Novinky
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Podle Simcoa dnes zákazníci chtějí především hezká auta, která jednoduše přimějí sousedy žárlit.
toto je presne motivácia ľudí
toto je presne motivácia ľudí
A nie je to motivácia? Veľa ľudí aj tu by najradšej kupovala sedany, lebo vyzerajú dobre 😄
uz v podstate skoro ziadnym autam nepraje ... ani starym ludom... ani poctivym ludom... ani zdravemu nepriposratemu rozumu .... je toho podstatne viacej.. auta su len mala cast celeho toho dobabraneho puzzle ake sme dnes uz okolo seba sami poskladali.... a vraj nas caka lepsia buducnost ... kedy... kde? o 50 rokov niekde na marse mozno ... lebo na tejto nasej zdevastovanej planete to zrejme uz nehrozi
a vozidlá s podlimitom zvýhodniť!
Veď kto narobí viac ,,smradu"?😒br /> - pánko na aute s motorom 1,2, čo si auto ofukuje a najazdí za rok 12-tisíc km
- alebo oturbená firemná mula, čo za rok najazdí 40-tisíc km a šoféri sa k nej správajú ako k hrdzavému fúriku
Veď kto narobí viac ,,smradu"?😒br /> - pánko na aute s motorom 1,2, čo si auto ofukuje a najazdí za rok 12-tisíc km
- alebo oturbená firemná mula, čo za rok najazdí 40-tisíc km a šoféri sa k nej správajú ako k hrdzavému fúriku
Ten, co najezdí těch 40tkm samozřejmě už dnes platí do státní kasy daleko víc, než ten "pánko".
Komu napaříš příště? Tomu, kdo víc sní? Kdo si koupí větší televizi? Kdo bydlí ve větším bytě/domě? Závist je sviňa.
Komu napaříš příště? Tomu, kdo víc sní? Kdo si koupí větší televizi? Kdo bydlí ve větším bytě/domě? Závist je sviňa.
Už jen proto, že kromě daní z PHM platí silniční daň, což se "pánka" netýká. Mnohdy takový nemá ani dálniční známku, protože na tu dálnici vleze dvakrát do roka a ještě omylem.
Ironie... sám jsem dle pojetí ten "pánko" a nikdy by mě nenapadlo víc danit ty, kdo mají větší a lepší auta a více najezdí...
Ironie... sám jsem dle pojetí ten "pánko" a nikdy by mě nenapadlo víc danit ty, kdo mají větší a lepší auta a více najezdí...
Vieš, čím menej drahých a mnohokrát predražených vozidiel sa predá, tak ostane viac peňazí v štáte na užitočnejšie veci.
Veď národní ,,importéri" optimalizujú dane a zisky bez mihnutia okom odlievajú na centrály.
Veď národní ,,importéri" optimalizujú dane a zisky bez mihnutia okom odlievajú na centrály.
Ale co proto PSA udělalo? Nikde jsem neviděl protest proti novým emisním normám, jen povzdechy jako tento. Je fajn, že to alespoň otevřeně přiznává, ale to je vše...