty píšeš teraz, tak nevím..
Osobně mám slabost na jiné typy aut spíš německého rodokmenu, ale když píšeš teraz a všetko, tak ani jedno není úplně fér.. 😉 Otázka je s čím to chceš porovnat ale pak je otázka, jestli to je objektivní..
Osobně mám slabost na jiné typy aut spíš německého rodokmenu, ale když píšeš teraz a všetko, tak ani jedno není úplně fér.. 😉 Otázka je s čím to chceš porovnat ale pak je otázka, jestli to je objektivní..
“VŠETKO” ne.. Dovzdělej se zde, nemusíš ani na jinej web😒br />https😐/www.auto.cz/…se-7-32-19-85416
Akoze cim si tato seria zasluzila 9 pokracovani ??? Okrem snahy vytrieskat co najviac z recyklatov ?
Ano. Objavili sa prve lastovicky ako Mustang a nova Corvetta, ale to az teraz. Ich predchodcovia boli podpriemerne auta. Rozvoy OHV a listove pera sa montovali aj po roku 2006. Americke automobily cest vynimkam nepatria medzi technicke skvosty. 😒]