Novinky
Zpět na článek
Prémiový pick-up Mercedes-Benz třídy X končí. Výroba se zastaví v květnu
28 komentářů
kari.laz
Protože po FL jiny motor, než V6 není. A co si budeme povídat, tomu auto to prospělo po všech stránkách. Dvoulitr R4 je do takového auta dost nevhodný.
wakantanka
Ak to bolo na mňa, tak myslené ako celok. Komfort, jazdné výkony, výbava.
wakantanka
Pojazdil som kus Xko s 6valcom a čo do pohodlia strčí do vrecka komplet konkurenciu. Jediné čo mi bilo do očí a vyslovene vadilo bol ten hnusný plast okolo voliča automatu.
KANKUNEN
veliké auto bez kufru. V je 1000x rozumnější volba. Ještě tam poslat ten motor.
Martas2000
V cem MV rulez proti V? Jako vazne se ptam - v CZ je videt ze lidi maj Multivan radsi, ale ja to jinde nevidim a nechapu. Sam po vyzkouseni jasne volim V a lidi s vice detma kolem me taky.
3_diamanty
topka v segmente je dnes jasne uz L200... ale ani hilux nie je nadalej zly :yes:
https://www.youtube.com/watch?… L200 :yes:
https://www.youtube.com/watch?… L200 :yes:
Anonym
chtěl jsem ho koupit. Budu sebou muset mrsknout. Na BYkecy není čas.
Jinak samozřejmě, že se neprosadil, protože smrděl Hnisanem. :-O
Jinak samozřejmě, že se neprosadil, protože smrděl Hnisanem. :-O
Mig_35
V jakém ohledu? Největší legendy segmentu vždycky s čtyřválcovou naftou vydržely, jsou to pracovní nástroje. Co na tom změní šestiválec?
Mig_35
Za stejné peníze jako Amarok nebo Xko se dá pořídit cokoliv amerického full-size. A řekl bych, že potom už nekupuješ u kovaříčka, ale u kováře:)
mariov8
To je prezitek z dob Multivanu T4 a prvni Tridy V s prednim pohonem. Viano cely zivotni cyklus bojovalo a mercedes ladil proti T5 a u VW spinkali, pripadne instalovali kur*itka. Dnes je to s kvalitou, pohodlim a spolehlivosti naopak, v prospech aktualni Tridy V.
adamzprahy
Je zarážející kolik Amaroků jezdí a to i po Praze, zrovna dnes jsem jich potkal několik po sobě. Vše se znakem V6 :yes:
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Machýrek
X-ko je boží. Pickupa jsem vždycky chtěl, ale nevim, k čemu, líbení nestačí, leda v tom občas odvézt bordel do sběráku, ale ten mám 300 metrů od baráku, tak to zvládnu na kárce.
3_diamanty
ani v amerike by to uspech nemalo... za podobne prachy by si tam zakaznici kupili uz rovno velky F series
3_diamanty
https://www.youtube.com/watch?…
o navonanych medov bedov hrajucich na luxus a pozerstvo v tomto segmente ozaj nie je zaujem ... 8-s
o navonanych medov bedov hrajucich na luxus a pozerstvo v tomto segmente ozaj nie je zaujem ... 8-s
WinDiesel
nejlíp jde na prodej Ranger
v Asii se prodává Hino Ranger a Mitsubishi jeep :-! :-! :-!
v Asii se prodává Hino Ranger a Mitsubishi jeep :-! :-! :-!
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Arese
... a na nejdůležitější světový trh pick-upů, do USA, ho neposlali. To nemohlo dopadnout jinak, než prodejním propadákem... ;-\
Anonym
No myslím, že si každej může koupit co chce.
Tahat s Véčkem 3 tuny po loukách...to asi neklapne čéče.
A navíc - je to takovej žvejk. V tomhle případě Multivan Rulez.
A když tak o tom dumám, asi i je to cely dobrá zpráva pro VW...Amarok má méně o nejpřímějšího konkurenta.
Každopádně škoda. Mě se líbí a možná ho ještě nasaju.
Tahat s Véčkem 3 tuny po loukách...to asi neklapne čéče.
A navíc - je to takovej žvejk. V tomhle případě Multivan Rulez.
A když tak o tom dumám, asi i je to cely dobrá zpráva pro VW...Amarok má méně o nejpřímějšího konkurenta.
Každopádně škoda. Mě se líbí a možná ho ještě nasaju.
Anonym
No přesně tak.
Budu zase letos asi kupovat pickupa, tak jsem chtěl tohle.
A asi ti spadne brada. Já nebykupuju.
Já kupuju.
Reálně o něm uvažuju a když ne tohle, koupím Amarok.
Tak asi...
Budu zase letos asi kupovat pickupa, tak jsem chtěl tohle.
A asi ti spadne brada. Já nebykupuju.
Já kupuju.
Reálně o něm uvažuju a když ne tohle, koupím Amarok.
Tak asi...
Předraženej není.
Když nemáš na Mercedes, nekupuj ho.