Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ženeva 2020

Zpět na článek

Hyundai i20 se poodhaluje na oficiálních skicách a láká na premiéru v Ženevě

14 komentářů

Arese
Hele, já určitě nepatřím mezi fandy této značky, ale fakt je ten, že se ta auta za poslední roky zásadně zlepšila, technicky i designově (a to samé platí i pro Kiu). Navíc české zastoupení Hyundai konečně vyhodilo toho blázna Vošického a český marketing této značky se okamžitě umravnil a působí teď velmi slušně. Tvůj příspěvek ale neobsahuje byť jen pokus o nějaké argumenty, co se ti na těch autech konkrétně nelíbí. Je to jen ubohá snůška nenávistných plků, kterými se tady prvotřídně ztrapňuješ! 😄 😄 😄
RapNotDie
My v rodině máme i20 už od ruko 2013, kromě baterie a jednoho zadního tlumiče absolutně bez závady. Máme model po FL, a oproti i dnešní fabii tak těch měkčených plastů je daleko více. Do města pro ženskou ideální autíčko. Nenáročné, spolehlivé s trvalou spotřebou 5.5l. tak proč na to nadávat? Já si loni koupil nového Ceeda a jsem taky max spokojený. Podle mě hodně lidí i tu soudí a nikdy neměli s těmito auty nic společného. Viděli je maximálně v agresivní reklamně proti škodě. Nejvíce keců mají ti co si nové auto nemůžou dovolit a proto všem ostatním zaritě budou tvrdit tam to a to je na houno.
zaplosak
Souhlasím, taky jsem moc spokojený, prodal jsem teď sedmiletého ceeda2 sw a protože to bylo super auto tak zitra si jdu pro ceeda 3, 1.4 tgdi v automatu - těším se jak malej... 😄
lamal
asi malo diskutujes, ked na to vobec reagujes... samozrejme mas asi pravdu, H/K robi velmi solidne auta a este solidnejsi pomer cena/vykon, co nie je silna stranka koncernu... nic nove 😉
lamal
a ty si si isto kupil noveho veYrona ... alebo nie to ani na novu i20, zeby ? hmm
Scarab
Na první pohled paráda :yes: :yes: :yes:, uvidíme jaký bude pohon - ty jejich 3 válce nejsou žádný zázrak (ještě horší než Schade) a 4 hrnku už se asi nedočkáme 😢
Uvnitř budou asi jen tvrdé plasty 😒, ale vzhledově to nevypadá špatně, hlavně žádný plovoucí tablet vysunutý do prostoru :yes: :yes: :yes😒br /> Robustnost a výdrž první generace GETZu to asi mít nebude (ale to asi žádné současné auto - ty časy jsou dávno pryč 😢 ). Uvidíme jaká bude cena...
David Fajmon
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
David Fajmon
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
JirkaV8
Vis jak se rekne slovensky Hyundai? Lejnoj 😒] Po zkusenostech s i30 tuhle nalestenou bidu zrovna nemusim a nedomnivam se, zeby zrovna tento model mel byt lepsi :no: Ale kazdeho vec 😒]
CICERO
car
Ti je řeč jak víno 🙂..od tebe bych tohle nečekal
Honna
Já teda nechci vytvářet fámy, ale když se koukám na ty dvě skicy...na jedné vidím hatchback, na druhé vidím kombi (stačí se podívat na víko nádrže u kombi, to má navíc i odlišně tvarované prosklení v C-sloupku).

Že by se Hyundai pokusil zalepit mezeru po "údajně" končící fabii combi?
meteoou
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
ikarus
A jéje, Staníkům Hovní News letter plný falešných slibů, nereálných přání, demagogie a marketingových canců 😁 Jojo, raketa konkurující Ladě Kalina 😁 Tak je postaveno to jejich Hnujdaji panoptikum. Kramnému v base asi hrabe, ani slevy už nezabírají, hehe. Běžte se prosím přiučit k Dácii nebo Ladě, vy nádhery 😁