Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Elektrický Harley-Davidson LiveWire zlomil důležitý rekord. Kolik najel za 24 hodin?

Světoznámý výrobce motocyklů Harley-Davidson je na svůj první elektrický model náležitě hrdý, ovšem s jeho prodejními výsledky to není žádná sláva. Pomoci by ovšem mohla série několika nedávných cestovatelských úspěchů.
Zpět na článek
23. 3. 2020 13:45
Prave HD
Nech do toho daju svoju velku V2 bublajucu a hned to bude mat tie spravne predaje,kedze dizajnovo je to podla mna pekny stroj,len tomu chyba to spravne "srdce" co kazdy pravy HD ma mat.
Avatar - Jerry.Gunman
23. 3. 2020 12:24
Elektrický Harley zlomil důležitý rekord
S obrovským náskokem se stal tím nejméně atraktivním a nejhůře prodávaným Harleyem všech dob ;-) ;-) ;-)
Schválně, už tahle elektricky angažovaná příšernost překonala v prodejích "legendární" skůtr Topper? :-)
23. 3. 2020 12:18
Hmm
Proti HD nic nemám, sám jsem jeden vlastnil. Když ale tuhle jel Live Wire kolem, vyprsknul jsem až smíchy. To bzučení a pískání patrně od motoru je děsné, to se fanouškům značky líbit nebude.
Avatar - CHerokee
23. 3. 2020 14:01
Re: Hmm
Já Harleye stále mám, ale tohle není H-D, ale parodie. A hodně drahá!
Avatar - kari.laz
23. 3. 2020 12:52
Snaží se pěkně
Ale nic to nemění na tom, že to je totální propadák a snaží se to zviditelnit, jak to jen jde. Pokud by podobný styl motorek byl můj šálek kávy (jspu krásné a na kochající projižďky naprosto dokonalé) a měl si tedy H-D koupit, asi bych díky této degradaci značky koukl ke konkurenci, jako například Indian. Jakákoli elektrická motorka je totální ohavnost, natož pak elektrické H-D. :no:
Avatar - Jerry.Gunman
24. 3. 2020 12:44
Re: Prave HD
Marketéři HD se (jak říkával náš puškař) "jebli iba o milimetre, ale bolo jich kurewsky veľa"

H-D (většinou velkou, těžkou, cestovní mašinu) si člověk koupí většinou proto, aby na ní cestoval na větší štreky. Což se "poněkud" pere s mimoměstským deklarovaným dojezdem 95 mil / 152 km :D

"Prvním pokusem o zlomení negativních předsudků stran dojezdu elektrického motocyklu" - to je věta jak z učebnice demagogie. Mizernej dojezd není předsudek, ale fakt. Stejně tak jako absence zvukové kulisy, toho bublání, dunění a hřmění, které k H-D prostě patří a které dělá Haryka Harykem :D
25. 3. 2020 00:21
Harley bez pořádného bublání motoru....
...je naprostý nonsens a je opravdu smutné, že tuto elementární pravdu nepochopil zrovna jejich výroce! :D :D :D
P.S. Je opravdu zajímavé, že ať už se jedná o dvoustopé nebo jednostopé vozidlo, elektropohon se většinou postará o jeho mizivé prodeje! :-)
23. 3. 2020 19:17
Re: Snaží se pěkně
Musím říct, že vzhledově to vypadá živě moc pěkně.

Otrava: Zrychlení mám nepatrně lepší a to jezdím na 360kg motorce. Live Wire určitě není pomalý, ale zase nic co by extrémně vybočovalo.
Avatar - Otrava
23. 3. 2020 17:22
Re: Snaží se pěkně
Ohavnost ne. Každopádně věřím, že lidem bydlícím poblíž oblíbených serpentin se uleví, až tam nebudou celý den trávit motorkáři na klasických motorkách s hlučným laďákem, držící celou dobu otáčky v horní třetině...

I když to velké a nenápadné zrychlení by asi dost lidí poslalo (v lepším případě) rovnou do nemocnice.