Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeFord Puma na českém trhu: V kufru má vychytávku, kterou si Češi zamilují
22 komentářů
Dixik2
Slyšel jsem,že má být i s automatickou převodovkou.Ví se od kdy ?
Dovolím si citovati p. J. Mičku: "MegaBox má objem 81 litrů a slouží i v případě, že budete chtít převážet vyšší předměty. Je ale dobré mít na paměti, že pokud si pořídíte rezervní kolo, jeho objem se zmenší na 34 litrů. Podobné je to u mild-hybridní varianty, která má zatím akumulátor umístěný v kufru. Dokud jej Ford nešoupne pod přední sedadlo (takové vozy bude vyrábět zhruba od května), počítejte s objemem 68 litrů. Od května už budou k dispozici také verze s dvouspojkovou předovkou. Zatím si totiž Ford Puma pořídíte pouze s manuálem." A jen dodám že ten automat prý NEBUDE (sic!) s mildhybridem 😒
Tiborek
Zrovna minulý týden jsem ji viděl stát u nás na malém městě před Albertem a i když sem o ní zavadil jenom tak na půl vteřiny, říkal jsem si pak, co to sakra bylo za forda? Jinak zle vůbec nevypadá. Prostě další městská kabelka na zvýšeném podvozku.
jhamil
Vidíte v tom megaboxu nějaký velký smysl? Hlavně ten vypouštěcí ventil. Já osobně bych ho asi nevyužil nikdy, co si tak vzpomínám. Větší kufr samozřejmě smysl má. Pokus o simply clever řešení jako
u ŠA? Cena je vyšší, ale svoje kupce si to určitě najde.
u ŠA? Cena je vyšší, ale svoje kupce si to určitě najde.
ProchyTom
Mega box ve Fordu je jako Mega film v patek na Nově.
chytrak1
Celý článek o kufru , ale to hlavní nevíme. Je těch 81 l pod podlahou součástí celkového objemu 450l? Asi ano, protože opticky ten kufr na fotkách vypadá malý, zejména extra krátký. To by taky znamenalo že skutečný kufr je 370 l. A to teda nic moc. To za samostatný článek fakt nestojí.
chytrak1
Podle mne ford má dlouhodobě, už asi 30 let, problém že neumí udělat hezký interiér odpovídající třídě vozu. Jedninou výjimkou snad byl Focus 1 a možná ještě dvojka. Pumu jsem v reálu neviděl ale to jak na fotkách vypada blbě ta krabice s displejem je hrozný. A i ostatní věci jako design klimatizace, výplně dveří atd. Při porovnání třeba s novým Cliem je to děs. Takhle hnusný interiery umí snad už jen Hyundai.
kaa
Ten exterier bych ještě skousnul. Ale palubovka s tím tabletem to je teda hnus a o nabídce motoru nemá cenu se zmiňovat.
3_diamanty
fakt sa mi paci.. len som zvedavy ake ceny nasadi puma u nas... lebo konkurencia tu ozaj je uz vysoka a zakaznik si moze vyberat ... za mna aj novy captur je moc pekny alebo aj kamiq :yes😒br />
luxusna pumicka https😐/img2.auto.cz/…ull/6191915_.jpg :yes:
luxusna pumicka https😐/img2.auto.cz/…ull/6191915_.jpg :yes:
donPedro
Tož po "něpodarku" EcoSport (auto, který zabil už jen název) se Ford s dalším zástupcem v "Hujda Category" nebo chcete-li v segmentu B crossoverů výrazně pochlapil. Naživo vypadá docela pěkně, a vůbec ne male. Namnoze se řeší simply clever ďoura v kufru, ze které je soused z Boleslavi zajisté na prášky. Daleko podstatnější jsou ale jízdní vlastnosti. No co jsem zatím odposlech od zahraničních testérů na Youtube: 1) mildhybrid 1.0 Ecoboostu docela pomáhá, jak ku prospěchu dynamiky tak i spotřeby 2) podvozkově nejlépe jezdící "Fiesta" mimo ST 3) poměrně citelný rozdím mezi naladěním podvozku verze Titanum a ST-Line. Až se přezuje na letní, vyrazím na bližší seznámení, jízdní. A nejen Pumy ... taky nový Captur a 2008 budou ve sféře mého zájmu. Je tato kategorie letos na počátku roku hodně našlapaná. Nutno ještě dodati že Kamiq, potažmo celý "Koncern" v ní ale působí jak chudý příbuzný. Tož tak.
miromen
Hm u forda řešit kufr mi přijde jako zbytečnost. A misto diry v kufru raději šoupněte 1.5 z fiesty pod kapotu. Puma vyjiždi na nejlepšim zakladě v tomhle segmentu a jesti u forda nic nepokalili tak věřim, že tak jak vypada bude i jezdit. Jen prostě něco potentnějšiho pod kapotou a samozřejmě s fofrklackem a ne jak je dnes ve zvyku dělat "kriplkary" u vykonnějšich motoru, byť ne vždy je to zřejmě zaměr automobilky.
admin Fusion webu
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Čo ma ale celkom zarazilo tak boli ceny a ako píšeš ešte všetko iba s 1L motorm. Za to Fordu :no:
za mna asi captur sa mi tu pozdava najviac z tychto mestskych vajicok .. s 1,33tce to bude dokonale a ma aj posuvnu zadnu lavicu co je za mna moc prakticke a sikovne .. druhe miesto by som dal kamiqu.. a puma asi az niekde dalej by bola .. ale paci sa mi to ano :yes: