Novinky

Zpět na článek

Online kamery mapují situaci na dálnici D1

17 komentářů

Je to super, sám to často využívám, ale spíše se podívám, kde se kolony tvoří a pokusím se kousek dálnice objet, jako třeba Brno, je tam pekelná uzavírka směrem z Prahy do jednoho pruhu, kdo to jede třeba v pátek večer tak ví svoje.
Jinak by se měli hlavně na ŘSD a dalších příslušných místech projíždět časteji po D1, hlavně doporučuji pravé pruhy na některých úsecích, to už není ani omylem dálnice, je to samá díra, výtluka, jedete jako po kolejích. Nedivím se řidičům, že v těchto úsecích jen velmi neochotně uhýbají do pravého pruhu, protože je to opravdu peklo, já osobně kvůli tomu zase musím měnit držáky stabilizátorů 😒
To same na D11 u Prahy ..... v CR je to na spouste useku spise "parodie" na dalnice !!!
[odkaz] Myslím samozřejmě tu rudofialovou, myslím, že by byla krásná na CLS. Nebo S-typu, nebo na VW NewBeetle.
farba je to super, ale podla mna iba na to na com je. na ostatnych to chce vidiet nazivo, alebo aspon na obrazku, tazko sa to predstavuje...
Já si to dokážu představit dost dobře, proto píšu o konkrétních autech. 😄
Neregistrovaný s odkazom?
CountachSV
on registrovanej je... a asi delší dobu než ty, když sis toho nicku nikdy nevšiml 😉
hrozne pomalu se to nacita
Právě, taky mě to odradilo, čekal jsem pár minut a pořád to nebylo všechno. Jestli to mají spojený s centrálou jen v podobě stativů a přes GSM, tak se nedivím. To by ale bylo nedomyšleno a to je slabé slovo.
jestli jsem spravne pochopil tak je rec o tech kamerach >😁....me se to nacetlo uplne v poho
Táto stránka mne okamžite. Všetko záleži od počítača. Mne to tiež zo začiatku išlo pomali.
koukam ze ste tady celkem aktualni...
taky sem si rikal... 😐
smrdite
>😁 >😁
Docela mě udivuje, že se ŘSD má odvahu chlubit takovým kamerovým systémem. A jen tak na okraj, když pominu kvalitu obrazu na kamerách (adekvátní 20.století), tak nechápu proč nejsou mobilní kamery na nejkritičtějším úseku přes Vysočinu. Dejte mně zlomek z výnosu dálničních známek a uvidíte ten kamerový systém. A propó. tiše závidím Ostravákům ten jejich. Tak nějak by to mělo vypadat.
Aktuální kamery???Po hodině tam stojí stejná auta!!!!!!!Opravdu perfektní info! :no: