Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Peugeot má svůj pick-up! Moc se však na něj netěšte

12 komentářů

Ja Prvni 123
A koneckoncu cele prumyslove revoluce... jde do ... kytek.
😒
kari.laz
Škoda že se nepodívá i do Evropy. Na Evropu by byl akorát velký, super je, že se tam vejdou dvě Europalety a v single dokonce 3. Vzhledem i výbavou by byl naprosto v pohodě. Benzínový motor by taky byl jako zajímavá alternativa k dieselu. Akorát by tomu slušel silnější diesel, respektive minimálně větší objem, ideálně šestiválec.
Co mě hodně potěšilo je, že oba motory jsou spojené s manuální převodovkou, to je pomalu neuvěřitelné. Za to palec nahoru :yes:
Zdá se, že to je moc povedený pickup
Mig_35
Je to levný pracant.
Automat je podle mého spíš plus. Tahání, pojíždění v terénu, kam patří, tam se automat vždycky hodí. Motor... v těch pracovních verzích nejde o dynamiku, ale o nájezd, spolehlivost, spotřebu. Takže šestiválec? Copak má Peugeot šestiválec třeba ve velkých sedanech?
Základní benzín á la Dacia vítám. Každý nenajezdí tolik aby potřeboval diesel.
wakantanka
Jak na to pozerám, tak na to pozerám, ale tá korba nevyzerá na to, aby pobrala 2 Euro palety. Máš nejaké rozmery plochy?
henry.prta
konecne pick-up normalni EU velikosti, kde muze jet v SC 3 nebo v DC az 6 pasazeru... a kvuli (vite komu) se to tu nebude prodavat... (rekl bych nemecke sproste slovo oznacujici exkrement). Tento pocet sedadel je bezny ve vetsich modelech pickupu v zamori a nebo smerem k Asii... v EU prd...
wakantanka
A toto si odkiaľ nabral? V galérii pokiaľ dobre vidím je to v konfiruracii 2 resp. 5 miest.
henry.prta
staci cist text clanku - autor to tam pise. ... a nebo se podivat na google...

https😐/i0.wp.com/…ckup-truck-7.jpg?…
rohYpnol
Skvělé až na to, že nepůjde do EU. Ale je to logické, evropský autoprůmysl se odrazil z mostu a směřuje volným pádem k zemi.

Přidje mi ale škoda, že zde není i-cockpit. Když už si za ním stojí a prezentují ho jako konkurenční výhodu/vlastnost/odlišnost, tak fakt nerozumím proč tady chybí. Mě by se myšlenka i-cockpitu v pickupu zamlouvala a rád bych zkusil, jak by to zde fungovalo.

Ale i tak, hezké :yes:
3_diamanty
mne to prave pride super ze to ma klasicky interier... a popravde keby taketo nieco mali aj P3008 aj P5008 tak verim ze by mali este vacsi uspech ako doteraz ... darmo.. niet and klasicku kabinu... ale chapem.. styl je u kuskov ako P5008 prvorady ... pratickost tu sla uz bokom ...

dizajn kasne mi propomina hiluxa.. je to proste taky kvader... kym napriklad L200 uz posobi kusok sipovitejsie a stihlejsie a akoby dynamickejsie s ostrejsimi linkami.... ale aj tak je to pekne suhlas... u pickupov zase az tak nejde o dizajn to je pravda.. podareny a dynamicky dizajn je tu uz len ceresnickou na torte...
3_diamanty
kabina super.. razom bez i-cocpitu je to paradny interier ( preco taketo nieco nie je v 5008 povedzme? ) .. v podstate rifter a landtrek su jedine dva pezoty s este normalnou kabinou ... z toho pre istou uz jeden z nich ani do eu nepustia .. smutne ( aj ked L200 sa v tomto iste potesila )

ten pocit ked zistis ze aj v maroku uz maju lepsie kusky ako u nas... 😢
Avantime
Zaujímavé je, že podľa všetkého to vychádza z Nissanu Navara, rovnako ako niekdajší rival Renault Alaskan. Nie však priamo, ale ešte cez čínsky Dongfeng Rich.